reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Koriander - zdrówka, szczęścia, dla Lilianki

Agi - ja bym chciała żeby Iga choć w połowie tak spała jak Twoja Polcia, ten mój diabeł nawet zmęczony spać nie bardzo chce.

koniczynka - u nas to chyba jeszcze nie koniec z tymi zębami bo ślinotok dalej, marudzenie i łapka po łokieć w buzi:happy2: No to ładnie narobiłaś z tym laktatorem.

ewela - to miałaś przeżycia nocne, dobrze że go w końcu znalazłyście

zyrafka - Łukaszek od małego wie co dobre, zdjęcia ocenione;-)

A ja wreszcie dzisiaj dorwałam te pampki, pojechałam do innego reala i było całkiem sporo 4-ek:)
Dziewczyny ma któraś pocztę na gmailu? Nie chcą mi się zdjęcia ładować, muszę przez moją starą pocztę na wp, i dopiero wysyłać na gmaila. To samo było wczoraj, na bb mi się nie chciało zdjęcie załadować, wrzuciłam na fotosika i podałam linka:eek: Pewnie coś z ustawieniami, tylko co.

reklama
Witam!
ja tylko na chwilke bo miałam troche roboty w pracy przed świętem a dzis zmykamy na noc do znajomych mamy tylko malutka na noc bo starsze u dziadków to można jechac się troche oderwac od obowiązków:-)

ewela niezłe miałaś przeżycia nocne no ale skądś to znam kiedyś byli u nas zmajomi jeszcze jak tu nie mieszkaliśmy zrobiliśmy sobie imprezke no i w nocy kumpel chciał się przewietrzyć to poszedł sie przejść nie było go chba z godz to dzwonimy do niego tel wyłączony chodzimy szukamy znalazł sie po 3 godzinach poszedł sobie do domu i zadowolony no i oczywiście pretensje po co go szukaliśmy kumpela to myślałam że go rozszarpie ze złości ale że mu się iść chciało taki kawał ?ok8km
Zyrafka zagłosowane trzeba było dać to z balonami

pochwalę się wam moją dzisiejszą robotą jak wam się podoba?tylko czegoś mi brakuje i nie wiem czego nowy folder(2) 001 [800x600].jpg

tylko nie wiem w jaki sposób go zrobić żeby nie było przesadzone bo już raz tak napaćkałam że chciałam rozwalić i jeszcze raz od początku robić

kasiu- faktycznie męczący tydzień, trzymam za Was kciuki, co to jest wnetrostwoz???
Filip urodził się z jednym jąderkiem, drugie ma w brzuszku i przed ukończeniem roczku ma miec operację

kasiajanicka ten zabieg mają robić już teraz czy masz się zgłosić do chirurga na konsultacje bo mój syn miał robiony zabieg ok 2 r.ż.
koniczynka może zobacz w carfurze przecież masz niedaleko

nam chirurg powiedział, że przed ukończeniem roczku, znalazłam w Bydgoszczy prywatną klinikę, gdzie sie płaci za 1 wizyte u chirurga a potem cała operacja jest na NFZ i jedziemy na konsultację tam, może nam wyznaczą już termin zabiegu, chciałabym to jak najszybciej zrobić, może by sie udało jak jeszcze macierzynski mam, w tym roku, ale zobaczę co chirurg powie
strasznie się boję dac Filipa do szpitala a tam to jest chirurgia jednego dnia i w ogóle inne warunki niż w państwowym szpitalu a operacje robi chirurg ordynator (były) z toruńskiego szpitala

a zakupów w Smyku raczej nie będe robić, za drogo tam jest, w tym nowym sklepie kupie filusiowi zabawki, już nawet wiem co
http://allegro.pl/fisher-price-aktywne-klocki-dla-maluszka-74121-i1288851329.html

http://www.fisher-price.com/pl/infanttoys/product.asp?s=bubrilliant&id=41232
http://allegro.pl/fisher-price-wesole-klocki-p8893-w-samochodzikach-i1296542697.html
http://allegro.pl/fisher-price-pierwsze-klocki-malucha-zabawki-i1294506749.html

Ostatnia edycja:
Dziewczyny bardzo proszę o dodanie oceny pod zdjęciami jest ich 7. Można głosować tylko raz chyba, ze macie zmienne IP. Będę bardzo wdzięczna, dzisiaj ostatni dzień.

Konkurs fotograficzny - Twój profil
Zagłosowane:tak:

Grrrrrrrr, masakra!!! Właśnie spaliłam/stopiłam mój laktator a pilnie potrzebuję i sama nie wiem, gdzie teraz lecieć i szukać czegoś, patrzyłam na allegro, żeby kogoś z 3miasta znaleźć i jeszcze dziś móc odebrać. Miałam laktator aventa i był ok, teraz znalazłam ogłoszenie z tommi tippie i nie wiem, czy dzwonić i kupować?
:szok:
konieczynka jak mozna stopic/spalic laktator ??????
O to samo miałam zapytać...
Współczuję przeżyć:no: Ehhh Ci faceci:eek:

Śliczniutki jest:tak::tak:

Moje dzieci nie odczuły zmiany czasu o śpią od 19.Więc weszłam na kompa...
Muszę ubranka wystawić na allegro bo mi się troszkę uzbierało no i mam jedną paczkę już do wysłania tylko czekam na kasę od kobitki;-)

Kasiu fajny rabat ale i tak ja nie robię zakupów w smyku:zawstydzona/y:
Nawet nie wiedziałam że Fifi ma jedno jąderko a drugie nie "wstąpiło" na swoje miejsce.Będzie napewno dobrze.Wizja szpitala przeraża,ale to szybciutko pójdzie i będziesz przy nim:tak::tak:

Hmm jakiś ten dzień taki dziwny...albo ja jestem dziwna...:-D

po przestawieniu zegarka moja mała już śpi od 19 :) tak samo jak u karo od dwóch dni jest obrażona na jedzenie :)

jak dzisiaj pięknie swieciło słońce! cudowna pogoda :) spacerek po starówce i duże ciacho oczywiście było :)

strasznie boli mnie głowa- mam nadzieje że sie nie przeziębiłam...
ide zaraz spaciuchać :) dobrej nocy życzę kobietki dla was i maluszków

reklama
katarzynajanicka zabiegu bać się nie musisz nie jest taki straszny wiadomo że zawsze interwencja chirurgiczna ale nie trwa to długo i dziecko im mniejsze tym lepiej znosi u nas były aż 3 takie zabiegi i każdy kolejny gorszy z uwagi na to że dziecko starsze a mielismy robione w wojewódzkim w gdańsku i też rano przyjeżdzaliśmy a jak było wszystko ok to po południu do domu

Do góry