Cześć dziewczyny!
Nie było mnie kilka dni, bo mąż był w domu a potem miałam duzo obowiązków, 3 godzinne spacery z małym i in.i nie miałam czasu na pisanie, tylko co jakiś czas zaglądałam przez kopmórkę i podczytywałam.
Teść poszedł z Łukaszkiem w deszcz na spacer bo Łukasz w domu nie mógł zasnąć, skoro chciał to czemu miałabym odmawiać
Kilka dni temu pokłóciłam się z mężem, nie będę opowiadać szczegółów. Oczywiście mąż do mnie ze mam fochy (na wszystkie moje pretensje tak odpowiada). Chyba coś mu się po tej kłótni odmieniło (użyłam pewnego argumentu, którego moze nie powinnam użyć ale... skoro dotarło
to moze i dobrze zrobiłam) i mój mąż wstawał rano do dziecka i bawił się z nim i zmieniał pieluszkę, jakiś cud. Wcześniej za chiny by tego nie zrobił, bo to babskie zajęcie wg niego
oczywiście za pierwszym razem miał chrzest, Łukasz go osikał i wszystko dookoła hehehe
Moje dziecko w nocyu o 24 postanowiło nie spac, może go brzuszek bolał bo zrobił wielką kupkę. Do 1 była zabawa za to po tym spał prawiie 5 godzin, co u niego jest rzadkoscią.
Odpiszę tylko na dzisiejsze wpisy, bo naprodukowałyscie tyle że ...
hefi- biedactwo, mam nadzieję, ze szybko powrócisz do zdrówka! trzymaj się cieplutko, dobrze że tesciowa może Ci pomóc
zdec- faktycznie jakieś rekordy od czwartej nie spać
perfecta, eagle - dziękuję
paula- Plujka niesamowita, wspaniały usmiech, jaka piękna Tomaszko-Lenkowa para
) super
kreatorka- pewnie ze ninka nie jest pulpetem, jest śliczną malutką panienką:-):-)jak już pisałam ma egzotyczne oczka, piekne
magdam- świetna minka Kacperka
zdec- ja mam czarny aparat i mój Łukasz zawsze zainteresowany nim, jak tylko wyciągamy zeby fotkę jakąś strzelić to oczy wielgaśne i koniec spontanicznej zabawy. Nie wiem czy toi dobra cena za laktator ciężko miosądzić
Gosiagro- cudowna zyrafka, dziękuję :-):-):-):-) ale przyjemnie mi się zrobiło
koriander- ciesze się że Lilianka lepiej się czuje, super
konniczynka-powodzenia u lekarzy, trzymam kciuki zeby Emilka dobrze zniosła badania
alusia- będzie coraz lepiej z butlą, zobaczysz
anik- uśmiałam się z tego siusiaka
))
alusia- niezła ta twoja tesciowa,moja mama ma 46 lat i jakoś nie wyobrażam sobie jej jako starej
) a z tym tekstem o gółej.... to poprostu wygrała:-):-):-):-)
agi -śliczne zdjęcia a babcia jaka dumna
o matko 63 lata a wygląda góra na 45 szok
perfecta- ja jak przypominam sobie swój poród to też łezki napływają do oczu choć strasznie jest mi przykro, że nie urodziłam SN bo bardzo tego chciałam, niestety odebrano mi i mojemu synkowi ten pierwszy wspólny czas i bliskość, zawsze jak o tym pomyślę to płakac mi się chce :-
-
-
-
-
-(
Musze poprasować jeśli zdążę bonie wiadomo ile spacerek potrwa w taką pogodę.
Ale radość ze mogłam z wami chwilkę popisać
)))