reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

u mnie tez dzien zadumy, jeszcze smutniej ze nie mozna wybrac sie na cmentarz i zapalic znicza, spotkac z rodzina, powspominac...

jednak nawet na cmentarzach mozna sie niezle wkurzyc
mama kupila dwie wiazanki i polozyla juz w sobote, dzis nie bylo po nich sladu wrrrrrr

nam juz lepiej, teraz tylko katar zostal ale samopoczucie juz o niebo lepsze

reklama
Dla mnie dzisiejszy dzień mimo świetnej pogody tez jakiś taki smutny jest jakaś depresja mnie dopada w takie dni:-(
Mała spi już godzine niewiem czy na noc czy jeszcze Marysia ją obudzi bo lata po całym domu jak szalona

Ja byłam na cmentarzu i chyba jestem jakaś rozchwiana emocjonalnie:( Tyle grobków malusieńkich dzieci :(
Bylismy na grobie mojego kolegi, ktory zginął tragicznie 9 lat temu i zostawił 3-letnią wtedy córeczke. Jak dzisiaj zobaczyłam na jego grobie serce wykute z kamienia z napisem "Tatusiu na zawsze pozostaniesz w mojej pamieci" to rozkleiłam sie na dobre..
Smutny ten dzien bardzo...

Witajcie,

my już w domku, weekend pięknie minął, dzisiaj refleksyjny dzień... Maja nawet fajnie zareagowała na dziadków, dzisiaj trochę więcej marudziła, no i źle te 2 noce poza domem spala, więc my też nie wyspani:-(
Pogoda była superowa, mała dużo na dworze była, wiejskie powietrze jej służyło:tak:

avena - superowe ząbki:tak:, my wciąż czekamy
agast- wow, ale masz śpiocha:-D
koriander- spóźnione życzenia dla Lili!!!!
zyrraffka - tu jest zamknięty, poproś o akceptacje dołączenia
Czerwcówki 2010 - Forum BabyBoom
śliczne zdjęcie z balonikami:tak:
Klementinka - fajnie, że ze zdrowiem już lepiej, ale na wszelki wypadek życzę go jeszcze dużo, dużo :tak::tak:
ewela - co za noc:szok:
emalia - jak tam sytuacja na froncie wojennym?
izia_tcz - jak spotkanie z teściową?
katarzynanjanicka - jaki silny mężczyzna z Fifiego
Lena - gratuluje ząbka:-)
iwwka - Maja nosi w większości 74, ale niektóre 68 tez pasują
hefi - ale śliczne wdzianko:-D
agusia - bardzo współczuje tej sytuacji:-(
konniczynka - to ile Emilka wazy ze mieści się w newborn ciuszki?:szok:

Zapalam świeczuszki dla wszystkich Aniołkow! [*]

Ostatnia edycja:
Nie dam rady nadrobić waszej produkcji z weekendu:(

Wróciliśmy ze wsi, no i jak zawsze, a to już takie drugie święta listopadowe, było ciężko.... na cmentarzu się rozkleiłam stojąc przy grobku Julci i patrząc na Natalcię:(((

Mała wykończona po dzisiaj, już nam w wanience usypiała:p |Teraz śpi jak suseł:)

i ja zapalam świeczki dla wszystkich Aniołków
[*]
[*]
[*]

dzień zadumy, my z malutkim byliśmy na cmentarzu, zapaliliśmy znicze i po spacerku do domku, pogoda dzisiaj była piękna.
Po południu wpadli rodzice i siorka z mężem i córeczką na kawę więc dzień minął dość przyjemnie i szybko. Malutki śpi a ja chyba zaraz do niego dołącze bo jestem wykończona

Kasia u nas nie ma smykolani ale chce popatrzec w realu czy czasem nie ma, wypatrzylam tez pilke dla Olafa na mikolaja jamublani z przesylka 50 zl musze poszukac czy nie ma w sklepie moze wyjdzie taniej. A Fifi silacz naprawde i nie wyglada na chudego !! buzka pelna

Lena zabeek ??!! gratuluje

Emalnia chlopy to za grosz wyobrazni nie maja jak moj zabaluje to zapowiadam ze sie odgryze tym samym pojde na impreze i nie bede odbierac , kiedys jak mnie wkurzyl to chcialam cichcem ktoregos wieczora wyjsc z Olem i nie wracac cala noc

Avena a jak u was z kupkami unormowalo sie ??

Elizka zaglosowane

Gosiargo piekne zdjecia a mama jaka rasosna !!

U nas dzien spokojny choc chlopaki dalej na starym czasie wstali z tata o 6 i juz nie zasneli, jutro dopiero odwiedzamy groby choc czesc juz zaliczona w niedziele.

[*] dla wszystkich naszych aniolkow i aniolow

Dzisiaj dzień zadumy!!!!

Ciągle 1 listopada czytam ten wiersz!!Dedykuję go aniołkom!!

Ks.JAN TWARDOWSKI
Śpieszmy się kochać ludzi ...

Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą
zostaną po nich buty i telefon głuchy
tylko to co nieważne jak krowa się wlecze
najważniejsze tak prędkie że nagle się staje
potem cisza normalna więc całkiem nieznośna
jak czystość urodzona najprościej z rozpaczy
kiedy myślimy o kimś zostając bez niego.

Nie bądź pewny że czas masz bo pewność niepewna
zabiera nam wrażliwość tak jak każde szczęście
przychodzi jednocześnie jak patos i humor
jak dwie namiętności wciąż słabsze od jednej
tak szybko stąd odchodzą jak drozd milkną w lipcu
jak dźwięk trochę niezgrabny lub jak suchy ukłon
żeby widzieć naprawdę zamykają oczy
chociaż większym ryzykiem rodzić się niż umrzeć
kochamy wciąż za mało i stale za późno

Nie pisz o tym zbyt często lecz pisz raz na zawsze
a będziesz tak jak delfin łagodny i mocny

Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą
i ci co nie odchodzą nie zawsze powrócą
i nigdy nie wiadomo mówiąc o miłości
czy pierwsza jest ostatnia czy ostatnia pierwsza.

reklama
Uciekam spać bo dwa niedziwedzie śpią;)
images

Do góry