reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Hej.My wróciliśmy ze spacerku.Ale ładnie dzisiaj było;-)
Agi no to chyba jednak coś się zmienia w Polskiej służbie zdrowia:-D

Alanek na spacerku usnął dosłownie na 5 minut i koniec...Dobrze że teraz tatuś się nim zajmuje;-):-D wogóle nie chce spać dzisiaj;-/

reklama
Ja tylko na chwilkę, chciałam napisać, ze na stronie Jagódki - Krakowianki zaświeciłam światełko od wszystkich czerwcówek, mam nadzieję, ze nie będziecie miały mi za złe. Miłego wieczorku

Ja tylko na chwilkę, chciałam napisać, ze na stronie Jagódki - Krakowianki zaświeciłam światełko od wszystkich czerwcówek, mam nadzieję, ze nie będziecie miały mi za złe. Miłego wieczorku

ŚWIETNIE ,ŻE POMYŚLAŁAŚ!!! Wielkie dzięki. Ja nie wiem gdzie tego szukać? Ale w sumie mamy więcej aniołków. Bo chyba jeszcz gniesi Staś i Kakapol ,Pawełek
[*],
[*],
[*] dla całej trójeczki i jeszcze dla
[*] Julci.

ŚWIETNIE ,ŻE POMYŚLAŁAŚ!!! Wielkie dzięki. Ja nie wiem gdzie tego szukać? Ale w sumie mamy więcej aniołków. Bo chyba jeszcz gniesi Staś i Kakapol ,Pawełek
[*],
[*],
[*] Julci.

Ja również zapalam światełko dla wszystkich naszych Aniołków

[*]

Jagódce zapaliłam od nas wszystkich ponieważ znam stronkę gdzie mozna zapalić światełko:
http://jagodkamonikakrakowiak.pamietajmy.com.pl/index.php?m=Obituaries&a=Detail

ale jestem wnerwiona- jak zostawiam Filipa z mężem to na bank jak wracam Filip wrzeszy, on nie umie go uspokoic albo nie umie się nim zająć, jak zostawiam z moimi rodzicami dziecko jest spokojne jak wracam tylko z własnym ojcem się drze....... juz mu w nerwach powiedziałam, że ma wziąc urlop i nauczyć się dzieckiem zajmowac, bo nie moge mieć za każdym razem stresa jak dziecko z ojcem zostawiam, a on na to, że mu jest przykro, że go syn nie lubi, se znalazł wytłumaczenie...... troche się wysilić trzeba anie, że dziecko mnie nie lubi..........

[*],
[*],
[*] Julci.

Ja rowniez sie dolaczam, swieczka sie juz pali dla wszystkich nienarodzonych aniolkow i dla mojego taty i dziadka ktorzy nigdy nie zobaczyli Lili, ehh smutny troche ten dzien...

991971znicz.jpg

Ja również przyłączam
[ * ] [ * ] [ * ] [ * ] [ * ] [ * ] [ * ] [ * ]

Kochane nie smućmy się że naszych bliskich nie ma już z nami i naszymi rodzinami. Oni są przy nas zawsze będą i czuwają przy nas i naszych dzieciach !!! Ja jestem pewna że mój Kochany Tatuś jest przy Jasiu , czuwa i pilnuje żeby mu się nic złego nie stało.
Powinniśmy się za nich modlić i prosić Pana Boga by tam po drugiej stronie byli szczęśliwi.

reklama
[*]
[*]
[*]

a propo jedzenia i picia na porodowce u nas tez mozna...

Ksawerek juz spi a maz domaga sie kolacji...obiecalam sobie ze dzis tez pojde wczesnie spac...ciekawe czy mi sie to uda bo zawsze jeszcze tyle do zrobienia

zycze milego wieczoru i kolorowych snow:)

Do góry