reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Julka nosi 62 (jak się urodziła miała 52), kupiłam jej cuś takigo na święta: dsc02293p.jpg
i mam nadzieję że będzie ok (to jest rozmiar 68 :)). Najwyżej zaraz przed świętami sprzedam jak okaże się za mała ;)

ps. dziewczyny ja was z góry przepraszam że odpowiadam tylko niektórym ale ostatnio coś mi dnia brakuje :/ Podczytuje was na bieżąco i gratuluje ząbków i nowych umiejętności, ale nie jestem w stanie odpisywać każdemu z osobna. Mam nadzieję że jak mój mąż będzie miał urlop to dłużej będę mogła się pobyczyć :).

Ostatnia edycja:
Mama kubulki na zamknięty mogą wejść tylko zaufane osoby które znamy.
Nowe mamusie musimy poznać i wtedy podejmujemy decyzję czy może dołączyć.

Konniczynka,mam pytanie bo przeczytałam Twojego posta o porodzie i w szoku jestem bo z tego co mi wiadomo nie pozwalają jeść na porodówce...:eek::eek::eek:

edit:Czy możecie zerknąć na zamknięty?

Ostatnia edycja:
kurka, maz byl u lekarza i dostal antybiotyk
ja od wczoraj na wpol zywa, ledwo mam sile Jasiem sie zajac
teraz boje sie o niego bo z naszych objawow to glownie katar i okropny bol miesni tylko ze Jas nie powie ze go cos boli a moze miec to samo co my
moze powinnam isc z nim jeszcze raz do lekarza?

Emalia dziady takie sa! jak sie wyrwa to o swiecie zapominaja
Katarzyna Fifi sliczny i silny
Jas tez juz nosi na 74 a jak sie urodzil mial 45 cm

Jejku...ja podobnie jak koriander mam dzis doła jakiegoś....Chyba przez to że miałam noc z małą ilością snu....Jak dziecko przyzwyczai do dobrych nocy a potem jest taka noc jak dzisiaj to moze z równowagi wyprowadzić....
P. niby dziś na 15.00 do pracy ale od rana pomaga koledze w przeprowadzce...pewnie do 14.00 mu zejdzie i znów zero pomocy....A wczoraj u nas byli wieczorem znajomi wiec nie poprasowałam mega prania....wiec musze to zrobic dzis bo juz kolejne wstawione....Obiad sobie zrobić,....a Pola coś dziś przy mamusi chce być...Nie wiem co sie z nia stało dziś,,,Chyba za bardzo ja chwaliłam ostatnio....Narazie udało mi się ja zaciekawić zabawkami na macie,....Jejku i jeszcze taka szaruga za oknem...że szok!wrrrrrrrrrrrrrr....Chyba walne sobie jeszcze jedną kawę....

reklama
hej
Kurcze ja od 5 na nogach;] Miki sie przestwic nie moze:dry:
Do tego przeziebiona jestem, z dzieciakami lepiej juz ale ja padam:-( zle sie czuje i wogóle...

Prosimy na głosiki codziennie:-) :*** link w sygnaturce.....
lece bo chyba mały wstał...:-p i od nowa....:dry:
milego dnia:*

Do góry