reklama
ewelinka307
Fanka BB :)
Moja wypiła dzis 160 kaszki i narazie śpi ale jej bez róznicy czy zje kasze czy nie to tyle samo śpi wczoraj kaszki nie chciała i pierwsz pobudka o 4 a dzis z kszka pewnie wcześniej sie obudzi ja już niewiem od czego to zależy w sumie dopiero od tygodnia kaszke jej daje a wczesniej tez długo w nocy spała i po kaszce raczej sie nie zmieniło ale moze te moje mleko jakies kaloryczne skoro do 8 kg sie na samym mleku utuczyła:-)na szczeście Marysia usneła to juz małej nie obudzi
emalia-ja mojemu tez cały czas sie odgrażam że w końcu gdziespójde zabalowac i nawet miałam iść ale sobie myśle pójde gdzies do baru i co nawet nic nie wypije to wróce zaraz do domu więc chyba trzeba czekac na koniec karmienia i wtedy iść zabalować
emalia-ja mojemu tez cały czas sie odgrażam że w końcu gdziespójde zabalowac i nawet miałam iść ale sobie myśle pójde gdzies do baru i co nawet nic nie wypije to wróce zaraz do domu więc chyba trzeba czekac na koniec karmienia i wtedy iść zabalować
Kasiek1983
Ja chętnie poszłabym gdziekolwiek, nie koniecznie balować ale tylko wyjść i odpocząć od codziennych problemów ale nie mam z kim... mieszkam w tym mieście już 3 lata i nie mam żadnej koleżanki! Wiem... to okropne... ale jestem bardzo wstydliwa i ciężko nawiązuję nowe kontakty... trudno mi się oswoić w tym miejscu i uważam że wiele ludzi jest dziwnych... wychowałam się w innym kraju gdzie ludzie mają inne podejście do życia i są jakby tacy bardziej szczęśliwi, a w polsce jest dużo ponuraków... mam nadzieje że nikomu tym nie ubliżyłam... po prostu nie spotkałam jeszcze takiej dziewczyny z którą miałabym coś wspólnego... ale się użalam nad sobą... to chyba nie ludzie są dziwni tylko ja... szkoda że żadna z Was nie jest z moich okolic! moja jedyna przyjaciółka wyjechała w lutym do Australii i kto wie kiedy ją zobaczę :'(
Kasiu a w jakim kraju się wychowywałaś?... wychowałam się w innym kraju gdzie ludzie mają inne podejście do życia i są jakby tacy bardziej szczęśliwi, a w polsce jest dużo ponuraków... (
Kasiek1983
Kasiu a w jakim kraju się wychowywałaś?
Kochana, jestem obywatelką Stanów Zjednoczonych... w Chicago mieszkałam 14 lat!
Milka - z kupkami różnie bywa, czasem zrobi sama, ale przeważnie muszę "pomagać" czyli wywoływać czopkiem
Perfecta - mnie ostatnio śnił się mój dziadek więc coś w tym jest że nasi bliscy czuwają nad nami
kasiajanicka - trzymam kciuki za jutrzejsze ważenie
Ja nie wiem przychodzi wieczór a ja taka głodna jestem jakbym cały dzień głodowała!!!!I wciągam pół lodówki
Perfecta - mnie ostatnio śnił się mój dziadek więc coś w tym jest że nasi bliscy czuwają nad nami
kasiajanicka - trzymam kciuki za jutrzejsze ważenie
Ja nie wiem przychodzi wieczór a ja taka głodna jestem jakbym cały dzień głodowała!!!!I wciągam pół lodówki
reklama
koriander
dobrze cie rozumiem, chociaz ja sie wychowalam w polsce, ale wierze ze trudno ci sie przestawic, zwlaszcza ze w ameryce ludzie nawet jak im zle to nie narzekaja. mam nadzieje ze spotkasz jakas bratnia dusze moze wlasnie przez internet? Na pewno sa jakies mamusie z okolic, poszukaj na watkach regionalnych, chociaz wiem ze aby bylo dobrze taki ktos musi jeszcze nadawac na tej samej faliwychowałam się w innym kraju gdzie ludzie mają inne podejście do życia i są jakby tacy bardziej szczęśliwi, a w polsce jest dużo ponuraków... mam nadzieje że nikomu tym nie ubliżyłam... po prostu nie spotkałam jeszcze takiej dziewczyny z którą miałabym coś wspólnego... ale się użalam nad sobą... to chyba nie ludzie są dziwni tylko ja... szkoda że żadna z Was nie jest z moich okolic! moja jedyna przyjaciółka wyjechała w lutym do Australii i kto wie kiedy ją zobaczę :'(
avena ja wlasie robie tosty