reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

U nas nocka do 7, później tylko mała drzemka i teraz marudzenie, zęby już powyłaziły, ale widocznie to nie koniec

Koniczynka
- Ty to jesteś terminator z tym niespaniem wow

zdec - udanego wyjazdu

eagle - a jakiego masz pieska?? któraś dawała fotkę ze spanielem ale już nie pamiętam czyj to

gosiagro - Tobie też udanej wizyty u teściów

Perfecta
- najważniejsze że się starał, na pewno dobre było:tak:

koriander - oby Lili dała się pogilgotać:tak:

Kasiek - pomysł dobry, ale ja mam nad morze jakieś 600km:-(

reklama
halo halo
u nas nocka spokojna ja pierwszy raz od 2 nocy zasnelam bez problemu-nie ma to jak dobry kop po srodkach przeciwbolowych:-):rofl2:-byle do 10tego:):tak: zuzia w nocy grzeczna za to teraz nadrabia:tak:

avena- drugi zabek no no -gratulacje:-)
kajdus-zloto powiadasz..hmmm no interesujace;-)
gosiargo- z tego co mi mama mowila to jesli tato znajdzie pierwszy zabek to mama musi mu kupic garnitur...(ps moj o tym nie wie wie..;-))

milego dnia:happy:

Wszystkim wyjezdzajacym i przyjmujacym gosci milej atmosfery, grzecznych mluchow i udanego odpoczynku :-):-):-)
Sen mnie dzis opuscil i w sumie 2h niecale pospalam (a reklamacja wciaz nienapisana), ale dzien piekny za oknem, wiec nie odsypiam, a sie szykuje na spacerek :-)

Dzis z Milusia odkrylysmy zbawienne dzialanie masci na dziaselka, szkoda, ze takie krotkie, ale zawsze to chociaz chwilowa ulga :tak:
Planow wyjazdowych nie mam, P. za to do Ketrzyna musi pojechac, wiec chyba przez weekend nadrobie zaleglosci praniowo-prasowaniowe :-p

U nas nocka do 7, później tylko mała drzemka i teraz marudzenie, zęby już powyłaziły, ale widocznie to nie koniec

eagle - a jakiego masz pieska?? któraś dawała fotkę ze spanielem ale już nie pamiętam czyj to

Kasiek - pomysł dobry, ale ja mam nad morze jakieś 600km:-(

może następne do wyjścia ząbki się szykują
my nad morze też mamy daleko ( z Krakowa), ale ja juz kilka lat nie byłam :)

a piesio nasz nieco większy od spaniela ( duże, futrzaste, owczarkowate najstarsze dziecko:-D )
Zobacz załącznik 296048

Ale słabą miałam nockę,już drugą noc z rzędu budził mnie co chwilę ból nóg- fatalne uczucie, jakby były nie moje tylko jakieś starsze, cięższe... normalnie myślałam, że je odkręcę i postawię obok :no: Zdarza Wam się czasem? Czy to od krążenia?

Widzę, ze nie tylko ja nie spałam tej nocy....

Koniczynka- mam nadzieję, że uda się wyjaśnić sprawę z tą umową
eagle- to musiał być cudny widok ta mina Tomeczka- na następne karmienie nowościami koniecznie aparat w rękę! Piesio cudny
katarzynajanicka- to jak zrobisz to podeslij tego bigosiku :-p
gosiagro- fajnie macie z tymi dyżurami, gdyby tylko moj R miał cycki....:confused: Udanego wyjazdu :-)
Kasiek- jeżeli to napięcie mięśni to faktycznie lepiej szybko reagować, my z Piotrusiem chodzilismy na rehabilitację i ani się spostrzegliśmy jak wszystko nadrobił i nawet przegonił ruchowo rówiesników :tak:
Koriander - udanej wizyty teściów- pozdrów ich serdecznie ode mnie :-)

U nas piękna pogoda, zgodnie z postanowieniem uciekam na spacer :-)

a ja w Sulejówku. Nie tak bezpośrednio przy maz. parku, ale mam do niego stosunkowo blisko samochodem :-) Jak już wcześniej pisałam, musimy się koniecznie wiosną umówić na wspólny spacer!

To rzut beretem w zasadzie:) Koniecznie spaceren musi być na wiosne:)
Wróciłam z zakupów JESTEM BLONDYNKĄ!!!! Polowałam na nawilżacz , dzwoniłam nawet do męża by sprawdził cenę na necie ile kosztuje HB i wiecie co? :) Okazalo się że przyjechałam nie z nawilżaczem , tylko z oczyszczaczem i jonizatorem wrrrrrr i teraz nie wiem co zrobić zwrócić czy sobie zostawić bo w sumie to dobra rzecz oczyszcza powietrze do 98% chyba i ma najlepszy filtr. Skłaniam się ku temu by zostawić to coś ::p i dokupię nawilżacz:)
Czy któras ma może taki oczyszczacz?

Witajcie - przepraszam, że dzisiaj nie poodpisuję. Próbowałam Was ostatnio czytać, ale mały miał kilka gorszych dni i nocy bez snu :/ Myślałam, że to może zęby, ale chodziło raczej raczej o katarek...
Pozdrawiam serdecznie wszystkie Mamusie i ich skarby!

reklama
Do góry