reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
a wiecie co ja zrobiłam a dokładniej czego nie zrobiłam...ech co ze mnie za mama:zawstydzona/y:

wczoraj Tomuś zaliczył 3 przewroty z brzuszka na plecki po raz pierwszy, ech jaka dumna z niego byłam i co zamiast się Wam pochwalić to zapomniałam o tym dopiero jak dzis dokonał tego znowu to sobie przypomniałam:zawstydzona/y::tak::-)

Matko jak to fajnie móc z wami sobie pisać;) Mała z babcią dzisiaj urzęduje, a ja nie mam co w pracy robić, a coś szefowej nie ma:)

Witam:)
O matko jaka tu produkcja od rana. Jeszcze wczorajszej nie nadrobiłam (w ciągu dnia troszkę czytałam gdy Karolina dżemki łapała).
U nas noc SUPER:) Karola spała od 22 do 7 poczym zjadła 130 i spała do 9 a teraz sama bawi się w łóżeczku. Kochane dziecko dało rodzicom odpocząć.
Ale ten czas leci Karolcia dziś kończy 5miesięcy. A dopiero się urodziła. Tydzień temu miną rok jak pierwszy raz ją na usg zobaczyłam.

Dobra idę poczytać co słychać.

reklama
karo - mega wypasione krzesełko:) Na allegro cenę trochę zawyżyli, sprawdźcie sobie w sklepach, chyba że nie robi to różnicy;-)

emalia
- Jasiek zadowolony z zakupu:)

eagle - gratulacje za nowe wyczyny!!!!

zdec, ewa - wszystkiego najlepszego dla Waszych maluchów:-)

A ja równiutko rok temu dowiedziałam się że jestem w ciąży, kiedy to zleciało

Do góry