Wszystkiego najlepszego dla Jasia i Patrycji:-)
Agi78 - ale masz młodą mamę!
Co do wieku to powiem wam jak wygląda to z perspektywy dziecka, które mama rodzi późno. Całe dzieciństwo mamie wypominałam że przy rodzicach moich rówieśników ona wygląda na moją babcię. A poza tym zawsze denerwowało mnie to że nie miałam z nią o czym gadać i ona w ogóle mnie nie rozumiała!! Przez co tylko wieczne zakazy... urodziła mnie mając jakieś 45lat
Także może i są właściwe momenty na dziecko, na które warto czekać, ale czasem też jest przesada:-( Na szczęście teraz jakoś się dogadujemy, chociaż jak wiadomo nie zawsze jest łatwo
_avena_ - śliczna bluzeczka i kurtka też jest mega:-) I już doszłam do zdjęć, jak pięknie w niej wygląda;-)
Alusia - super że udało Ci się z butelką!:-)
kajdusia- dzięki za info o pampkach. Niestety tak jak piszesz Huggisy zaczynają się od 7kg, a moja waży jakieś 6kg dopiero:-) Ale znalazłam w rossmanie, jakieś marki Rosmann (jak to zawsze mówię) i są od 4kg:-) Niestety dzisiaj ich nie wypróbowaliśmy, ale mam nadzieję że wypróbujemy w następnym tygodniu:-)
lenaDTR - nic się nie stanie! Ja tak szczepiłam!
zyraffka - szkoda, tylko dwa tygodnie:-
-( Ale niestety jest karencja na takich ubezpieczeniach, po to żebyś nie wykupywała go w momencie kiedy już jesteś w ciąży;-) W sumie to jest uzasadnione;-)
kalwa - ale duża już twoja Majeczka:-) A jaka śliczna:-)
Drugie becikowe tzn drugie 1000zł, jest zależne od dochodów, a nie od prowadzenia działalności gospodarczej. No chyba że małżonek wykazuje dużą stratę, a drugi małżonek zarabia ok.1,5-2tys. to wtedy można by się załapać.
katarzynajanicki - super że trafiałaś na takiego lekarza:-)
Ale dziś naprodukowałyście:-) Już myślałam że nie nadrobię, my sporo czasu dzisiaj na dworze spędziłyśmy, bo ładna pogoda. Ukróciłam małej spanie w dzień.
Spała rano od pobudki o 4, poszła spać koło 8:30 na 1,5h, potem na spacerze południowym spała może z 0,5h, a potem na popołudniowym 1,5h
No i bawiłam się z nią twardo do 20, a potem to już padła:-) Jestem ciekawa jaka będzie noc:-)
Zaraz idę też spać, bo masakra, padam......
Życzę wszystkim spokojnej nocki:-)