reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

ja zmykam do wanny, potem laktator i idę spać, rano na ważenie i już mam nerwa i mnie głowa boli, fifcio raczej zdrowy, ale waga..........
dobrej nocy

reklama
Kochane!!!
images

Kasiu - trzymam kciuki i wierzę,,że będzie oki.

Lena- to już Fifi wygryzł Jasia. Oj nie ładnie tak targac uczuciami mojego syna :)

Gosia- mój chłop wrócił rano, przeprosił i cały dzien zdycha. Nie ma nawet z kim gadac. Ale ja mu jeszcze pokaże.

Milka- też myślałam, żeby się zrewanżowac, no ale co jak ja pić jeszcze nie moge ;)

ja zmykam do wanny, potem laktator i idę spać, rano na ważenie i już mam nerwa i mnie głowa boli, fifcio raczej zdrowy, ale waga..........
dobrej nocy

Kasiu będzie dobrze!!!! Po zdjęciach widać że Fifi to chłopak szczęśliwy na Maxa i strongmen z niego też niezły....czyli nic mu nie dolega....Ci lekarze to często gęsto panikarze na maxa...jak coś jest nie tak jak piszą w mądrych książkach to odrazu panikuja....

Moja śpi...Jupiii...Udało się i zasnęła o 19.00 i zjadła 180ml....wiec licze ze pospi do 5.00...bo jak znów wstanie o 2.00 to wrrrrrrrrrrr.....cóz wstanę, dam jeść , ucałuję....bo takie zadanie mamusi jest...co zrobić????
edit:
Jejku zapomniałam o naszych Aniołkach Kochanych....Jagódko, Stasiu, Pawełku, Julciu...wszystkie Aniołeczki mam czerwcowych
[*]
[*]
[*]

Ostatnia edycja:
Agi78 to ładnie Ci śpi:))) Super:)
Moja to nawet jak wypiła o 19, 250ml kaszki to i tak pewnie wstanie koło 2-3 (jak dobrze pójdzie) zawsze jest jeszcze po drodze 12:(

reklama
Moja jeszcze oprócz mleka nic nie je...Mam nadzieję że jak wprowadzę kaszkę to może pośpi do rana....Bo narazie przed snem je od 180ml do 250ml...w zależności od tego jak jest spiąca...bo zasypia przy jedzeniu....

Do góry