reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
dziekujemy wszystkim za zyczenia zdrowka
chyba pomogly wasze cieple mysli bo dzis jest juz poprawa, tzn nie mial tak zawalonego noska
za to kaszlec zaczyna wrrrrrr
maz tez pociagajacy sie zrobil, ciekawe kiedy na mnie przejdzie

Lena podziwiam Cie, a moze powinnas to zawodowo robic? lubisz pichcic a i inni by skorzystali na smakolykach
KasiaJanicka bigos zawsze wychodzi
zdec ja tez nie wiedzialam ze moze tak byc, przyjemnego weekendu u mamy
eagle pewnie za ktoryms razem zasmakuje

Uwielbiam siedziec w kuchni:)

Nie pamiętam kto i w jakim wątku, ale było pisane o spotkaniu za jakiś czas wszystkich Czerwcówek nad morzem... uważam że jest to świetny pomysł!!! Fajnie by się było poznać i widzieć z kim się na co dzień pisze! Gdyby kiedykolwiek jakiś taki "zlot" ktoś organizował to dajcie znać! :)
wlasnie!
jestem za jak tylko da sie z maluchami w nieogrzewanych chalupkach nocowac, polaczmy wypoczynki
poza tym tyle razem juz piszemy ze fajnie byloby sie poznac

Kajdusia - dostaliśmy skierowanie do neurologa bo nasza pediatra podejrzewa napięcie mięśniowe oceniając ruchy małego... też to podejrzewałam od samego początku, ale każdy lekarz wmawiał mi że to kolka... masakra... faszerowałam małego kroplami na kolkę a to może być całkiem coś innego... :(

co za paranoja z tymi lekarzami:no: mam nadzieję, ze wszystko będzie oki:tak:

dziekujemy wszystkim za zyczenia zdrowka
chyba pomogly wasze cieple mysli bo dzis jest juz poprawa, tzn nie mial tak zawalonego noska
za to kaszlec zaczyna wrrrrrr
maz tez pociagajacy sie zrobil, ciekawe kiedy na mnie przejdzie

dobrze ze u Jasia lepiej z katarkiem, niech ten kaszel się tylko nie rozwinie:no: no i dla was zdrówka teraz

p.s. Yoshe zatrzymam materacy może do turystycznego które zamierzam kupić niedługo ,w Falenicy go kupowalam za 69 złotych w Świcie Dziecka wym 120/60

a nie masz do łóżeczka turystycznego materacyka w komplecie? Ja właśnie mam tak, że materacyk do łóżeczka turystycznego jest. Bo ten kokos-gryka to przecież wielki, będziesz go targać jak będziecie jechać na wakacje:confused:

Ja sie witam pozyczyc wam wspanialej soboty, u nas zaraz tescie beda, mam nadzieje ze Lili nie wlaczy natychmiast syreny i da sie pogilgotac po brzuszku :-D:cool2::cool2:

milej wizyty, moja tez dziś u teściów będzie i też się zastanawiam czy ryk będzie, tym bardziej, że to nie w swoim domciu

a ok, myślałam, że skoro nie pasuje Jasiowi, to będziesz chciała się go pozbyć, a ja akurat muszę kupić, więc pomyślałam, że dobijemy targu :-)

:) druga strona jest gryczana więc na pewno pózniej się przyda , no i do turystycznego :)
A powiedz mi gdzie Ty mieszkasz koło tego mazow parku? Może mieszkamy koło siebie i nawet nie wiemy. My mieszkamy w Józefowie

gosiugro - nie wiem czy mam bo jeszcze nie nabyłam droga kupna :)
Jestem za spotkaniem czerwcówek - oczywiście. My planujemy tydzień - dwa w Dziwnówku na wakacje , może tak gdzieś? Pewnie zyraffka będzie za:)
Albo mazury? bo tam też się chcemy wybrać takie zadośćuczynienie za minione wakacje gdzie nie bylismy nigdzie:)

Ostatnia edycja:
Nie pamiętam kto i w jakim wątku, ale było pisane o spotkaniu za jakiś czas wszystkich Czerwcówek nad morzem... uważam że jest to świetny pomysł!!! Fajnie by się było poznać i widzieć z kim się na co dzień pisze! Gdyby kiedykolwiek jakiś taki "zlot" ktoś organizował to dajcie znać! :)
Ja bym była też za....ale gdzieś w lipcu....Bo tylko wtedy będę w Polsce!!!! :-( :-( :-(

zrobiliśmy kolejne podejście do soczku i marnie:tak:
spróbujemy jeszcze popołudniu a jak nie to odpuszczamy na jakiś czas, widocznie jeszcze nie pora na niego i cyc wystarcza
najważniejsze że po kąpieli dojada mm z butli tak więc w razie w głodować nie będzie a na inne posiłki przyjdzie czas, z resztą to i tak bardziej w formie spróbowania było:tak::-)
zdec oj to przecież cała wyprawa będzie, ja też jak czasami na kilka godzin do rodziców się wybiorę kilka osiedli dalej to wyprawa z ekwipunkami przy mojej dwójce to jakbyśmy na wyprawę kilkudniową mieli jechać, ale co zrobić
plus chociaż taki że jedzenia dla małego nie muszę zabierać bo jest zawsze pod ręką ( bluzką;-))
zdec, gosiagro spokojnych wyjazdów
gosiagro oj tak Asia korzysta, a takich wyczekujących jest więcej, choćby pies jeszcze:-)
pamiętam jak Asia zaczynała jeść kaszki i obiadki to zestaw w kuchni był taki krzesełko do karmienia, Asia w środku, miseczka z jedzeniem, mama do obsługiwania i pies obok żeby posprzątać podłogę gdyby coś upadło:-D a i Asia bardzo szybko nauczyła sie go dokarmiać, teraz pewnie będzie podobnie:tak:
Klementinka dobrze że już Jasiowi lepiej a może kaszle bo ten katarek mu do gardełka spływa?
koriander miłej wizytacji
Kasiek1983 oj tak ja również jestem za takim zlotem i chętnie się z Wami spotkam
a ja dla odmiany musiałabym zabrać męża i resztę mojej gromady bo sama z dwójką to chyba zbyt duże wyzwanie na taką podróż, tym bardziej że nad morze także mamy kawałek

reklama
:) druga strona jest gryczana więc na pewno pózniej się przyda , no i do turystycznego :)
A powiedz mi gdzie Ty mieszkasz koło tego mazow parku? Może mieszkamy koło siebie i nawet nie wiemy. My mieszkamy w Józefowie
a ja w Sulejówku. Nie tak bezpośrednio przy maz. parku, ale mam do niego stosunkowo blisko samochodem :-) Jak już wcześniej pisałam, musimy się koniecznie wiosną umówić na wspólny spacer!

Do góry