reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Hejus dziewczynki

Ja to miałam noc :szok::wściekła/y: po 3 ciej rano poszlam spac,a wczesniej to biegałam po dworzu :shocked2:

Wpadli do nas znajomi ,no i nasi faceci ostro popili i postanowili pojsc poflaszke na pobliska stacje benzynową, jak poszli tak kuzwa znikneli:eek:, wiec poszlam ich szukac,a małego zostawiłam z kolezanka . Ja wychodze z chawirki,patrze ,a tam idzie moj D.sam,bez kumpla , no to si ego pytam ,gdzie jest K.a on,ze nie wiem,ze szli razem,a nagle on patrzy ,a go nie. No to zaczelismy go szukac i nic. Wrocilam sie do domu, moj D. ostal z małym,a my z kolezanka w samochod i szukałysmy. Dziewczyny takiego mialam stracha i stresa ,bo na tej ulicy głucho ciemo i wogole strasznie :no::dry: telefon znalazłysmy w rowie zakopany pod ziemia,a K.nie ma :szok:.Ta jego zona zestresowana,same czarne mysli wiecie od razu same przychodza do glowy :szok::no: ja juz tez tak zaczelam w pewnej chwili myslec. Ale spotkalam kolege co wracal skąś o 3 w nocy starego czasu i kuzwa udało nam sie go znalezdz- gdzie był - siedział w rowie i jeszcze buta zgubił i szedl tak bez jednego :dry::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: załaka jednym słowem, naje_bany w trzy du_py ,normalnie film im sie urwał , nosz kurna mac i poszlam spac po 3 w nerwie ,zmeczona na maxa po nocnym joggingu :eek::dry::cool2:

a teraz to sie tak z nich brechamy:-D:-D:-D jakie te chłopy głupie są... leży teraz i niedobrze mu :no: normalnie masakra jednym słowem.

konieczynka jak mozna stopic/spalic laktator ??????

Ostatnia edycja:
reklama
Ewela Gotowalam, zeby wysterylizowac i za malo wody wlalam, bo po krotkim czasie smrod sie rozszedl:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Moja wina, bo zapomnialam o nim, a jak zaczelo smierdziec, to najpierw myslalam, ze to pralka i ja sprawdzilam najpierw, a potem dopiero zobaczylam, ze to z garnka dym leci :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wspolczuje wczorajszych przezyc:no::no: Tez bym byla niezle zdenerwowana w takiej sytuacji :-:)-:)-(

Ewela Gotowalam, zeby wysterylizowac i za malo wody wlalam, bo po krotkim czasie smrod sie rozszedl:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Moja wina, bo zapomnialam o nim, a jak zaczelo smierdziec, to najpierw myslalam, ze to pralka i ja sprawdzilam najpierw, a potem dopiero zobaczylam, ze to z garnka dym leci :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wspolczuje wczorajszych przezyc:no::no: Tez bym byla niezle zdenerwowana w takiej sytuacji :-:)-:)-(

Ty to masz jazdy hehe

żyraffka ślicznie wygląda z tymi balonikami :-)

kasiajanicka ten zabieg mają robić już teraz czy masz się zgłosić do chirurga na konsultacje bo mój syn miał robiony zabieg ok 2 r.ż.
koniczynka może zobacz w carfurze przecież masz niedaleko

Ja w końcu mogę poleżeć i poczytać bo od samego rana w kuchni się zaszyłam oczywiście mały ze mną bo przecież tatuś zajęty przy telewizorze :wściekła/y::wściekła/y:na szczęście poszedł do pracy to trochę spokoju bo mnie dziś dobijał a jeszcze przed wyjściem we wiadomościach podali że w gdańsku akcja policji była dobrze że mój dopiero wychodził bo znowu stresa bym miała

Lece zaraz do Tesco, czekalam az sie mala obudzi do jedzenia i zaraz wybywamy na poszukiwania, jak w Tesco nie bedzie obskocze jeszcze carrefoura, apteke 24h i najwyzej zjade do Galerii Baltyckiej do smyka. Licze na Tesco(najblizej), bo Emilka jakis katarek znowu ma i nie chce jej za duzo po dworzu i sklepach ciagac, zeby piatkowego szczepienia nie musiec przekladac :(

Witajcie niedzielnie :-)
Do nas wczoraj przyjechała teściowa, mąż już ją odwiózł, nawet nie było tak źle, chociaż przeraża mnie jaka ona jest już stara i jaka niekumata...
Dzisiaj dzień lenia, cała moja aktywność to krótki spacer z dziećmi i zrobienie obiadu...
I w ramach tego dnia lenia nie chce mi się też Wam odpisywać :zawstydzona/y:
może wieczorem zajrzę na dłużej.....

Dziewczyny bardzo proszę o dodanie oceny pod zdjęciami jest ich 7. Można głosować tylko raz chyba, ze macie zmienne IP. Będę bardzo wdzięczna, dzisiaj ostatni dzień.

Konkurs fotograficzny - Twój profil

co za telemaniak po mamusi, nie mogę popatrzeć na tv bo w jakiej pozycji moje dziecko by nie było to i tak wykombinuje zeby zerkać na telewizor

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry