reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witam się i ja .Jestem w totalnym szoku mój Michaś spał od 16;30 do 7;45 z dwiema przerwami na jedzenie raz obudziłam go wieczorem zeby go przebrać i nakarmić ok 20;i 2 rza obudził się koło 4 a o 7;45 zaczął nadawać na całego i cały czas dyskutuje
ale widze ze juz zmeczony bo sie juz kreci
kreatorka ja się nie czuje staro na dziecko co prawda 2 ale jednak

reklama
Magda_M super minka Kacperka;) Mi tych najlepszych niegdy nie uda się uchwycić, bo jak tylko sięgam po aparat to od razu pełne zaciekawienie nim (może dlatego że jest błękitny):)

Kurcze to może zastanowię się nad tym laktatorem Aventa. Sprawdzę na allegro po ile stoją jakieś śmigane, albo do znajomej zaraz zadzwonię...:) Bo rzeczywiście mi się mleko skończy:(

iza_tcz gratuluję takiej świetnej nocki!:)

Dziewczyny czy 55zł na laktator AVENT z pojemniczkami na pokarm VIA to dużo?? Używany przez 3 miesiące... kurcze chyba nie bardzo bo to jakiś inny... nie ma takich wypustek na ściągaczu... ola boggaaaaaaaa....:(

Ostatnia edycja:
Dzisiaj nocka super, pospała do 7:30 oczywiście były wcześniej przerwy na karmienie, nie wiem od czego to zależy ze jednego dnia wstaje o 5:30 drugiego o 7:30:confused:

emalia - jak zakupy się udały? pochwal się:-D

Ewa - powodzenia w pracy, to pewnie będzie ciężki dzień

zyrraffka
- mam nadzieję, ze niedługo wrócisz do pisania z nami:tak:

KasiaJanicka - powodzenia dziś!

Milka - widocznie tyje w swoim tempie:tak:; współczuje szczepienia:-(

kajdusia - a jaki macie salon? muzyczny"?

hefi - super, że to nie wrzody, dużo zdrówka, oby leki szybko zadziałały

paula - piękna plujka, a jakiego ma amanta:-):happy2:

Magda
- boska minka:laugh2::laugh2: a ty Madziu skróciłaś włosy?

izia-tcz - to ci śpioszek z Michasia:-)

Zmykam karmić małą...Tatus już wstał...to zrobi śniadanko!!!
A zapomniałam Wam napisać że wczoraj jak Polcia poszła spać to dosłownie 15 minut poźniej jak zasnęła sąsiad z naprzeciwka urządzał pokaz z fajerwerkami....Huk niesamowity ze 20 minut i jasno w pokoju gdzie Polcia spała ja w dzień się robiło...A moje dziecko nawet nie drgnęło....P. co minutę biegał sprawdzać czy się nie obudziła....hehehehe

witam się i ja Dzień dobry wszystkim:-)
u nas nocka piękna
wieczorem cyc, kąpiel po niej butla i okazało się że Tomuś wciągnął 160 ml mm i szybko sie ululał, pobudka na cyca dopiero po 4 ale jak się na niego rzucił mój głodomorek kochany, następne karmienie po 7 jak juz się wszyscy obudziliśmy, hmmm coraz piękniej to wygląda
nie mowiłam Wam że mam cudowne dziecko:-)

kajdusia fajnie ze Małgosia daje się tak przekupić i choć mój też bardzo cycowy to jak juz jest pojedzony to nie ma szans wcisnąc mu cyca jeszcze z resztą i tak nadmiar wtedy ulewa
a sprzątać do takiej godziny :szok:
Perfecta najlepsze życzonka dla męża i przede wszystkim dla Jasia za ukończenie 5 miesięcy
ewela28 w ostatni piętek bodajże na tvn po "rozmowach w toku" reklamowali tort w kształcie pośladków i przepis chyba powinien być na ich stronie, to się niespodzianka szykuje;-):-)
badaicka, BButterfly smakowite foki torcików;-)
kpi23 zdarzają sie takie przypadki, synek koleżanki dziś już 8 letni przystojniak tak bezobjawowo i bezboleśnie przechodzil ząbkowanie a o kolejnych zabkach dowiadywali sie przez przypadek jak bardziej paszczę otworzył a tam szok ząbek na wierzchu;-)
Agi78 nono jakie z Was laseczki:-)
kreatorka cudna śmieszka z Ninki
Kasiek1983 dobrze ze po usg wszystko ok a z rehabilitacją będzie dobrze, trzymamy kciuki
zdec gratuluje ze udało sie tak z pracą załatwić w sumie to chyba wszyscy zadowoleni bo i ty wracasz i masz dużo czasu dla Natalci, fotki super
kasiajanicka u nas podobnie Tomus to złoty dziecko, trzymamy kciuki za wizytę u chirurga
Kasiula1980 kolejna śliczna laleczka:-)
Lencja super że udaje się Wam umówić na takie spacerki, a co do przewrotów ja się dopiero wczoraj chwaliłam że Tomusiowi udało sie tego wyczynu dokonac po raz pierwszy we wtorek
zyraffka zaglądaj w wolnej chwili bo nam Ciebie tez brakuje
EWA1981 powodzenia w pracy oby szybko minęło rozstanie z córcią
Milka26 oj to nieciekawie po tym szczepieniu ale nie ma się co dziwić bo nasze maluchy coraz bardziej świadome, my idziemy w przyszłym tygodniu i aż się boję co to będzie
hefi dobrze ze to nie wrzody
paula24211 piękne fotki i randkowanie z Tomaszkiem udane:-)
MagdaM jaka minka cudna

ufff w żółwim tempie ale udało sie nadrobić:-)

reklama
Mam strajk głodowy ! Jasiek ani mysli o mleczku , leży sobie na materacyku teraz i sie bawi ... spróbuje za 30 minut.
Dziewczyny powiedzcie mi bo Jas dzisiaj kończy 5miesięcy jak podajecie mm? Ja dzisiaj chyba zacznę po 180ml 4 razy plus obiadek pełny Bo póki co podawałam 6razy 150ml i między posiłkami zupkę

Do góry