kreatorka
Mama Niny i Blanki :)
Bardzo miło mi to czytać :-) Nina jest najwspanialszym skarbem jaki mógł nam się przytrafić :-)po twoich postach w zyciu bym nie pomyslala ze jestes taka mlodziutka, bardzo dojrzala z ciebie mama
mi chodzilo o to ze to jakby przeznaczenie skierowalo Was ku sobie, no po prostu Nina chciala i juz
Moja miałam 33 lata i wg mnie to już trochę nie czas na dzieci... no przynajmniej nie na pierwsze dziecko...kreatorka ja podobnie też przyrzekłam sobie że będę młodą mamą Bo moja mama jak mnie urodziła miała grubo ponad czterdziechę... no i podobnie słowa dotrzymałam... mam 22lata
W sumie różnie mówią... mnie uczyli, żeby na ramię brać dziecko z głową w dół na kursie... najważniejsze chyba jednak, żeby dziecko na plecykach nie zostało i się nie zakrztusiłoKreatorka Nina piekna a co do akcja z jabluszkiem to moj maz zawsze mnie upomina ze absolutnie nie mozna dziecka krztuszacego sie podnosic do gory bo to z czym walczy sila grawitacji wpychamy mu spowrotem. Wiem ze to jest odruch tez tak robilam teraz juz opanowalam i odwracam na bok nie podnosze do gory, ale wskazane jest wrecz obrocenie glowka w dol zeby pomoc . A moj maz jest ratownikiem medycznym wiec sie slucham )
Powtarzam po raz kolejny!!! Nina nie jest pulpetem hehale słodziutka i jaki pulpecik
Śliczne dzieciaczki
My dziś od 7 nie śpimy... nie chce mi sie!