reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Pojechałam dzisiaj do reala m.in. po pampki, przy dwóch pakach wychodzi po 40zł i co????I całe sterty pieluszek i ani jednej paki w rozmiarze 4!!!!!Później mi się przypomniało że jeszcze w lidlu jest promo, pojechałam do lidla i znowu du*, wszystkie rozmiary poza 4!!!!Grrrrrr

A Tesco tam nie masz? Ja kupiłam 162szt "4" za 94,99

:) fifi poszedł spać nieco później, ok 21 (zamiast o 20:30) i wstał o 7 :) teraz jeszcze sobie w piżamach leniu****emy, ale zaraz zmykam do rodziców Fifiego zostawić i sami pojedziemy na grób do dziadków
nie lubie tego święta, ale cóż, jakoś trzeba uczcić ich pamięć.
tak się nie raz zastanawiam, jak by się moja babcia, która ze mną mieszkała, cieszyła z Filipka.... chyba by oszalała za szczęścia..........

ten tydzień będzie trochę męczący- we wtorek kontrola u pediatry, w czwartek wizyta u chirurga z Bydgoszczy w sprawie operacji wnętrostwa u Fifiego, a w piątek wizyta w pracy.... co ma być to będzie, grunt, żeby ten zabie wmiare szybko zrobili i oby Fifi go znióśł dobrze

A u nas dla odmiany nocka do bani...Iga zasnęła dopiero przed 22 po wielkim marudzeniu i drugim cycoleniu, myślałam że pośpi odpowiednio dłużej, ale gdzie tam już o 5 była pobudka:(Cyc i znowu nie mogła zasnąć:(

A Tesco tam nie masz? Ja kupiłam 162szt "4" za 94,99

kochana mam tesco w silesia city, byłam tam nawet w środę na zakupach ciuchowych ale do samego tesco się nie zapuszczałam bo real mam pod nosem i tu zamierzałam kupić i nie było ani jednej paki!!!!Nawet grzebałam czy gdzieś pod spodem nie ma i nie było ani paczki, były jedynie 4+ no i wszystkie inne.

Hej mamusie;-)
My dzisiaj sami siedzimy bo G ma jak zwykle służbę...tzn 3 szybkie:-D czyli co 24godz na 24godz.

Alanek mi usnął to mam chwilkę.
Ja nie lubię odkąd mam dzieci zmian czasu...

jak pojawi się kreseczka to juz ząbek prześwituje, u nas to przy pierwszym trwało może z 5 dni, przy drugim szybciej. Jak juz czujesz pod palcem to lada dzień.
Oto moje zębole, mam nadzieję że coś wiadć:
0860aab8e94e3ac8med.jpg

edit: widać:)
Dobranoc:))
Ale ekstra ząbki:tak::tak::-) Jejku zapomniałam jak takie wyglądają:-D:-D SUper.
U nas chyba też idą:tak:
Ze tak sie wyrażę..ja ataka na mojego przeprowadzałam przez cały tydzien, a teraz post :( (staramy się o dziewczynkę) :p
Fajnie że się zdecydowaliście...:tak::tak:
Ja do swojego mówiłam o trzecie ale już mój nie chce:-D:-D chyba że za jakiś dłuższy okres czasu-ale za to ja nie będę chciała wtedy jak już dwójkę sobie odchowam,bo chcę pójść do pracy i też jakoś "odżyć":-D
Więc raczej na dwójce pozostaniemy;-)

hehe pożreć może nie pożrę;)Za wielki;)Mówi do mnie wczoraj tak wiesz co myszko schudłem a ja tak ile ważysz 105:)A ja aha;) bo ja 55:)
ehhh no to mnie dobiłaś z Twoją wagą:-( Tyle to ja 5 lat temu ważyłam:-:)-:)-(
Ale spoko cały czas się nie poddaję i walczę z wagą...
Przed ciążą schudłam 13kg:tak: więc i teraz musi się udać:-D
oh iiwka zapomnialam o Tobie: rodziłam na Staszica, jestem bardzo zadowolona z opieki, a a Kraśnickiech strasznie duze sale podobno 8, czy 12 osob?
a do ktorego Lo chodziłam??? ja do 1 bywasz w Lu?
Na kraśnickich największa sala jest na (kurczę żeby nie przekręcić) ale chyba na 6 osób i ewentualnie jak jest zcisk no to na środek wsadzają 7 łóżko.
Ja z Alankiem leżałam w dwu-osobowej:-D
To i na Staszica chodziłaś do szkoły rodzenia? Ja w Lublinie jestem średnio raz na miesiąc(przejazdem) bo jak jeździmy do rodziców to musimy przez Lublin albo Opole Lub.W żależności którą drogę wybierzemy.
Teraz muszę się do Gina wybrać za jakiś czas-jak więcej kasy uzbieram to może się gdzieś spotkamy?
A co do szkoły to ja do LCEZ chodziłam.

trochę na raty czytałam i z milionem przerw
ale udało się i śniadanko juz zjedzone przez wszystkich i ciasteczko:tak::-)

oj chyba komuś sie wczoraj wieczorem nieco nudziło taka produkcja postów;-):-D
a my wieczorem wylądowaliśmy u mojej przyjaciółki pod pretekstem oglądania ich nowego mieszkanka, moja mama została z dzieciakami i położyła je spać ( jaki to komfort że mogła małemu podać butlę z mm:tak::-D)
chłopaki nieco podrinkowali a my miałyśmy czas na plotkowanie:-)

Perfecta to zakupy średnio udane chyba?
Klemantinka dużo zdrówka
avena ja byłam w piątek i zakupiłam i pampersy i chusteczki, były wszystkie rozmiary:-)
piękne perełeczki Igusi
Milka26 u nas też pogoda piękna i korzystamy z tego
Asencja o proszę więc udanych staranek :tak:
agast22 :szok: 13 godz? i głodna nie była?

eagle- no chyba nie byla skoro sie nie budzila :) Jestem super wyspana dzisiaj :)
szarloteczkę przepyszną wczoraj upieklam i wlasnie zajadam z kawusią a potem na spacerek do parku mykamy bo pogoda przepiekna!

Milego dnia laski!

iiwka - Ty jesteś na macierzyńskim teraz?Mnie się skończył w piątek, teraz 2 tyg dodatkowego, opieka, urlop i do roboty:-)

agast - no to pięknie Jagoda pospała, a w dzień też śpi?

eagle - najlepsze są właśnie te preteksty na spotkanie:-)

U mnie też piękna pogoda, słońce i ani chmurki nie ma, jak tylko Iga wstanie to na spacer wybywamy

reklama
Do góry