reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Dziewczyny mam do Was pytanko. Zmienilismy Jasiowi przedwczoraj materacyk z lateksowego na pianke-kokos.
Wyczytłam że najpierw kokos dać. I daliśmy... A dzisiaj patrzę teraz że Jasiek ma zaczerwiniony tył główki na tym wytartym kółku. Czy wiecie może o co kamman? Może powinnam zmienić na lateks bo za twardy ten kokos??? Proszę o pomoc bo się troszke martwie
Ja na prześcieradełku mam jeszcze kocyk kilka razy zwinięty:)Ale nie wydaje mi się aby to od tego:)

reklama
cześć dziewczynki :)
Czytam Was na bieżąco, ale jakoś nie mam weny na pisanie, ostatnio coś zmęczona jestem, jeszcze przez to ząbkowanie Iguni się nie wysypiam, a ząbka jak nie było tak nie ma, ale pamiętam,że Patryk tez miał takie problemy i pierwszy ząbek wyżynał mu się prawie dwa miesiące :szok:

widzę, że piszecie o jedzeniu, moja Iga je wszystko w każdej ilości i nie ma problemu czy to słoiczek czy sama coś gotuje:-) a lubię dla niej coś pichcić :-)

fajnie się czyta o wszystkich osiągnięciach czerwcowych dzieciaczków no i oczywiście wszystkim gratuluje nowych sprawności:-)

Widze że nie tylko ja poległam na a6w ja na 30 dniu już mi się strasznie nie chciało:crazy:
Co do słoiczków to ja narazie słoiczki daje jabłuszkoi gruszke zupki to moze juz będe gotawać bo w tych słoiczkowych to mało mięska

Gratuluje wszystkim dzieciaczkom przewrotów :) Widać, że ćwiczą zawzięcie i coraz lepiej im to wychodzi :)

Dopiero teraz weszłam na neta bo po tych przezyciach dzisiejszych jakoś się podłamałam :( Na szczęście moja mama sie do nas wprosiła i jakoś mi się humor poprawił (jak żadko) i mnie troszke odciążyła (np. uprzątnęła balkon ze szkła).
gosiagro - na policji nic nie załatwiłam :( Tylko zeznanie złozyłam i tyle (bo nie bylo szkody), ale to nie koniec walki. Teraz pismo do spółdzielni i zobaczymy jak zareagują na drogę oficjalną.
Uciekam spać - życze mamom przespanej nocki :)

widzę że temat jedzonka dzisiaj się rozwinął u nas najlepiej idzie dynia ,ale mieszam z jabłkiem albo marchewką mam akurat swoje porobione w słoiczkach mały wcina ile wlezie choć każde osobno też lubi.
Magda jak szukasz dobrego pomysłu na tort zajrzyj na stronę garnek.pl super przepisy no i wzory.
Co do osiągnięć to mój nie bardzo ma ochotę na przewroty za to wszystko co w zasięgu jego rąk no i oczywiście same ręce lądują do buzi żeby nie usta to wpakowałby sobie ręce po same pachy :-D:-D:-D:-Da jak brakuje mu kogoś w pobliżu to nieżle potrafi nadawać nowy folder(2) 001 [800x600].jpgnowy folder(2) 002 [800x600].jpgto mój prezes i moi komputerowcy

witam się wieczorem,
zabierałam się za odpisywanie po południu, ale niestety nie zdążyłam, bo wybywaliśmy na zakupy, teraz przeleciałam na szybko i pobieżnie wszystko. Dzięki za odpowiedzi ws kombinezonów, dokupię jeszcze kurtkę:)
Gratuluję wszystkim małym akrobatom i akrobatkom :):):)

reklama
a co to za praca? kim jesteś z zawodu? podeślij mi mailem skan umowy, przeczytam i zobacze co da się zrobić :)

Kasiu dzieki to praca w fabryce kosmetykow tak to jest jak czlowiek nie czyta do konca umow jestem sama sobie winna jak dowiedzialam sie o ciazy to chcialam zerwac umowe a oni ze nie wolno bo takie przepisy ... konsultowalismy sie z prawnikiem no i jedyne co udalo sie wynegocjowac to to ze cala ciaze siedzialam w domu i ze mialam czas na 'odchowanie ' syna ale bylam pewna ze czasu jest wiecej...niestety skan zepsuty ale bede w sobote u siostry to zeskanuje i przesle na e-mail...wielkie dzieki:)

Do góry