reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
witajcie,

noc taka sobie:/ obudziła się już o 1:30 :szok: zjadła i poszła spać, ale po godzinie już się obudziła i tak wojazyla od 2:30 do 3:30 a matka wisiała tak nad tym łóżeczkiem:confused2: , na szczęście jak już o tej 3:30 usnęła to potem wstała standardowo o 6, ale kochany maż mimo, ze był mój dyżur ją nakarmił i przebrał, bo jak to stwierdził i tak już musiał wstać, kochany:-D

Perfecta - ja tez mam gryka-kokos materac, ale on już obszyty i na nim jest prześcieradło, wiec u nas nic nie gniecie

izia_tcz
- super chlopcy:-D

emalia
- śliczny żółwik:tak:

Miejsce na podium zaklepane, więc mogę coś napisać- chyba pierwszy raz jestem pierwsza:-D
Nocka taka sobie. Jasiek poszedł spac o 20-ej a 23-ej już coś się kręcił ale jakoś przespał do 2:30. Wzięłam go do siebie nakarmiłam i potem jeszcze raz go przerzuciłam na drgą stronę ( drugi cyc). Pobudka na dobre 7:30 bo przecież musi pożegnać siostre zanim ta wyjdzie do szkoły:-)
Teraz bawi się w huśtawce a mamuśka klepie na BB. Miłego dzionka wszystkim życzę

Samych słonecznych dni i dużo zdrówka od ciotki z BB i Jasia dla dzisiejszych Jubilatów TOMASZKA I FILIPKA.:-):-D:-):-D

mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam

Ja chyba nigdy pierwsza nie będę:-D

Ja całą noc przespałam bo mąż wstawał do małego a ja uciekłam do innego pokoju:-D a i tak całą noc dzisiaj ja będę wstawać bo G ma służbę.
Zupkę gotuję.Starsze dzieciątko je kanapki a młodsze śpi;-)
Idę Was poczytać co tam i jak tam;-)

mój mąż wpadł na pomysł- założy sobie konto na bb OMG
:-D:-D:-D:-D:-D super jeszcze faceta tu nie miałyśmy:-D:-D:-D:-D

Zdec widzę że nasze dzieci tak samo się przekręciły i w tym samym czasie:-) Super!:tak::tak::-)

Perfecta my też mamy kokos-gryka i jestem zaskoczona tym co napisałaś:eek::eek::eek:
My mamy tylko prześcieradełko na tym materacu(materac+poszewka na niego) i nigdy tego nie było....
zresztą że starszym też problemów nie było:no:

kurcze coś jeszcze miałam pisać i zapomniałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Aaaaa WSZYSTKIE DZIECIACZKI CUDNE SĄ!!!!

Witam i ja.Nocka super jak mały zasnął o 19;30 tak obudził się o 6;30 bo przecierz z bratem jeszcze trzeba pogadać zanim wyjdzie do szkoły no i pewnie uzgodnili ze ma mamie trochę poprzeszkadzać bo zawsze jakąś drzemkę sobie z rana jeszcze walnął a tu się nie zanosi

Izia a jak to jest mieć dwójkę dzieci z taką różnicą wieku???Przepraszam ze takie pytanie Ci zadaję ale zawsze się zastanawiałam czy nie ma jakieś bariery itd.

reklama
Jaki spokój od rana :)

emalia - fajna minka Jaśka :) Jeszcze takiej nie widzialam :)
Lencja - ciesze się, że już jest lepiej

Ja jestem słoiczkowa, ale jak bylam na szczepieniu to pediatra powiedziala, ze "tylko gotowanie wlasne jest dobre" i jak powiedzialam, ze nie specjalnie umiem, ze moze w przyszłości poczytam w necie, to ona "wode pani na herbate umie ugotować? to do tego ziemniak, marchewka i pietruszka i zmiksować". Wkurzaja mnie takie teksty...

Dzisiaj w koncu piątek - nie mogę sie doczekać, aż mąż przyjedzie z pracy :) W sobote jedziemy do mojej mamy, w niedziele na basen, a w wolny poniedziałek nie wiem jeszcze co :)

Miłego dnia :)

Do góry