reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

U nas długi weekend miał dwie twarze. Pierwszą radosną (urodziny), drugą poważną, zadumaną.

Wczorajsza noc - średnia. Krzyś dostał wysypki na buzi i (w ciągu dnia) zrobił trzy małe luźne kupki (zastanawiam się czy to aby nie alergia pokarmowa?) :/ Spał niespokojnie. Od 24.00 budził mnie prawie co godzinę...

Martwią mnie też "odparzenia" w zgięciach stópek, które nie chcą mu zejść od ponad tygodnia, pomimo smarowania kilka razy dziennie (najpierw linomagiem, potem czystą lanoliną, od kilku dni Nivea na odparzenia...). Często nie zakładam mu w domu rajstopek aby był dostęp powietrza, ale nie bardzo się goi...Czytałam w necie na temat atopowego zapalenia skóry, może to "to"? Już sama nie wiem... Dziewczyny, pomóżcie - spotkałyście się z czymś takim? :(

reklama
Kajdusia- jedziemu autem do Bydgoszczy, może zróbmy tak, że ja zadzwonię jak już pozałatwiamy co mamy do załatwienia, bo sama nie wiem ile w tym szpitalu nam zejdzie, chciałabym jak najwięcej załatwić, żeby nie jeździć kilka razy

zmykam do lekarza, pół nocy nie spałam- albo o pracy albo o wadze fifiego myślałam :(

Już po weekendzie, a ja dzisiaj jestem na garnuszku u męża bo macierzyńskie się skończyło :-(
Dziewczyny niby trochę tych szkół skończyła, ale taka głupia czasami jestem że szok. W sobotę naszła minie ochota na wiśniówkę i posłałam męża do sklepu. Po rocznej abstynencji to miało być 2-3 kieliszki i koniec. Założenie było dobre gorzej wyszło z wykonaniem, po 3 kieliszku hamulce puściły i poszła cała butelka i jeszcze doprawiłam to 2 kieliszkami wódki bleeee. Efekt był taki, że cała niedziela w łóżku w towarzystwie wiaderka dopiero wczoraj w południe mnie puściło. Mówię wam niby człowiek wykształcony a taki głupi czasami. Do sylwestra z pewnością nawet nie spojrzę na to świństwo.

Teraz spróbuję Was nadrobić :-)

Już jestem z odpowiedziami:-D:-D:-D

Kochana, jestem obywatelką Stanów Zjednoczonych... w Chicago mieszkałam 14 lat! :)
Fajnie:tak::tak::tak: też bym tak chciała;-)

pewnie sama wyprowadzka do innego miasta to już mała rewolucja, a inny kraj, inny kontynent!!! Na pewno Ci ciężko tym bardziej że nie znasz nikogo, ale najważniejsze by mieć swoje miejsce na ziemi i nieważne gdzie ono jest, a przyjaźnie czasem spadają na nas w najbardziej niespodziewanym momencie.
Avena masz rację...
Ja przeprowadzając się byłam też załamana że zero znajomych.
No ale mam teraz taką koleżankę od sercai dużo innych.Dużo osób można poznać na placu zabaw itd.Trzymam kciuki Kasiek!!!:tak:

Agi78 to ładnie Ci śpi:))) Super:)
Moja to nawet jak wypiła o 19, 250ml kaszki to i tak pewnie wstanie koło 2-3 (jak dobrze pójdzie) zawsze jest jeszcze po drodze 12:(
250ml????:szok::szok::szok: Mój nawet 150 nie wypije bo jak już to wszystko zwraca....
Mały głodomorek z Twojej córci:tak::-D

ja zmykam do wanny, potem laktator i idę spać, rano na ważenie i już mam nerwa i mnie głowa boli, fifcio raczej zdrowy, ale waga..........
dobrej nocy
No i jak po ważeniu???Czekam na wieści:tak:

Ale numer:szok: no czegoś takiego to jeszcze nie widziałam.Już filmik po znajomych rozesłany:-D:-D:-D

Idę starszego przebrać bo jeszcze w piżamie siedzi:-D:-D

Witam się i ja. Jasiek wstał mi na stary czas czyli godzinę wczesniej. Córa juz odprawiona do szkoły. Jasiek pochłonął 100 ml kaszy łyżeczką. Pralka i zmywarka już piorą. A ja popijam kawusie.

Gosia- tak Jasiek robi żółwika. Wrzuć fotkę Majusi dla porównania :-)
Agentka- to może byc atopowe zapaleie skóry. Idz do pediatry a ewentualnie ten cie wysle do dermatologa.

Jasiek juz na kolanach i koniecznie chce pisac :-D

Która mi allegro zablokuje?:eek:Ostatnie macierzynski pójdzie w piz.... Ale juz mam połowe prezentów z głowy. I Janek bedzie miał swój dywan piankowy :laugh2:
PUZZLE PIANKOWE 26 ELEMENTÓW ALFABET ROZ. 30X30CM (1287390791) - Aukcje internetowe Allegro

dla córki kupiłam;
2GB odtwarzacz MP3 MP4 PL FM SUPER GRATIS K SLIM (1282715785) - Aukcje internetowe Allegro różowy, ale bedzie zdziwko:-D

:-Ddodatkowo, bo tanie wziełam
Odtwarzacz MP3 z LCD mini na kartęSD + gratis (1282715767) - Aukcje internetowe Allegro niebieski i jeszcze strój kąpielowy wygrałam dla małej i tel stacjonarny dla siostry. -
I TO WSZYSTKO WCZORAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!

aLE JAK BY STARY NIE SPAŁ CAŁY DZIEN TO BY MI SIE NIE NUDZIŁO:-):-):-):-):-):-)

Agentka RR ja za bardzo nie pomogę.U nas Alan ma uczulenie na sudocrem a za to wlaśnie z Nivea pomaga na wszystko.
Może do lekarza warto się wybrać? żeby zobaczył co i jak??

kasiajanicka zycze aby waga filipka była jak najwyższa i było ok
gosiagro z tą moją teściową to lepiej nie mówić choć spodziewałam się raczej jakiejś akcji na cmentarzu niz tego co było a raczej nie było po prostu nie zareagowała wogóle jakby nas nie było kamienna twarz i stała jak posąg i sie nie odzywała nawet jak ciotka podeszła i do małego zagadywała a przy drugim grobie byliśmy z teściem ten jeszcze lepiej mąż mówi do niego zobacz swojego wnuka a ten odwrócił sie w drógą strone i sobie na ławeczke usiadł jakby nie słyszał no szlak mnie trafił jak przyszlismy do domu to po raz pierwszy widziałam mojego K w takim stanie tak sie rozkleił że szok

Fajne te mp3/mp4 ;-)
A te puzzle to mój starszy ma tylko że z owocami...Więcej ich nie kupię:-D bo jak były w użyciu to wszędzie leżały części:-D a teraz to tak zaczyna dopiero układać;-)i to leżą na szafce:-D Znowu jak koleżanki synek się bawił nimi to odgryzał części np,bananów:-D

reklama
Dziewczyny niech to szlag...Pisałam posta chyba ze 20 minut mega długi....i Wszystko mi zniknęła....Wrrrrrrrrrr Aż mam ochotę złapać laptopa i pie...nąć nim o ziemię.....WRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Napisze pozniej bo musze jakos odreagowac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry