witam się i ja Dzień dobry wszystkim:-)
u nas nocka piękna
wieczorem cyc, kąpiel po niej butla i okazało się że Tomuś wciągnął 160 ml mm i szybko sie ululał, pobudka na cyca dopiero po 4 ale jak się na niego rzucił mój głodomorek kochany, następne karmienie po 7 jak juz się wszyscy obudziliśmy, hmmm coraz piękniej to wygląda
nie mowiłam Wam że mam cudowne dziecko:-)
kajdusia fajnie ze Małgosia daje się tak przekupić i choć mój też bardzo cycowy to jak juz jest pojedzony to nie ma szans wcisnąc mu cyca jeszcze z resztą i tak nadmiar wtedy ulewa
a sprzątać do takiej godziny
Perfecta najlepsze życzonka dla męża i przede wszystkim dla Jasia za ukończenie 5 miesięcy
ewela28 w ostatni piętek bodajże na tvn po "rozmowach w toku" reklamowali tort w kształcie pośladków i przepis chyba powinien być na ich stronie, to się niespodzianka szykuje;-):-)
badaicka, BButterfly smakowite foki torcików;-)
kpi23 zdarzają sie takie przypadki, synek koleżanki dziś już 8 letni przystojniak tak bezobjawowo i bezboleśnie przechodzil ząbkowanie a o kolejnych zabkach dowiadywali sie przez przypadek jak bardziej paszczę otworzył a tam szok ząbek na wierzchu;-)
Agi78 nono jakie z Was laseczki:-)
kreatorka cudna śmieszka z Ninki
Kasiek1983 dobrze ze po usg wszystko ok a z rehabilitacją będzie dobrze, trzymamy kciuki
zdec gratuluje ze udało sie tak z pracą załatwić w sumie to chyba wszyscy zadowoleni bo i ty wracasz i masz dużo czasu dla Natalci, fotki super
kasiajanicka u nas podobnie Tomus to złoty dziecko, trzymamy kciuki za wizytę u chirurga
Kasiula1980 kolejna śliczna laleczka:-)
Lencja super że udaje się Wam umówić na takie spacerki, a co do przewrotów ja się dopiero wczoraj chwaliłam że Tomusiowi udało sie tego wyczynu dokonac po raz pierwszy we wtorek
zyraffka zaglądaj w wolnej chwili bo nam Ciebie tez brakuje
EWA1981 powodzenia w pracy oby szybko minęło rozstanie z córcią
Milka26 oj to nieciekawie po tym szczepieniu ale nie ma się co dziwić bo nasze maluchy coraz bardziej świadome, my idziemy w przyszłym tygodniu i aż się boję co to będzie
hefi dobrze ze to nie wrzody
paula24211 piękne fotki i randkowanie z Tomaszkiem udane:-)
MagdaM jaka minka cudna
ufff w żółwim tempie ale udało sie nadrobić:-)