na początek było może z 10 prób z herbatką i butelką aventa tak co 2-3 dni i jedyne co udało mu się "wcisnąć" to 10-25 mlEagle a po jakim czasie Tomuś nauczył się pić z butelki ? :>
później zakupiłam mleko po tym jak przez dwa dni wieczorem marudził, ciągnął cyca a tam juz nic nie leciało, biedak sie złościł bo głodny śpiący a tu cycki puste już, próbowaliśmy z tą butlą przez 2 dni - rano, na głodnego, na śpiąco i nic efekty takie że wciągał 30-40 ml max.
we wtorek tydzień temu zakupiłam butelke lovi i zassał ja od razu, na początek zrobiłam mm z 60 wody i był płacz jak sie skończyło, od tego dnia codziennie wieczorem dostaje butle i zjada bez problemu
u nas problemem był najwidoczniej smoczek aventa - Tomuś brał do buzi i nie chciał zassac, niby kształt podobny ale ten lovi ma bardziej miękką końcówkę i młody pokochał ja od pierwszego razu
Agi78 super Twoja mama wygląda, w zyciu bym jej nie dała tylu lat i nieraz nawet myślałam sobie jaką masz młodą mamę jak wrzucałaś jej fotki z Polcią
ja też juz będę zmykać
dzieciaki śpią, na mnie jak juz wspominałam czeka lodówka a i obiadek trzeba jakiś upichcić tylko co? hmmm.... nie ma dziś leny? podrzuciłaby jakiś pomysł:-)
no nic lecę MIŁEGO DNIA dziewczynki