reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Hej, hej. Lena ja się codziennie odzywam. Wczoraj wieczorem zdałam relacje z wizyty i szczepienia i nikt nie zauważył:confused2:
Dzisiaj korzystaliśmy z pogody i trochę połaziliśmy.Od kilku dni Jasiek robi śmieszną minkę " zółwika" . Tak śmiesznie wciąga dolną wargę jak by sobie ulgę przynosił w ząbkowaniu. Zaraz wrzuce fotkę.
Co do deserków w słoiczkach też jestem za. Wygoda i tyle. Dziecko mi przybiera, smakuję mu i wiem że jest sprawdzone. Jasiu je jabłuszko, marchewkę którą uwielbia, zupkę jarzynową i kaszkę ryżową z winogronem. Czy wy też dajecie od razu cały słoiczek? Ja dawałam po pół,ale domagał sie więcej więc daje czasami po całym. Wzięło mnie dzisiaj na przemeblowanie u córki ( O 19:szok:) i w godzinę przestawiłam wszystkie meble i razem posprzątałyśmy:-D:-) Tatuś jak zobaczył to podsumował krotko " mamie znowu się nudziło":-) A jutro mam zamiar walczyć z pierogami ruskimi :tak:

Gratuluje wszystkim dzieciom nowych wyczynów:happy:

Asencja- masakra z tą szybą. Wytrwałości Ci życzę
Izia- super fotka :)

A to fotki ze spacerku i Jasiek Żółwik DSC03147 (Medium).jpgDSC03160 (Medium).jpgDSC03166 (Medium).jpgDSC03177 (Medium).jpg

emalia-ja też zaczełam dawać po całym od dwóch dni bo się domagała więcej połówka juz nie starczała a najbardziej się domaga najstarsza stoi i czeka czy mała cos zostawi:-Di patrze a tu cos szybko zaczeło ubywac moich zapasów słoiczkowych oczywiscie nie ma winnego a to zula podjada stara krowa owocków jej się zachciewa:-D
A mój zaprosił dzis kumpla z lat szkolnych i piwko popijaja z drugiego pokoju wszystko słysze ale ci faceci to maja zryte berety jaktego słucham to mam niezły ubaw a oni myslą że juz kimam:happy:

reklama
Ja tylko dwa słowa, sytuacja chorobowa w domu zaczyna być opanowana, ufff.. :)
Postaram się znaleźć jutro chwilkę aby co nieco napisać, poczytałam Was dziś i przyłączam się do grona tych, które muzą wybierać albo BB albo dom i ja wybieram dom, na jedno i drugie trudno czas znaleźć.
Co do A6W miałam przerwę wróciłam jakoś do powtórzeń po 8 razy na nogę, teraz robię drugi dzień po 12 razy, ale nie liczę już, który to dzień w całości A6W
Dobrej nocki

Do góry