emalia82
Fanka BB :)
Witam sie, caly dom wypolerowany jutro najazd tesciow obiadek juz gotowy poledwiczki z boczniakami tylko odgrzac (chyba ze maz w nocy sobie "uszczknie" ) Padam z nog ufffffffff...A jeszcze ciasto na jutro chce zrobic i musze sterte ubranek posegregowac bo polowa za mala..
Czy wy tez macie wrazenie ze co pranie to mniej tych ubranek ktore pasuja??
Dziekuje wszystkim za rady co do ulewania, musze wam powiedziec ze jest lepiej, lozeczko stoi na ksiazkach i w nocy mala juz nie placze jak ja odkladam po karmieniu, no i pionizujemy po jedzonku, kregoslup mi co prawda gardlem wychodzi ale Lila mniej chlusta.
Wszystkiego najlepszego dla 4-miesiecznego Tomusia i Fifusia
emalia piekne pierozki,,az slinka leci. Powiedz kochana jak robisz ciasto to letniej wody czy zimnej dodajesz? Potrzebna mi opinia profesjonalisty :-)
Kasiek moja to czesto przy cycu sie zakrztusi albo jak ulewa, straszne to jest :-(
nadika a te zgrubienia sa na owlosionej czesci glowy czy bardziej na szyi? na pewno nic powaznego
gosiagro no kochany ten twoj maz mam nadzieje ze mu Majusia dzis wynagrodzi na jego dyzurze, zasluzyl sobie
hefi co za pielegniarka chyba bym jej w pape dala grrrrr No ale dobrze ze to juz macie za soba!
Kajdusia jakie solidne postanowienie odnosnie spacerkow Na pewno Malgosia na tym skorzysta, ja codziennie traluje po tym naszym parku szkoda ze nie mieszkasz blizej bysmy sie nawzajem ciagaly
AniuCh zelazo bedzie rowniez Filip w nowych produktach otrzymywal wiec powinno byc coraz lepiej, nie zamartwiaj sie bo to dokladnie taki wiek w ktorym maluch ma zazwyczaj niedobory! Juz wkrotce podasz mu szpinak, brokuly i inne pysznosci w ktorych sama masa witaminek i mineralow
konniczynka mozesz opisac jak ten zabieg przetykania kanalikow dokladnie u was wygladal? jestem ciekawa a chyba tylko wasza corcia jak do tej pory miala taki zabieg
zyraffka ja mojego meza wlasnie wyslalam na piwo z kumplem, wiec mam czas na mycie podlog i podczytanie BB :-):-)
Lencja ciesze sie ze do zdrowka maz wraca
Lena a Gaja na macie nie polezy sama? Moze jej jakies nowe zabawki podaj?
Anik udanej imprezy urodzinowej jutro!!
izia super ze masz taka pomoc w starszym synku, dla niego pewnie tez duze doswiadczenie i spora odpowiedzialnosc taki maluszek w ramionach
karo gratuluje wynikow, slicznie ci corcia rosnie Ja wlasnie ostatnio zaobserwowalam ze Lilka dupsko do gory zadziera i usiluje do przodu podpelznac Ale obrocic to sie nie raczy krolewna Mowisz ze lekarka stwierdzila ze to wstep do pelzania? Oj bedzie sie dzialo u nas w domach niedlugo :-)
eagle gratulacje dla Tomusia, u nas coraz lepiej wychodzi picie z niekapka, juz jej odpuszcze smoczki nie to nie A jak soczek zasmakowal??
Kochana, mnie babcia uczyła robić z ciepłą wodą i z jajkiem i tak też robie.
a cółMy dziś p szczepieniu niewiem co oni małej wszczepili nie śpi jeszcze tylko gada i się hihra w głos
Ale wszystko ok waży 8kg to całkiem nieżle:-)
Pokazałam lekkarce co mi się pod tą pachą zrobiło powiedziała żeby sode przykładac bo to chyba jakis ropień ale coś mi się nie wydaje bo to wygląda jak mleko pewnie przejdzie jak przestane karmić
No to ładna już kluseczka z niuni Powiem Ci zebyś obserwowała to pod pachą. Mi dopiero p[o skończeniu karmienia Córki wyszło fuj, dlatego teraz jestem uczulona na takie rzeczy i nawet nie chce myślec o przerywaniu karmienia bo mam stracha. Lekarz co prawda mnie zapewniał, że to już sie nie powinno powtórzyć, ale zawsze jednak już człowiek boi.
Klementinka- Zdróweczka dla Jasieczka, bidulek się męczy z tym katarkiem
Kajdusia- nieźle sobie poradziłaś z tym nadrabianiem. Litania ,że hoho