reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Lena-pewnie ,że chce. Ola była sam tyle lat i teraz uwielbiam patrzec jak bierze małego na ręce i mówi ,że go kocha. Już nie będzie sama, dlatego też wiem że rodzeństwo jest potrzebne. Ja mam tylko jedną siostre i chciałabym miec choc jeszcze jedną siostre lub brata. Może jeszcze zmienisz zdanie za jakis czas. Dzieci sa wspaniałe!!!!!!!!!
Mój mąż ma 7-ro rodzeństwa i nawet nie wiesz jaka tam jest więź, jak sobie pomagają nawzajem. To jest piękne, a życie jest tylko jedno :)
Raczej nie zmienie ale czas pokaze!!!

reklama
ktoś kiedys powiedział " najlepsze co mozemy dać swojemu dziecku to rodzeństwo" ja zamierzam miec jeszcze przynajmniej 2 ;) a co zaszaleje ;)

Dzięki dziewczyny za życzenia dla mojego już pięciomiesięcznego bąbla :-) ale ten czas leci :-) najlepsze też życzenia dla jego rówieśników :-) i jutrzejszych solenizantów :-)

Dostałam dziś @ to już druga po porodzie więc wiem, że długość cyklu bez zmian wciąż tak samo długi :-) Kładę się spać bo przez nią nie mam na nic siły i plecy tradycyjnie okropnie bolą. Pomyśleć jaki ten rok bez @ był przyjemny :-) W takim dniu jak ten bez zastanowienia zgodziłabym się rozpocząć od razu starania o drugie dziecko :-) :-D

Zaraz mykam czytac dzienna produkcje

Kasia ta symykolanidia to smyk ?? klockow w realu nie znalazlam

Nasze sklepy to ten sklep, oprócz internetowego maja stacjonarne sklepy z niższymi cenami niż w necie :)

trzymam jutro kciuki za ważenie :) będzie dobrze :)

Lena- ja jak ty NIGDY WIĘCEJ DZIECI NIE PLANUJĘ i nie lubie jak mi ktoś mówi, że tym robie krzywdę Fifiemu bo ja mu żadnej krzywdy nie robię, takie życie jedni mają po 10 rodzeństwa a inni sa jedynakami

jakaś mamusia pokazywała fotelik, taki co rośnie z dzieckiem, któraś, któa ma już starsze dzieciątko, czy możesz mi kochana przypomnieć? musze powoli pomysleć o nowym, bo ten na długość nie da rady za jakiś czas :( kolejny wydatek :(

Ostatnia edycja:
pisałam, pisałam ... i mi posta wcieło ... wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, i już nie pamiętam co komu miałam odpisać ... jak ja to lubię!!!!!!!!! :(:(:(:(:(

dziękuję wszystkim za miłe słowa, fajnie, że mnie jeszcze troszkę pamiętacie ;), i za gratki dla Natalci:)

pospacerowałyśmy sobie dziś, pierwszy raz od tygodnia długo Natka była spokojna ... bo tak to darła się wniebogłosy w wózku ... i spacer 15 min trwał ... nie wiem o co chodziło ale dziś było super, pospała a jak się obudziła podniosłam plecki ... i wszystko widziała i była zachwycona ... najbardziej lubi drzewa ...

u nas z ząbkami spokój ... ale już się boję po waszych opisach ...

Kpi a jak podnioslas plecki? wozisz Natalke juz w spacerowce czy jakas poduszeczke dajesz pod plecki
wlasnie tez mam ten problem bo Jas juz nie chce na lezaco w wozku i spokoj jest tylko jak spi, jak sie budzi to sie drze bo mu nudno

hefi Oby badanie wyjaśniło, co się dzieje i jak to leczyć:tak:
Kpi a jak podnioslas plecki? wozisz Natalke juz w spacerowce czy jakas poduszeczke dajesz pod plecki
wlasnie tez mam ten problem bo Jas juz nie chce na lezaco w wozku i spokoj jest tylko jak spi, jak sie budzi to sie drze bo mu nudno
Ja już od jakiegoś czasu wożę Emilkę w spacerówce na półsiedząco i jest z tego powodu bardzo zadowolona i się ciekawie rozgląda, a jak się robi zmęczona, to po prostu kładę oparcie na płasko:tak:
A propos ilości dzieci, to mi się marzy trójeczka:-) Ale czas pokaże, czy się uda i czy zdania nie zmienię.:tak:
Czytam o tych waszych marudach dzisiejszych i się cieszę, że mnie to dziś ominęło. Od kilku dni nie miałam spokoju, a dzisiaj- aniołek. Nie wiem, czy zęby nagle przestały się przebijać, czy Emilka się przyzwyczaiła, ale cieszę się z tego pięknego dnia :-) mała od rana była uśmiechnięta i wybuchająca dosyć często głośnym śmiechem, a teraz grzecznie śpi:-)
Ja też już się kładę, bo rano jadę na uczelnię, a w nocy jeszcze będę musiała wstać, żeby mleka dociągnąć. Dobranoc wszystkim :happy:

reklama
dzień dobry,
nocka była ok, żeby to moje dziecko chciało jeszcze dłużej spać rano... nie śpimy od 5:30:shocked2::baffled::baffled:

emalia - udanych zakupów

Klemetinka - u was tez będzie w Monachium, Hamburgu i Köln

Milka - trzymam kciuki za dobra wagę i szczepienie bez płaczu

Do góry