reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Dziś nocka super:tak:, bo maż miał dyżur:-p:-p:-p my tez dzisiaj uciekamy do Legnicy do teściów a potem na wieś do moich rodziców, wrócimy we wtorek

Kasiek - moja tez często bije się po brzuchu:szok::szok: ale pewnie ja nie boli skoro tak robi:confused:; co do krztuszenia to u nas rzadko to występuje

Magda M - super zakupy:tak:

karo85 - dzielna dziewczynka z Milenki:tak:, moja tez pupcie do góry daje i wygląda to jakby chciała już pełzać:shocked2:

hefi - o matko:szok::szok: co to za lekarka:szok::no::no: współczuje przeżyć:-(

magdziak - a tej historii o sukience nie słyszałam, ale zawsze to kolejny pretekst do kupienia czegoś :-D:-D a chłopcom co się podarowuje z okazji pierwszego ząbka? gratuluje obrotów:tak:, z woreczkami nie pomogę, nie używałam

emalia - mniam, jaka góra pierogów, mniam:-)

Lena - to ci dopiero baba:-):-)

Ani79 - miłego świętowania:tak:

koriander - nam tez z każda pralką ciuszek ubywa:szok: super, ze Lili już mniej ulewa:tak:, dyżur męża upłynął bardzo spokojnie:-D jedzonko o 3:30 zasnęła i kolejne już przed 7, i jeszcze sobie z kupą sam poradził:-D:-D choć miał myśli, żeby mnie obudzić, ale jednak sam dał radę:cool::cool: a ja mega wyspana:-D:-D

Ewa1981 - o matko, straszne z tą matka:szok::no::no::wściekła/y:

Agi - ale ci się aniołek trafił:-D a może jakiś braciszek lub siostrzyczka by się przydał:-p

Klementinka - dużo zdrówka dla Jasia:tak: mam nadzieje, ze ten katarek szybko przejdzie

ewelinka
- masz już co dźwigać:tak:

kajdusia - żaden tam patent;-);-) mamy układ ze w jedna noc mąż wstaje do Mai a w druga ja, w ten sposób co druga noc cala przespana, oczywiście noc nocy nie równa, jak ja miałam dyżur to Majusia wojażyla, a jak mąż to słodko spała:-D:-D

avena - gratuluje ząbka, ja wciąż czekam na pierwszego

eagle - widzę ze Tomus wybredny za to Asia korzysta:-D

Miłego weekendu wszystkim!!!

Kajdusia - dostaliśmy skierowanie do neurologa bo nasza pediatra podejrzewa napięcie mięśniowe oceniając ruchy małego... też to podejrzewałam od samego początku, ale każdy lekarz wmawiał mi że to kolka... masakra... faszerowałam małego kroplami na kolkę a to może być całkiem coś innego... :(

Ostatnia edycja:
witajcie,
u nas noc podobna do minionych czyli 3 razy pobudka.

koriander te zgrubienia są wyczuwalne na owłosionej skórze głowy, nad karkiem

lena a jaką sałatkę robisz bo też się przymierzam tylko nie mam pomysłu jaką zrobić :)

dziekujemy wszystkim za zyczenia zdrowka
chyba pomogly wasze cieple mysli bo dzis jest juz poprawa, tzn nie mial tak zawalonego noska
za to kaszlec zaczyna wrrrrrr
maz tez pociagajacy sie zrobil, ciekawe kiedy na mnie przejdzie

Lena podziwiam Cie, a moze powinnas to zawodowo robic? lubisz pichcic a i inni by skorzystali na smakolykach
KasiaJanicka bigos zawsze wychodzi
zdec ja tez nie wiedzialam ze moze tak byc, przyjemnego weekendu u mamy
eagle pewnie za ktoryms razem zasmakuje

Hej.
U nas nocka w miarę ok.Pobudka o 2:20 i o 6 i nie spał Alanek ok 30min i do 8 więc też wyspana jestem;-)

Zdec ja też nie lubię się pakować a teraz jeszcze z dwójką dzieci to wogóle....

Kasiu już lecę:-D

Witam się na chwilke bo idzie kupa:)
Obiadokolacja udana :p Zjadłam choć nie cierpię sosów ze słoiczka a jeszcze słodko - kwaśny był więc nie dla mnie zupełnie...
Ale zjadłam bo nie chciałam mojemu m przykrości zrobić :) Pierś kurczaka pokroił, usmarzył dodał sosu słodko- kwasnego i ugotował makaron:) Zabrało mu to prawie półtorej godzxiny więc doceniłam mojego Tofanego Kłuika :)
Lecę przewinąc kupke a póżniej na zakupy spożywcze chyba jutro pod żyrafe pojade na łowy ubraniowe:)
Miłej sobotki życzę
p.s. Yoshe zatrzymam materacy może do turystycznego które zamierzam kupić niedługo ,w Falenicy go kupowalam za 69 złotych w Świcie Dziecka wym 120/60

Ja sie witam pozyczyc wam wspanialej soboty, u nas zaraz tescie beda, mam nadzieje ze Lili nie wlaczy natychmiast syreny i da sie pogilgotac po brzuszku :-D:cool2::cool2:

Klementinka duuuuzo zdrowka dla Jasia, oby szybko przeszlo straszne tak patrzec jak maluszek cierpi :-(
Emalia dziekuje za rade do pierogow mam wielka ambicje za nie sie zabrac w nieodleglej przyszlosci :-p
avena gratuluje zabka, co za produkcja :))
eagle swietne sa te minki soczkowo-nowowsciowe prawda? :-)
Milka Lila ulewa po jedzeniu samym mlekiem a czasami takim twarozkiem z woda, i wtedy jest zapaszek kwasny :cool2:

Ostatnia edycja:
reklama
Nie pamiętam kto i w jakim wątku, ale było pisane o spotkaniu za jakiś czas wszystkich Czerwcówek nad morzem... uważam że jest to świetny pomysł!!! Fajnie by się było poznać i widzieć z kim się na co dzień pisze! Gdyby kiedykolwiek jakiś taki "zlot" ktoś organizował to dajcie znać! :)

Do góry