reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

zyraffka wlasnie musisz kiedys przyjechac do torunia :)
kasiajanicka wlasnie bylam ciekawa czy taka lyzeczka sie sprawdza..skoro piszesz ze tak to chyba kupie bo u nas to by bylo super rozwiazanie do kleikow a za jakis czas pewnie kaszek
gosiagro fajny macie system z dyzurami, u nas maz tylko moze przewijac bo nie ma cyca. A Maja moze po prostu rosnie dlatego tak spi :tak:
agusia wspolczuje, a nie mozesz sie jakos powolac do ochrony pracownikow czy czegos w tym stylu,, w koncu karmisz piersia, a to dla dziecka najwazniejsze (oficjalnie pracodawca powinien zapewnic karmiacej matce warunki na odciaganie pokarmu itp).
zdec gratulacje dla Natalki :-D

A Lila coraz wczesniej zasypia..padla juz przed 29!:szok:

reklama
Zasnęła:-D ciekawe czy normalnie będzie spała, czy obudzi się w ciągu nocy na zabawe...

zdec- gratulacje dla Natalki, teraz się nie obejrzysz i będzie fikać non stop, u Mai już prawie nie istnieje coś takiego jak leżenie na plecach, oprócz spania of course:-D

koriander - cyca to on jakiegoś ma:laugh2::laugh2::laugh2: tylko mleka ni ma:-D:-D

zyrraffka - zapomniałam ci wczoraj napisać, że Twojego męża też oceniłam, a co :laugh2::laugh2:

zmykam pod prysznic, a potem Housik, miłego wieczoru i przespanych nocek życzę:-D

Dziewczyny mam do Was pytanko. Zmienilismy Jasiowi przedwczoraj materacyk z lateksowego na pianke-kokos.
Wyczytłam że najpierw kokos dać. I daliśmy... A dzisiaj patrzę teraz że Jasiek ma zaczerwiniony tył główki na tym wytartym kółku. Czy wiecie może o co kamman? Może powinnam zmienić na lateks bo za twardy ten kokos??? Proszę o pomoc bo się troszke martwie

Ja wpadłam się pochwalić-Alan 2 razy się przekręcił z brzuszka przez prawą stronę na plecki!!!
Jejku jaka radość!!!jestem z niego dumna normalnie!!!:-D:-D

.... no własnie nie wiem, człowiek czyta czyta i tak wyczytałam że jest najlepszy kokos-gryka... Mi to tak wygląda jakby ten kokos był za "ostry" w sensie że twardo i ma nierówności i pewnie sie główka ociera...

.... no własnie nie wiem, człowiek czyta czyta i tak wyczytałam że jest najlepszy kokos-gryka... Mi to tak wygląda jakby ten kokos był za "ostry" w sensie że twardo i ma nierówności i pewnie sie główka ociera...
a ten materac to obszycia nie ma? bo jak przez obszycie może byc za ostry? fifi na takim śpi i ja żadnej "ostrości" nie czuję, szczególnie, że na materac jest prześcieradło

p.s. sama śpię na materacu z kokosem i raczej gładko niż ostro jest :)

Perfecta oczywiście jest tak że co osoba to opinia, ale ja mojego lateksowego nie zamieniłabym na nic innego. Poza tym na forum fizjoterapeuta go polecał;) Dlatego jestem w szoku że zmieniłaś na kokos

Idę telewizor pooglądać, bo moja dwójka dzieci dawno śpi:)
Dobranoc:)

Ostatnia edycja:
reklama
JA mam materac gryka kokos i mała śpi w nocy bez problemu;)Nie narzekam!!
Ja juz wstawiłam babe do piekarnika niech sie piecze jeszcze tylko umyję podłogi i koniec:)

Do góry