reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Moja wypiła dzis 160 kaszki i narazie śpi ale jej bez róznicy czy zje kasze czy nie to tyle samo śpi wczoraj kaszki nie chciała i pierwsz pobudka o 4 a dzis z kszka pewnie wcześniej sie obudzi ja już niewiem od czego to zależy w sumie dopiero od tygodnia kaszke jej daje a wczesniej tez długo w nocy spała i po kaszce raczej sie nie zmieniło ale moze te moje mleko jakies kaloryczne skoro do 8 kg sie na samym mleku utuczyła:-)na szczeście Marysia usneła to juz małej nie obudzi
emalia-ja mojemu tez cały czas sie odgrażam że w końcu gdziespójde zabalowac i nawet miałam iść ale sobie myśle pójde gdzies do baru i co nawet nic nie wypije to wróce zaraz do domu więc chyba trzeba czekac na koniec karmienia i wtedy iść zabalować

Wiecie co z tym balowaniem to jest tak, że ja też się odgrażam że pójdę, że zabaluję... a tak na prawdę to po 1) nie chce mi się, a po 2) szkoda mi małej zostawiać:( ott taka matka nadopiekuńcza;)

images.jpg dla wszystkich aniołków

Ja chętnie poszłabym gdziekolwiek, nie koniecznie balować ale tylko wyjść i odpocząć od codziennych problemów ale nie mam z kim... mieszkam w tym mieście już 3 lata i nie mam żadnej koleżanki! Wiem... to okropne... ale jestem bardzo wstydliwa i ciężko nawiązuję nowe kontakty... trudno mi się oswoić w tym miejscu i uważam że wiele ludzi jest dziwnych... wychowałam się w innym kraju gdzie ludzie mają inne podejście do życia i są jakby tacy bardziej szczęśliwi, a w polsce jest dużo ponuraków... mam nadzieje że nikomu tym nie ubliżyłam... po prostu nie spotkałam jeszcze takiej dziewczyny z którą miałabym coś wspólnego... ale się użalam nad sobą... to chyba nie ludzie są dziwni tylko ja... :( szkoda że żadna z Was nie jest z moich okolic! moja jedyna przyjaciółka wyjechała w lutym do Australii i kto wie kiedy ją zobaczę :'(

Milka - z kupkami różnie bywa, czasem zrobi sama, ale przeważnie muszę "pomagać" czyli wywoływać czopkiem

Perfecta - mnie ostatnio śnił się mój dziadek więc coś w tym jest że nasi bliscy czuwają nad nami

kasiajanicka - trzymam kciuki za jutrzejsze ważenie

Ja nie wiem przychodzi wieczór a ja taka głodna jestem jakbym cały dzień głodowała!!!!I wciągam pół lodówki

reklama
wychowałam się w innym kraju gdzie ludzie mają inne podejście do życia i są jakby tacy bardziej szczęśliwi, a w polsce jest dużo ponuraków... mam nadzieje że nikomu tym nie ubliżyłam... po prostu nie spotkałam jeszcze takiej dziewczyny z którą miałabym coś wspólnego... ale się użalam nad sobą... to chyba nie ludzie są dziwni tylko ja... :( szkoda że żadna z Was nie jest z moich okolic! moja jedyna przyjaciółka wyjechała w lutym do Australii i kto wie kiedy ją zobaczę :'(
dobrze cie rozumiem, chociaz ja sie wychowalam w polsce, ale wierze ze trudno ci sie przestawic, zwlaszcza ze w ameryce ludzie nawet jak im zle to nie narzekaja. mam nadzieje ze spotkasz jakas bratnia dusze moze wlasnie przez internet? Na pewno sa jakies mamusie z okolic, poszukaj na watkach regionalnych, chociaz wiem ze aby bylo dobrze taki ktos musi jeszcze nadawac na tej samej fali :)

avena ja wlasie robie tosty :)

Do góry