Ale szaruga... a wczoraj bylo tak pieknie
koriander - jak sobie z refluksem radzicie?
Chyba dosc dobrze..mala mniej ulewa, nosze ja po kazdym posilku, spi na uniesionym lozeczku, wiecej czasu spedza w lezaczku i musze przyznac ze mniej placze i sie tak juz nie prezy, lekarz mowil ze wlasnie jak w nocy spala na plasko to kwas zoladkowy przez cala noc wplywal do przelyku i to powodowalo podraznienie i bol, a teraz prawdopodobnie to sie zaleczylo. Niby takie proste, mama mi mowila o tych ksiazkach jak mala miala 6 tyg a my dopiero teraz je pod lozko wstawilismy..no ale mam nadzieje ze idziemy w dobrym kierunku, teraz tylko kontrolowac przybieranie
My po szcepieniu i wazeniu Niesety waga nie jest porazajaca 160 gr w 2 tyg.... w sumie wazy teraz 6260 przy najnizszej wadze 2200 , ale w miesiac przytyl 560 wiec najgorzej tez nie jest lekarka juz nic nie mowila o badaniach ale jednak je zrobimy po co kiedys miec do siebie pretensje.
nie martw sie masz zdrowego synka to najwazniejsze, ciesze sie ze juz sie tak nie stresujesz
Ja to dzisiaj wszystkie miejsca na podium pobijam
Masakra... nie śpimy od 4
i mała wcale nie ma zamiaru iść spać
Ja jej dam długie spanie w dzień, niech sobie pomarzy. I nie będzie chodziła spać o 19, najwcześniej o 20. Bo masakra, jeszcze po drodze karmienia. I spałam może z 4h
((
a ile Natalka spi w dzien? Moze rzeczywiscie za bardzo sie wysypia, u nas dziennie max 2 godz (3-4x po pol godziny), chociaz kazde dziecko jest inne i ma inne potrzeby. powodzenia oby szybko sie to ladnie ulozylo
to i ja Wam wkleje moją mała plujkę
prosze zobaczcie wszystkie czerwcowe ciocie jak ślicznie jem kaszke heeh
Zobacz załącznik 297434
ale slicznosci umorusane :-)
Dziewczyny wiem że nikomu nie odpisałam ale musze wpasć w rytm
A co do mojej rodzinki to
Witaj na Facebooku! - tu na Facebooku
http://nk.pl/profile/32240525 - tu na naszej-klasie.
wpadaj powoli
widze ze tez jestes mlodziutka mamusia
hefi ciesze sie ze to nie to najgorsze, bedzie dobrze ;-)
Agi koniecznie zrob zdjecia przy pierwszej kaszce :-) I sie nam pochwal jak bylo
kreatorka ja tam nie uwazam Ninki za pulpeta, zobaczysz jak zacznie sie raczkowanie i chodzenie to zrobi sie z niej chudzielec
eagle masz cudowne dziecko
izia chyba avena pisala o tej siateczce wyglada na interesujaca, ja tam daje kawalek jablka lub gruszki do ssania ale caly czas musze pilnowac wiec pewnie taki przyrzad jest praktyczniejszy
Perfecta sto lat i samych przespanych nocy dla Jasia!!
Zabki zabki, wychodzcie!!