reklama
mama kubulki
Fanka BB :)
dziewczyny czytałyście to? wzruszyłam sie na maxa: Wiem, że moje aniołki są szczęśliwe w niebie - Wiadomości w Onet.pl
katarzynajanicka: super jest Twoj Bąbel, a jakie oczęta bystre
iiwka jak moge wejsc na zamkniety?
koriander tez dzisiaj jestem nie w sosie, i na wszystko robie krzywa minę, ale głowa do gory kochana!jutro moze bedzie lepiej
katarzynajanicka: super jest Twoj Bąbel, a jakie oczęta bystre
iiwka jak moge wejsc na zamkniety?
koriander tez dzisiaj jestem nie w sosie, i na wszystko robie krzywa minę, ale głowa do gory kochana!jutro moze bedzie lepiej
Julka nosi 62 (jak się urodziła miała 52), kupiłam jej cuś takigo na święta:
i mam nadzieję że będzie ok (to jest rozmiar 68 ). Najwyżej zaraz przed świętami sprzedam jak okaże się za mała
ps. dziewczyny ja was z góry przepraszam że odpowiadam tylko niektórym ale ostatnio coś mi dnia brakuje :/ Podczytuje was na bieżąco i gratuluje ząbków i nowych umiejętności, ale nie jestem w stanie odpisywać każdemu z osobna. Mam nadzieję że jak mój mąż będzie miał urlop to dłużej będę mogła się pobyczyć .
i mam nadzieję że będzie ok (to jest rozmiar 68 ). Najwyżej zaraz przed świętami sprzedam jak okaże się za mała
ps. dziewczyny ja was z góry przepraszam że odpowiadam tylko niektórym ale ostatnio coś mi dnia brakuje :/ Podczytuje was na bieżąco i gratuluje ząbków i nowych umiejętności, ale nie jestem w stanie odpisywać każdemu z osobna. Mam nadzieję że jak mój mąż będzie miał urlop to dłużej będę mogła się pobyczyć .
Ostatnia edycja:
mama kubulki
Mama kubulki na zamknięty mogą wejść tylko zaufane osoby które znamy.
Nowe mamusie musimy poznać i wtedy podejmujemy decyzję czy może dołączyć.
ok jasna sprawa, mam nadzieje ze mnie kiedys zechcecie w swoim gronie, czekam wiec cierpliwie....
Klementinka
kurka, maz byl u lekarza i dostal antybiotyk
ja od wczoraj na wpol zywa, ledwo mam sile Jasiem sie zajac
teraz boje sie o niego bo z naszych objawow to glownie katar i okropny bol miesni tylko ze Jas nie powie ze go cos boli a moze miec to samo co my
moze powinnam isc z nim jeszcze raz do lekarza?
Emalia dziady takie sa! jak sie wyrwa to o swiecie zapominaja
Katarzyna Fifi sliczny i silny
Jas tez juz nosi na 74 a jak sie urodzil mial 45 cm
ja od wczoraj na wpol zywa, ledwo mam sile Jasiem sie zajac
teraz boje sie o niego bo z naszych objawow to glownie katar i okropny bol miesni tylko ze Jas nie powie ze go cos boli a moze miec to samo co my
moze powinnam isc z nim jeszcze raz do lekarza?
Emalia dziady takie sa! jak sie wyrwa to o swiecie zapominaja
Katarzyna Fifi sliczny i silny
Jas tez juz nosi na 74 a jak sie urodzil mial 45 cm
Agi78
Nasze Cudeńko!!!
Jejku...ja podobnie jak koriander mam dzis doła jakiegoś....Chyba przez to że miałam noc z małą ilością snu....Jak dziecko przyzwyczai do dobrych nocy a potem jest taka noc jak dzisiaj to moze z równowagi wyprowadzić....
P. niby dziś na 15.00 do pracy ale od rana pomaga koledze w przeprowadzce...pewnie do 14.00 mu zejdzie i znów zero pomocy....A wczoraj u nas byli wieczorem znajomi wiec nie poprasowałam mega prania....wiec musze to zrobic dzis bo juz kolejne wstawione....Obiad sobie zrobić,....a Pola coś dziś przy mamusi chce być...Nie wiem co sie z nia stało dziś,,,Chyba za bardzo ja chwaliłam ostatnio....Narazie udało mi się ja zaciekawić zabawkami na macie,....Jejku i jeszcze taka szaruga za oknem...że szok!wrrrrrrrrrrrrrr....Chyba walne sobie jeszcze jedną kawę....
P. niby dziś na 15.00 do pracy ale od rana pomaga koledze w przeprowadzce...pewnie do 14.00 mu zejdzie i znów zero pomocy....A wczoraj u nas byli wieczorem znajomi wiec nie poprasowałam mega prania....wiec musze to zrobic dzis bo juz kolejne wstawione....Obiad sobie zrobić,....a Pola coś dziś przy mamusi chce być...Nie wiem co sie z nia stało dziś,,,Chyba za bardzo ja chwaliłam ostatnio....Narazie udało mi się ja zaciekawić zabawkami na macie,....Jejku i jeszcze taka szaruga za oknem...że szok!wrrrrrrrrrrrrrr....Chyba walne sobie jeszcze jedną kawę....
reklama
Liza
hej
Kurcze ja od 5 na nogach;] Miki sie przestwic nie moze
Do tego przeziebiona jestem, z dzieciakami lepiej juz ale ja padam:-( zle sie czuje i wogóle...
Prosimy na głosiki codziennie:-) :*** link w sygnaturce.....
lece bo chyba mały wstał... i od nowa....
milego dnia:*
Kurcze ja od 5 na nogach;] Miki sie przestwic nie moze
Do tego przeziebiona jestem, z dzieciakami lepiej juz ale ja padam:-( zle sie czuje i wogóle...
Prosimy na głosiki codziennie:-) :*** link w sygnaturce.....
lece bo chyba mały wstał... i od nowa....
milego dnia:*