reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
u mnie wiem że ćwiczenia niewiele dają kiedyś ćwiczyłam wyczynowo a i tak nie należałam do szczupłych udało mi się co prawda schudnąć ale okupiłam to zdrowiem więc wolę być taka jaka jestem trudno

u mnie wiem że ćwiczenia niewiele dają kiedyś ćwiczyłam wyczynowo a i tak nie należałam do szczupłych udało mi się co prawda schudnąć ale okupiłam to zdrowiem więc wolę być taka jaka jestem trudno

Kochanego ciałka nigdy za wiele;)Ale mi się oczy kleją;)Już nie długo Boże Narodzenie macie jakieś sprawdzone przepisy na ciasta??

Ja podjęłąm decyzje nigdy więcej DZIECI!!!!Gaja teraz daje mi nieźle popalić więc mam dość jedno wystarczy!!:)Ale każdy ma inne podejście PODZIWIAM CIę:)

To pewnie przez to, ze miałam cesarke przy ktorej w 100% pomagał mój mąż (opiekowal się dzidzią), a teraz Krystian jest prawie bezproblemowy. Pewnie to drugie dziecko da mi w kość :p

Kochane uciekam spać bo oczy mam na zapałki:(
Chciałabym jeszcze troszkę posiedzieć ale nie widzę klawiatury nie wiem czy dlatego, że jest koloru czarnego czy ja aż taka śpiąca jestem:)

reklama
Do góry