Gosia - Ty dzisiaj się bawisz:-)udanej zabawy
hę czy ja o czymś nie wiem?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gosia - Ty dzisiaj się bawisz:-)udanej zabawy
Kurczę! Jak ten czasl szybko leci, ogromne gratulacje z powodu ząbkamamy dolną jedyneczkę już mnie synek nią ugryzł tylko czubeczek ząbka wyszedł, ale zawsze :d przynajmniej znam przyczyne marudzenia synka............ zamiast kreseczki, o której pisała avena jest mega krecha....... jak ja bym mu ulżyć chciała...........
Aniu, a próbowałaś dać słodką marchewkę z jabłkiem? Jest taki deserek mojej małej podpasował, a potem nawet samo jabłko nie było najgorszeCzy któraś z was też tak ma że dziecko nie chce jeść żadnego owoca? Próbowałam wszystko, nie ważne czy ze słoiczka czy surowe: jabłko, morela, banan, mieszane jabłko-morela-banan, jabłko-marchewka, śliwka dzisiaj próbowałam gruszki((( NICCCCCCCCC!!( Wszystko bleeeee i jak próbuję jednak dać to mała mi zaczyna płakać((
UUu no to życzę miłej zabawy mnie jeszcze pewnie długo taka rozrywka nie spotkaKlementinko idę na koncert artysty co się Tricky zwie, da trzy koncerty w Polsce, jeden we Wrocku, więc bliżej już być nie mogło
A mąż chętnie poszedł by ze mną, ale ktoś musi zostać z Maja. O kolegę nie zazdrosny ;-)to nasz wspólny znajomy i zarazem chrzestny Mai
Sądzę jako jedynaczka, że to swięte słowa. ;-)ktoś kiedys powiedział " najlepsze co mozemy dać swojemu dziecku to rodzeństwo" ja zamierzam miec jeszcze przynajmniej 2 a co zaszaleje
Kurcze ja to Ci zazdroszczę, też bym już chciała dostać drugą @... bo tak to cały czas się boję, że znowu jestem w ciąży... heh trochę może to irracjonalne, ale Nina była ogromną niespodzianką mimo zabezpieczeńDzięki dziewczyny za życzenia dla mojego już pięciomiesięcznego bąbla :-) ale ten czas leci :-) najlepsze też życzenia dla jego rówieśników :-) i jutrzejszych solenizantów :-)
Dostałam dziś @ to już druga po porodzie więc wiem, że długość cyklu bez zmian wciąż tak samo długi :-) Kładę się spać bo przez nią nie mam na nic siły i plecy tradycyjnie okropnie bolą. Pomyśleć jaki ten rok bez @ był przyjemny :-) W takim dniu jak ten bez zastanowienia zgodziłabym się rozpocząć od razu starania o drugie dziecko :-)
ja mam w syropieDziewczyny wy ten calpol to macie w czopkach? Czy w jakiejś innej formie?
Dziewczyny wy ten calpol to macie w czopkach? Czy w jakiejś innej formie?