reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

A ja dzisiaj dostałam paczkę z bebilonu - ten konkurs z linka co któraś wrzucała, ale te próbki były podobno do 31/08 a do mnie doszło. Zawartość: poradnik ekspertów, próbka mleka następnego, próbka kaszki i śliniak z misiem polarnym.
Zamawiałam dla Igi kurtkę, dzisiaj doszła i gratis miała być bluzeczka next, i kurtka jak kurtka ale ta bluzeczka to mi się mega podoba Zobacz załącznik 297601

bluzeczka piękna. Też brałam udział w tym konkursie mam nadzieję ze coś do mnie dotrze:))) Czekam też na bebiko a wxczoraj dostałam próbkę pampersów.

reklama
Ja tylko na chwilę, wrzodów nie mam :) tylko zapalenie żołądka (??) czy coś takiego. Mam leki i diete. Wczoraj juz nie mialam sily wchodzic wieczorem na forum bo bylam padnięta już. Nocka średnia :( normalnie julce się coś poprzewracało budziła się o 22:30 pozniej o 2, o 4 i 5 i o 6 koniec spania. I to nawet o jedzenie nie chodziło tylko trzeba bylo ją wziąć na ręce chwile pokołysać i potrzymać i zasypiała :/ Musze sie wziąć za nauke samodzielnego zasypiania bo nie wyrobie.
Dzisiaj jadę do teściowej na cały dzień bo kiepsko coś się czuje tzn nie wiem co mi jest ale słabo mi (kręci mi się w głowie i mi nie dobrze) Chyba pora sobie jakieś badania zrobić :/

Miłego dnia dziewczyny. Uciekam do mojej marudy. Coś mi się wydaje że u nas powoli okres ząbków się zaczął :/
hefi- życzę dużo zdrówka;-)
zdec- współczuję niespiącej mamusi
paula- cudne foto;-)
Magda M- fajne fotki
kpi- ja jeżdżę do Wesołalandia w Wesołej. W soboty są też zajęcia dla niemowlaków z instruktorem. Można sobie przychodzić;-)
dużo zdrówka i radości z okazji 5 miesięcy dla Jasia i Patrycji
avena- śliczna i kurtka i bluzeczka;-)

co do matek to moja wygląda okropnie (przykro tak mówić) , zwłaszcza od kiedy w wieku 35 lat urodziła moją siostrę...niestety w jej przypadku to raczej pogorszyło jej wygląd i stan zdrowia. Bardzo źle zniosła ciążę, potem bardzo utyła, następnie miała takie problemy z kręgosłupem że miała 6 razy operacje a teraz jest na rencie- także niestety nie każda matka teraz wygląda lepiej.....;-(

u nas nocka ok, raz jedzonko o 1 a później dopiero o 10 rano;-) choć pobudka była o 6 już;-) a potem drzemka od 8 do 9.30. jedzonko i śpi do tej pory;-) kochana malutka. Dziś podałam jej kaszkę mleczno-ryżowo-kukurydzianą "dojrzałe jabłko" z bebilonu. Mówię wam! tak zajadała że hohohohohohoho! a nie wszystkie kaszki lubi.

avena bluzeczka rzeczywiście śliczna
Chciałam wyjść na spacer, a tu Emilka mi zasnęła, nim się zebrałam i teraz szkoda mi ją budzić. Śpi na balkonie, więc to prawie jak spacer ;p Przygotowałam już wszystko do obiadku, ogarnęłam pokoje, zaraz pościągam i pochowam pranie, a potem chyba za podłogi się wezmę. Nabrałam ochoty na sprzątanie :D

ciekawe co u kasijanickiej??

znowu mąż będzie marudził ze kupowałam na allegro:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: i to przez kasię bo poleciła tarkę do warzywek a przecież samej tarki nie kupie, tylko jeszcze kilka rzeczy wpadło w oko:-D

Zdec- my mamy Huggisy od 7kg, to jest chyba drugi, albo trzeci rozmiar... kupiliśmy w jakimś sklepie "dzieciowym"... U nas na basenie można kupować też dla maluszków na sztuki, fajnie, bo można przymierzyć zanim się kupi...
ewela, paula- super dzieciaczki, miłość kwitnie :-)
Magda_M- śliczni jesteście oboje
gosiagro- hehe, no salon to nasz po prostu duży pokój, muzyczny trochę jest, bo fortepian stoi :-)
kreatorka- idę o zakład, że mój pulpecik jest bardziej pultaśny od Twojego pulpecika :-)
Anik- ale się uśmiałam z tego siusiaka :-)
agi78- w życiu bym nie pomyślała, że Twoja mama ma tyle lat! Wygląda ślicznie i młodo :-)
katarzynajanicka- skoda, że nie udało nam się spotkać, daj znać jak po konsultacji...

Pada i pada, bleeee

koriander - bardzo się cieszę, że już lepiej i tak świetnie sobie radzicie:tak:

kpi - miłej wizyty u koleżanki

Alusia - gratuluje sukcesu butelkowego:-D teraz już pójdzie jak z górki:tak:

Agi- woow, super twoja mama wygląda, w życiu bym nie powiedziała ze ma 63 lata:szok:

avena - ładne ciuszki:tak:

kajdusia - ale ciemna masa ze mnie:rofl2::rofl2::rofl2::laugh2::laugh2: ja myslałam, że macie jakiś salon ,sklep:-D:-D dobre, ale się z siebie uśmiałam:happy::happy:

hej !!!ja tylko na moment padam na pyszczek u nas od 4 rano sajgon maly marudny nic nie pomaga spi po 5 min i koniec ach te zabki....na dodatek migrena mnie dopadla pogoda do d...i @dostalam sory ze odp ale tu jak zwykle mega produkcja a czasu brak teraz bajki troche go zainteresowaly ...maz caly dzien w pracy wiec samam walcze i nawet jeszcze sniadania nie jadlam:( dzwonilam do lekarki polecila camile wiec musze pojsc do apteki....a dostalam dzis paczke z bebilonu:)

zycze milego dnia :)

Kurcze Dziewczyny piszecie o tych paczkach a do mnie jeszcze nic nie dotarło, wypełniałam ankiete w szpitalu i nic
Jasiek wstał wciął 4/5 słoiczka hippa zupa jarzynowa z jagnięcinom i popił troszkę a teraz gagula na materacyku a mama się wzieła za pożądeczki
Zyrafka - pomogło:p

reklama
Do góry