reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Zyrafka - kurcze szkoda z tym PZU że tak malutko zabrakło:-( Ja muszę się wreszcie wybrać po becikowe, bo jeszcze tego nie zrobiłam

kalwa - Majunia cukiereczek

Agi - ja z ankiety szpitalnej dostałam tylko hippa, a bebilon to z tego linka co dziewczyny podawały, jakiś quiz tam był...

Kasiek - ja byłam po wniosek na becikowe i powiedzieli mi że drugie becikowe to przy zarobkach nieprzekraczających jakiegoś tam progu

avena super bluzeczka czekamy na zdjecia Igusi w niej:-D
A bardzo proszę:) Oto Igulinda w nowej bluzeczce która narazie jest troszkę za duża i robi za sukienkę, i w gratisie z mamą, oraz Igusia na leżaczku:
ffbe4a713d9aef54med.jpg992909ac4e8c4c68med.jpgbfee6cdff7bf6b29med.jpg

reklama
avena slicznosci, super nawet jako sukienka, a mama jaka szczupla laska!!:-)
kasiajanicka super ze taki lekarz ludzki, a powiedz ta masc na stulejke to hormonalna? Pewnie tez bedziemy musieli stosowac
my mamy viburcol i juz dwa razy probowalam wcisnac ale jest taki wielki ze jej sie w tylek nie miesci!:no:
kpi fajnie ze wizyta udana, a ta coreczka kolezanki ile miala bo przegapilam, pewnie pisalas? Ja juz sie nie moge doczekac az malutak zacznie siadac itp..

Ostatnia edycja:
Kpi temat juz byl i mimo ze mnie nie dotyczy to dziewczyny pisaly ze matce tez przysluguje
wiele dziewczyn wykorzystuje go zeby troszke dluzej w domku pobyc
niektorym niestety pracodawca nie przyznaje ale podobno to niezgodne z prawem pracy

niedoczytałam wcześniej :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:, ale dziękuję bardzo - jutro zapytam kadrowej;)

Avena slicznie Iga wyglada w nowym nabytku a jaka fajna mame ma! super z was laski

popieram, popieram :-)

avena slicznosci, super nawet jako sukienka, a mama jaka szczupla laska!!:-)
kasiajanicka super ze taki lekarz ludzki, a powiedz ta masc na stulejke to hormonalna? Pewnie tez bedziemy musieli stosowac
my mamy viburcol i juz dwa razy probowalam wcisnac ale jest taki wielki ze jej sie w tylek nie miesci!:no:

z ta maścią to nie wiem, bo nie zapytałam w sumie....... a WY dlaczego? chyba dzieczynek to nie dotyczy co? ;)

z ta maścią to nie wiem, bo nie zapytałam w sumie....... a WY dlaczego? chyba dzieczynek to nie dotyczy co? ;)
nie stulejka oczywiscie nie :) ale niestety malej sie odrobine zrastaja wargi sromowe i chociaz to podobno bardzo czesto sie zdarza u niemowlakow to lekarz nam wspominal ze mozemy smarowac jakas mascia przez 2 tyg i wlasnie to chyba hormonalna byla.

Witam was wieczornie nie mam siły pisać jestem padnięta mały całe szczęście spi ,a młodemu przypomniało sie ze na jutro ma do szkoły makiete przygotowac myslałam ze go udusze
kasiajanicka fajnie zetrafiłas na takiego lekarza ale cos w tym jest jak za kase to zupełnie inni sa apropo kawy to zapraszam jakbyscie zbładzili w moim rejonie

jak znajdę tanio to mu kupię ten pieprzony GPS na święta bo on tak ma że się na coś napali a potem przy każdej okazji mówi "jak byśmy coś tam mieli to by nam się nie przytrafiło to czy tamtno"

Ostatnia edycja:
reklama
nie stulejka oczywiscie nie :) ale niestety malej sie odrobine zrastaja wargi sromowe i chociaz to podobno bardzo czesto sie zdarza u niemowlakow to lekarz nam wspominal ze mozemy smarowac jakas mascia przez 2 tyg i wlasnie to chyba hormonalna byla.
mi powiedział, że spróbujemy z tą maścią, a jak nie pomoże to wtedy przy zabiegu załatwią

ale jak sobie pomyślę, w ilu miejscach go ponacinaja za jednym zamachem to uż mi słabo

ten dr do mnie, że po zabiegu dziecko nie powinno mieć dolegliwości, jedynie mama ze stresu.... i pewno coś w tym jest

Do góry