reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Pojechałam dzisiaj do reala m.in. po pampki, przy dwóch pakach wychodzi po 40zł i co????I całe sterty pieluszek i ani jednej paki w rozmiarze 4!!!!!Później mi się przypomniało że jeszcze w lidlu jest promo, pojechałam do lidla i znowu du*, wszystkie rozmiary poza 4!!!!Grrrrrr

Avena- zapraszam do mnie na kawkę i po pampki u nas w realu cała sterta 4 jest :) za to chusteczek w promocji nie ma, dupki położyli czteropaki chusteczek pod plakatem z promocją 4+2 paczki chusteczek i myslą, że ludzie ślepi albo analfabeci :)

Kajdusia- bigos pychota, jak się do czwartku uchowa to przywiozę Ci :p ale watpie, że mi sie uda coś zawekować lub zamrozic, pomimo, że w największym garze zrobiłam jaki mam- mąż już dwa podejścia robił do tego bigosiku....
a własnie- w czwartek jade do Bydzi do lekarza a potem chcę zakupki zrobić w tej galerii przy dworcu PKS, masz ochote i czas się spotkać?

Ostatnia edycja:
Koniczynka wiem jak te dziecko unieruchamiaja , glowa w cos a'la imadlo a cialko w przescieradlo jak mumia...

Ewelinka moze na wszelki wypadek obłóż ta soda

Eagle Olaf tez pierwszy raz probowal soczku z gerbera zdjecie mamy no i wyszlo tak ze pol roku byl na cycu na wszystko inne mial odruch wymiotny dlatego z erciem troche czekamy

Avena u nas nawet sladu zebow :)) a u Ciebie az dwa !!

mamakubulki a jak Kubus zniosl rozstanie z mama ??

U nas dzien i noc spokojna Ercio grzeczny z Olafem powoli wychodzimy na dwor a na dworze u nas bylo dzis cudnie i dwa kolejne dni tez maja takie byc :))

reklama
o jaka tu cisza! pogadalabym z Wami na zamknietym, ale czekam z niecierpliwoscia na akceptacje, ile to zwykle trwa? wyslalam prosbe juz kilka dni temu, a moze trzeba spelniac specjalne warunki, bo ja to nowicjuszka jestem i troche jeszcze wszystkiego nie ogarniam ;)

minał wlasnie rok od momentu, w ktorym dowiedzialam sie ze jestem w ciąży, eh a wydaje mi sie ze to było wczoraj -> najszczesliwszy dzien mojego życia, a drugi najszczesliwszy jak sie Kuboleusz urodził ;)

dzisiaj mężuś sam siedział z naszym Bąblem jak poszłam do pracy, mimo, że teściowa mówiła, ze przyjedzie i pomoze mu sie dzieckiem zajac!!!!!!! ale sie przeziebila i nie dojechala ;)
zaczne od konca:

anecznik: zamienmy sie!!! tak bardzo chcialabym być z Kubusiem w domu i nie chodzic do pracy, rano jak wychodziłam, aż się rozplakalam, najchetniej zabralabym go ze soba,a mój mąż jak zobaczył, ze tak ryczę pękal ze smiechu, brutal!

avena
hehe tylko w kanałach dłubałam, nie wiem co gorsze.... ;D mam kurteczke, oprocz śpiworka, wprawdzie troche babska jak na chłopaka, bo po dziewczynce, ale cóż... Kubie pewnie bez różnicy ;)

konniczynka moj maż ostatnio przeczytal kawalek orum, bo było wlaczone i jest swiecie przekonany ze konniczynka to ja buhahahahah i teraz mowi do mnie per koniczynko!!!!! za kazdym raze wybucham smiechem ;)

Kasiek ja też się pisze!
ewa szok!

klementynka
Eliza zdrowiejcie szybciutko
nadina prawdopodobnie to wezły chłonne, zwykle fizjologicznie wyczuwalne, to nic złego

agusia bidulka, musisz to bardzo przezywac, a mozecie pojechac wszyscy razem? ja wpadlam dzis w rozpacz jak musialam dziecko zostawic na 7 godzin z wlasnym ojcem!!! heheh
perfecta u nas w szkole rodzeni amowili, ze najlepsze materace gryczano-kokosowe, wiec kupilismy takowy ;) jest ok

zdec u nas dynia też robi furrore

iiwka
megida
zdec

mój królewicz cholerka nie chce sie przekrecic na plecki, czekam i czekam..... a jak już sie to stanie to oszaleje z zachwytu! poki co tylko na brzuszek sie kreci

Anik wyrywa włosy na potęge!!!! mimo, ze samoistnie prawie wszytkie straciłam, bo wypadaja jak po chemioterapii, a on resztke wyrwie....

Do góry