Kasiek1983
Fanka BB :)
Avena - śliczne ząbki!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pojechałam dzisiaj do reala m.in. po pampki, przy dwóch pakach wychodzi po 40zł i co????I całe sterty pieluszek i ani jednej paki w rozmiarze 4!!!!!Później mi się przypomniało że jeszcze w lidlu jest promo, pojechałam do lidla i znowu du*, wszystkie rozmiary poza 4!!!!Grrrrrr
A Tesco tam nie masz? Ja kupiłam 162szt "4" za 94,99
Ale ekstra ząbki:-) Jejku zapomniałam jak takie wyglądają SUper.jak pojawi się kreseczka to juz ząbek prześwituje, u nas to przy pierwszym trwało może z 5 dni, przy drugim szybciej. Jak juz czujesz pod palcem to lada dzień.
Oto moje zębole, mam nadzieję że coś wiadć:
edit: widać
Dobranoc)
Fajnie że się zdecydowaliście...Ze tak sie wyrażę..ja ataka na mojego przeprowadzałam przez cały tydzien, a teraz post (staramy się o dziewczynkę)
ehhh no to mnie dobiłaś z Twoją wagą:-( Tyle to ja 5 lat temu ważyłam:---(hehe pożreć może nie pożręZa wielkiMówi do mnie wczoraj tak wiesz co myszko schudłem a ja tak ile ważysz 105A ja aha bo ja 55
Na kraśnickich największa sala jest na (kurczę żeby nie przekręcić) ale chyba na 6 osób i ewentualnie jak jest zcisk no to na środek wsadzają 7 łóżko.oh iiwka zapomnialam o Tobie: rodziłam na Staszica, jestem bardzo zadowolona z opieki, a a Kraśnickiech strasznie duze sale podobno 8, czy 12 osob?
a do ktorego Lo chodziłam??? ja do 1 bywasz w Lu?