Cześć Dziewczyny, wkońcu mam chwilkę dla siebie, bo już myślałam ze uduszę swoich facetów, każdy sąd by mnie uniewinnił
Poszli na spacer.
Wczoraj pokłóciłam się z mężem, bo poprosiłam go o niecałą godzinkę dla siebie, zeby odpocząć i obejrzeć głupi program i co i oczywiście nie dało rady tak mi przeszkadzali, nic nie słyszałam, jeszcze usłyszałam ze przecież dziecko najważniejsze. Oczywiście, ze tak ale ja też musze chwilkę się zrelaksować.brrrrrrr i takie tam jeszcze inne problemy ale nie będę zanudzać.
Chciałam powiedzieć, ze pochwaliłam się za szybko, ze łukaszek zaczyna coraz lepiej przesypiać nocki:-
-
-
-
-
-
-( Zaledwie trzy nocki były ładnie i na tym koniec. Teraz pobudki co godzinę góra co dwie, oszaleć można.
Dziewczyny jak zapisać się na zamknięty bo nigdy mi się nie chciało jakoś szczególnie ale widzę ze czasem by się przydało????
eagle- gratuluję nowego dania
)) mój wogóle nie chce pić ani herbatek ani wody ani soczków
avena- gratuluję drugiego zebolka, cudne te ząbki
))
perfecta- Dziwnówek- jak najbardziej, rodzice moi mieszkają w Dziwnowie, moze Dziwnów wybierzemy hihihih. Nie mam ani nawilżacza ani oczyszczacza, ale się uśmiałam
)))
mamakuulki- jak wrażenia z pierwszego dnia w pracy?????
kasiu- faktycznie męczący tydzień, trzymam za Was kciuki, co to jest wnetrostwoz???
Przepraszam, ze wszystkim nie odpisałam. Zaraz musze lecieć do sklepu, bo brauje mi kilku rzeczy a jutro wszystko pozamykane. Bedę za jakiś czas jeśli zdążę przed powrotem Łukaszka.