Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Dziewczyny chciałam coś spytać w sprawie urlopu wypoczynkowego która coś wie???Któraś z Was pisała że zna się na rzeczy
pytaj pytaj ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny chciałam coś spytać w sprawie urlopu wypoczynkowego która coś wie???Któraś z Was pisała że zna się na rzeczy
A Ty Agi czasami w Siedlcach nie bywasz? Jeśli źle kojarzę to przepraszamSzalone dziewuchy!!!!
Jejku jak ja Wam zazdroszcze takich spotkań...Warszawiankom, toruniankom, Wam dziewczyny z Kołobrzegu!!!! Może i mi się uda kiedyś z którąś z Was spotkac...Bardzo bym chciała... :-)
właśnie dostałam pismo z PZU, ze nie dostanę pieniędzy za urodzenie dziecka, brakuje mi 2 tyg. do konca okresu karencji, nie wiedziałam ze na urodzenie dziecka okres karencji trwa 9 miesięcy na pozostałe odszkodowania 6 (((((
Kurcze mamy problem... byłam u lekarza z Julkiem bo niepokoiło mnie że jest jakby lekko wygięty (jak leży na pleckach to lewą stronę ma lekko wygieta w łuk) co prawda nie zawsze tak ma, czasami jest prościutki ale nie wiem czemu czasami jest taki pokrzywiony... pediatra mówiła że nie ma kurczu szyjnego i nie widzi u niego żadnych niepokojących objawów ale jak będziemy u ortopedy żeby to zobaczył i wysłał nas do rehabilitanta który pokaże kilka ćwiczeń, żeby z nim w domu ćwiczyć... normalnie spać w nocy nie mogę bo ortopedę mamy dopiero 10 grudnia -tzn. mamy drugie badanie bioderek wtedy, boję się czy to nie za późno, chyba lepiej się gdzieś prywatnie umówię :/ Teraz mam schizę że coś źle robiłam, ale chyba noszenie na rączkach go tak nie powykrzywiało? Mam nadzieję że te ćwiczenia pomogą :/
Właśnie Piotruś bawi się z Małgosią, trzęsie wszystkimi grzechotkami jej przed nosem, obcałowuje, robi smieszne miny, gada do niej, a ona aż się cała trzęsie jak go widzi i słyszy- jaki to słodki widok
Dziewczyny które mają działalności gospodarcze... wiecie że możecie ubiegać się o dodatkowe becikowe o kwocie 1000zł? Nie znam się za bardzo na tym, bo mój mąż się tym zajmował ale wiem że można się starać... my dostaliśmy Trzeba popytać w MOPS'ie
boże co za dzień, na razie nie mam siły na pisanie, powiem tylko, że mąż drogę pomylił i u lekarza byliśmy 1,5 godz po czasie a wyjechaliśmy 2 godz przed i spokojnie powinniśmy mieć godzinę luzu więc sobie możecie wyobrazić
mój zębolek jeszcze strajk głodowy ma.....
ogólnie konsultacja ok, ale napiszę jak odpocznę
Buterfly - Kochana nie denerwuj się tym wygieciem , to może być wzmożone napięcie i po ćwiczeniach pielęgnacyjnych na bank przejdzie , ja pisałam już kilka razy że mieliśmy napięcie wzmożone karku u Jasia i po 3 wizytach u rehabilitanki gdzie pokazała nam cwiczenia pielegnacyjne przeszło jak ręką odjął , jeszcze w styczniu ostatnia wizyta u neurologa i spokój. To nic strasznego takie wygiecie , ale trzeba ćwiczyć by dziecko było symetryczne Moja rada jest taka , zapisz się na prywatną wizytę nie do ortopedy tylko do rehabilitanta i ten oceni czy wszystko w pożądku , a ortopeda w grudniu Ci potwierdzi lub nie
Buterfly , koliander - uwielbiam gotować! Troszke wydziwiac też z tym gotowaniem , dużo oglądam kuchni tv i tam mnie troszke inspirują , natomiast jestem fanatyczką kuchni chińskiej ale nie tej takie barowo-budkowej bo to spolszczone wersje wietnamskie są, tylko oryginalnej Bardzo chetnie podzielę się kilkoma przepisami wystarczy podac mi główny składnik a w głowie cos na pewno zatrybi Podawałam gdzies przepis na moje sajgonki na parze Polecam serdecznie
P.S. - Teraz widzicie że taka okrąglutka nie jestem bez przyczyny, zawsze jak postanawiam gotować zdrowo , po 2 tygodniach śni mi się śmietana , masło lub inne słodkości Jednego czego nie lubię to jeść tłusto w sensie że ociekajace tłuszczem. Nie lubię i żle się czuję po np ociekającym tłuszczem kotlecie schabowym
Próbowałam coś małemu ugotować ale wiecie co? Z ziemniaka , marchewki i pietruchy nic ciekawego nie wyszło Nie chciał... a tylko to mam pewne , musze poszukać kalafiorka z pewnej uprawy może wtedy dziecko będzie chciało jeść. Na razie lubi słoiken
Moja Emilka dziś chyba też przez pogodę połowę dnia przespała, teraz też śpi już godzinkę. Mam nadzieję, że w nocy też tak będzie spała.Pogoda mnie wykańcza... Jasiu tez odczuwa chyba po mnie odziedziczył bo teraz znów zasnął
Musze się napić kawki , jakis niepokój czuję...