reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

witajcie...ja tylko na chwilkę...
zapalam światełka dla wszystkich Aniołków
[*] tutaj takie wirtualne, a dziś na cmentarzu zapaliłam dla wszystkich prawdziwe, aby im oświetlało drogę...

dobranoc

reklama
No właśnie miałam napisac że 250 ml kaszki to strasznie duuużo...To niezły głodomorek musi być z Natalci skoro budzie sie na jedzonko jeszcze w nocy....

agast wszystko zależy od tego ile pije w dzień. A dzisiaj ostatni raz wypiła o 16 tylko 70ml mleka, więc o 19 to już była strasznie zła i jak tylko zobaczyła butlę to masakra;) A jeszcze ma w niej "mojej roboty" smoczek więc leci szybciej:)
Szkoda że moja nie prześpi na tym nocy:( Ona koło 2-3 znowu wtrąbi butlę (tj 150ml) mleka:( I potem koło 6 znowu:(
Jak ja wam zazdroszczę przesypiania całych nocek:(

A najlepsza moja jest ze słoiczkami, wszystko bleeee, oprócz dynii z ziemniaczkami i kremu ze szpinaku z ziemniaczkami:) Agentka:) Chyba ziemniaki polubiła:)

Nie wiem czemu ona tyle je:(((( W sumie to jest szczuplutka, może z 5800g waży dopiero:(

agast wszystko zależy od tego ile pije w dzień. A dzisiaj ostatni raz wypiła o 16 tylko 70ml mleka, więc o 19 to już była strasznie zła i jak tylko zobaczyła butlę to masakra;) A jeszcze ma w niej "mojej roboty" smoczek więc leci szybciej:)
Szkoda że moja nie prześpi na tym nocy:( Ona koło 2-3 znowu wtrąbi butlę (tj 150ml) mleka:( I potem koło 6 znowu:(
Jak ja wam zazdroszczę przesypiania całych nocek:(

A najlepsza moja jest ze słoiczkami, wszystko bleeee, oprócz dynii z ziemniaczkami i kremu ze szpinaku z ziemniaczkami:) Agentka:) Chyba ziemniaki polubiła:)

Nie wiem czemu ona tyle je:(((( W sumie to jest szczuplutka, może z 5800g waży dopiero:(

Zdec - jak byś widziała jak mój jadł ten szpinak to tobie samej by się niedobrze zrobiło :) takich min jeszcze nie robił.
A mała to faktycznie sporo wcina :)

Moja w zeszłym tygodniu ważyła 5800, a jest młodsza od Natalci tylko o 2 dni....A je dośc dużo bo ok 950-1000ml mleka w ciagu dnia...tylko ze moje dziecko jest strasznie skrecone....nawet przed 2 minuty nie poleży spokojnie...ciagle łapki i nózki w ruchu, skręcona niesamowicie...No chyba ze jej pozwolic ogladac TV to wtedy lezy spokojnie...tylko ze mamusia jej NIE POZWALA!

Jestem pod wrażeniem ile Wasze głodomorki jedzą!!! 250ml kaszki??? Mój nawet tyle mleczka nie wypija! Góra 180ml... hehe! Dziś był kolejny dzień pod tytułem "maruda"... mam nadzieje że to ząbki bo inaczej nie potrafię tego wytłumaczyć... dobrze że teraz się nocki polepszyły! W tym tygodniu neurolog... boję się co mi powie, ale przynajmniej będę wiedziała o co kaman... Zapalam świeczuszki dla naszych Aniołków
[*]
[*]
[*]

reklama
Dobrze ze jutro wtorek. Oby ten listopad szybko zlecial, bo grudzien to mi zawsze szybko mija a potem to jiz byle do wiosny :sorry::sorry: Ostatnio wspominalam zeszly rok o tej porze , jak ja strasznie wtedy wymiotowalam :rofl2::rofl2::rofl2: Nie ja jedna chyba, a i te zachcianki dziwne, sledziki, nalesniczki z lodami, fajnie bylo...

gosiagro
przesliczna Majusia z mamusia krejzolka :-D Super wygladasz, az tryskasz energia :tak: Ciesze sie ze wyjazd udany

Kasiek trzymam kciuki za wizyte u neurologa, na pewno wszystko jest dobrze, cwiczycie codziennie?

zdec 250ml??? chyle czapki :-)Ja nie wiem ile moja z cyca zciaga ale przez sen jak jej dam butle to max 100ml :szok::szok::szok: A tez nie jest duzym dzieckiem :-)

nadika bylas u lekarza z tymi guziolkami na glowce?

lena sliczny ten wiersz w liceum wisial u mnie nad biurkiem

kasiajanicka trzymam kciuki za wizyte, i za wage, Fifek wyglada super rzeczywiscie na tym zdjeciu troche folklorystycznie :-) maly przystojniacha

emalia doczytalam twoja historie, jak atmosfera z mezem? ja sie ciesze ze moj takich przekretow nie odwala..chyba bym sie straaaasznie wsciekla :angry:

Klementinka dobrze ze ze zdrowkiem lepiej. U nas tez mama zamowila wazon na nagrobek, po dwoch dniach tylko denko zostalo chamstwo zeby zmarlych okradac :wściekła/y:

Agi mam nadzieje ze Polcia bedzie ladnie spala, i tak masz zlote dziecko nawet jak jej sie gorszy dzien trafi :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry