hehehe, to nie TY?To kto się dzisiaj bawi?Przyznawać sięhę czy ja o czymś nie wiem?
reklama
A mnie mała wczoraj strasznie przestraszyła... zjadła jabłuszka, potem trochę mleczka wypiła i leżała bawiła się grzechotką... nagle słyszę taki bulgot, a ona wymiotuje leżąc na plecach jak ją złapałam do góry szybko... serce mi waliło jak szalone... wydaje mi się, że za głęboko wepchnęła sobie grzechotkę do buziaka, ale jak się wystraszyłam....A Nina nawet się nmie przejęła.
współczuje nerwów dobrze, ze tak się skończyło..
Dzisiaj rozmawiam z moją szefową w sprawie powrotu do pracy, trzymajcie kciuki Mam nadzieję że będzie dobrze
powodzenia
zdec-Ksawerek tez zadnych owocow i warzyw nie toleruje jedynie danonki
podajesz dziecku danonki a to są jakieś specjalne dla 5 miesieczniakow?
Czy któraś z was myślała albo kupiła już krzesełko do karmienia? Czy zamierzacie w ogóle kupować?
my mamy takie
KRZESEŁKO DO KARMIENIA KLUPŚ AGNIESZKA SAFARI !! (1218641527) - Aukcje internetowe Allegro
hehehe, to nie TY?To kto się dzisiaj bawi?Przyznawać się
ha ja się bawię ale w niedziele na koncercie a dziś się bawi mój maż na piwie:-)
witam się i ja
od rana troszke poczytałam ale dopiero teraz mam chwilę, Musiu poszedł spać, Asia robi demolkę a mama z kaweczką na BB
nocka u nas nawet ok, jedzonko o 3 i po 5, pobudka po 7
choć wczoraj wieczorem nie było zbyt miło, dołączę do mamuś borykających sie z wychodzącymi ząbkami, Tomuś również marudził nieziemsko, dopiero po podaniu Nurofenu przestał, ech...niech te zębole wreszcie powychodzą
a i dziś znów pogoda piękna się zapowiada ( wczoraj było 20 stopni)
agusia44, lena, emalia, elizka zagłosowane także i dziś
hefi powodzenia na badaniu i trzymamy mocno kciuki żeby to nie były wrzody
kasiajanicka u nas podobnie z marudzeniem, choć dzis od rana jeszcze nawet znośnie, pewnie zacznie się znów popołudniu i ogromnie gratulujemy pierwszego ząbeczka:-)
udanego spacerku z dziewczynami
my dostaliśmy jakieś 2 tygodnie temu paczke z Hippa póki co
zdec my jeszcze nie podawaliśmy żadnych słoiczków
i najlepsze życzenia dla Natalci za ukończenie 4 miesięcy
Ola-fasola oj to faktycznie dzień nieciekawy, mam nadzieję że dziś będzie lepiej
głowa do góry:-)
gosiagro udanej zabawy na koncercie w niedzielę, rany a kiedy ja ostatnio byłam na jakimś? hmmmm nawet nie pamiętam:-tak:
ja mam Paracetamol w czopkach i Nurofen w syropie
emalia82 udanych zakupów
Agi78 i jak nocka u Was? bo u nas mimo wieczornego marudzenia było ok
o juz doczytałam
avena dobre z tym załatwianie chrzcin :-)
Milka26 powodzenia na szczepieniu i ważeniu oraz w nauce wprowadzania nowego jedzonka
anecznik więc jaki problem rozpocząć znów staranka?;-):-)
kpi23 u Was ząbkowanie może przebiegać bezobjawowo
karo85 dużo zdrówka
ech ambitnie chciałam wszystkim odpisać ale chyba nie dam rady, dla odmiany córcia co chwile po cos przychodzi i nawet zdania napisac nie mogę w spokoju
od rana troszke poczytałam ale dopiero teraz mam chwilę, Musiu poszedł spać, Asia robi demolkę a mama z kaweczką na BB
nocka u nas nawet ok, jedzonko o 3 i po 5, pobudka po 7
choć wczoraj wieczorem nie było zbyt miło, dołączę do mamuś borykających sie z wychodzącymi ząbkami, Tomuś również marudził nieziemsko, dopiero po podaniu Nurofenu przestał, ech...niech te zębole wreszcie powychodzą
a i dziś znów pogoda piękna się zapowiada ( wczoraj było 20 stopni)
agusia44, lena, emalia, elizka zagłosowane także i dziś
hefi powodzenia na badaniu i trzymamy mocno kciuki żeby to nie były wrzody
kasiajanicka u nas podobnie z marudzeniem, choć dzis od rana jeszcze nawet znośnie, pewnie zacznie się znów popołudniu i ogromnie gratulujemy pierwszego ząbeczka:-)
udanego spacerku z dziewczynami
my dostaliśmy jakieś 2 tygodnie temu paczke z Hippa póki co
zdec my jeszcze nie podawaliśmy żadnych słoiczków
i najlepsze życzenia dla Natalci za ukończenie 4 miesięcy
Ola-fasola oj to faktycznie dzień nieciekawy, mam nadzieję że dziś będzie lepiej
głowa do góry:-)
gosiagro udanej zabawy na koncercie w niedzielę, rany a kiedy ja ostatnio byłam na jakimś? hmmmm nawet nie pamiętam:-tak:
ja mam Paracetamol w czopkach i Nurofen w syropie
emalia82 udanych zakupów
Agi78 i jak nocka u Was? bo u nas mimo wieczornego marudzenia było ok
o juz doczytałam
avena dobre z tym załatwianie chrzcin :-)
Milka26 powodzenia na szczepieniu i ważeniu oraz w nauce wprowadzania nowego jedzonka
anecznik więc jaki problem rozpocząć znów staranka?;-):-)
kpi23 u Was ząbkowanie może przebiegać bezobjawowo
karo85 dużo zdrówka
ech ambitnie chciałam wszystkim odpisać ale chyba nie dam rady, dla odmiany córcia co chwile po cos przychodzi i nawet zdania napisac nie mogę w spokoju
ja z hipa to już ze 3 tyg temu, jakoś akurat miała 4 m-ce, a z bobovity nie dostałamdziewczyny kiedy wy te paczki z hippa i bobovuty dostałyście? znaczy ile dziecko wtedy miało? bo sie doczekać nie mogę
Kasiek1983
Fanka BB :)
Ja kupiłam zwykłe krzesełko do karmienia w Ikea... dużo ludzi je chwali i do tego atrakcyjna cena
Do kiedy podaję się witaminę D3?
hihi, jednak dobrze kojarzyłam, ale to dopiero w niedzielę:-)Chyba jednak się nie wyspałam No to w takim razie dla męża udanej zabawyha ja się bawię ale w niedziele na koncercie a dziś się bawi mój maż na piwie:-)
według światowych zaleceń do 18 roku życia, hihi
agast22
Fanka BB :)
Kasiek- do roku jesli karmi sie piersią a jesli mm to lekarz decyduje.
Zdec- my takie zamierzamy kupic FISHER PRICE Krzeselko Leżaczek Nadstawka 2w1 (1265435657) - Aukcje internetowe Allegro
Zdec- my takie zamierzamy kupic FISHER PRICE Krzeselko Leżaczek Nadstawka 2w1 (1265435657) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
zdec-Ksawerek tez zadnych owocow i warzyw nie toleruje jedynie danonki
Agusia sorry,ze tak zapytam ,ale czy ty jestes normalna,ze podajesz dziecku danonki ?????? Wiesz od kiedy sie wprowadza mleczne produkty od krowy ? 10-12 miesiac .