reklama
koriander
Fanka BB :)
zdec u nas dynia to warzywko nr 1 zdecydowanie Chyba tylko gruszka jak do tej pory wywolala wiekszy entuzjamz ale to nie warzywko wiec sie nie liczy
iiwka super e macie dzialke, nie ma to jak swoje warzywka
gosiagro u nas tez z piciem bylo ciezko ale sprobowalam lyzeczka i z kubeczka i powooooli ale wypije jakies 30-40ml na dzien
A dzis na obiadek zupka biala robiona przez mamusie wlasnorecznie (kalafior ziemniak, pasternak), co zajelo cale 20 min razem z myciem blendera. Jednak zupki robione znikaja duzo szybciej niz sloiczki i mala robi takie slodkie uhhhhyyyymm aaaam przy jedzeniu :-) Ja tam lubie gotowac i jak mam warzywka z pewnego zrodla to tylko czysta przyjemnosc, serio! Owoce i miesne dania sa/beda ze sloiczkow dopoki mala nie nauczy sie polykac grudek (w moim blenderze mieso niestety nie zmieli sie na gladka mase)
Ktos tam napisal ze gotowanie zupek to godziny stracone przy garach i kosztem zabawy z dzieckiem, ciekawe..
A co do szkla w sloiczkach, to zdarza sie nawet najlepszym, pamietam afere w wiadomosciach ale nie dajmy sie zwariowac
Deser dla niemowląt z kawałkami szkła - Wiadomości - WP.PL
iiwka super e macie dzialke, nie ma to jak swoje warzywka
gosiagro u nas tez z piciem bylo ciezko ale sprobowalam lyzeczka i z kubeczka i powooooli ale wypije jakies 30-40ml na dzien
A dzis na obiadek zupka biala robiona przez mamusie wlasnorecznie (kalafior ziemniak, pasternak), co zajelo cale 20 min razem z myciem blendera. Jednak zupki robione znikaja duzo szybciej niz sloiczki i mala robi takie slodkie uhhhhyyyymm aaaam przy jedzeniu :-) Ja tam lubie gotowac i jak mam warzywka z pewnego zrodla to tylko czysta przyjemnosc, serio! Owoce i miesne dania sa/beda ze sloiczkow dopoki mala nie nauczy sie polykac grudek (w moim blenderze mieso niestety nie zmieli sie na gladka mase)
Ktos tam napisal ze gotowanie zupek to godziny stracone przy garach i kosztem zabawy z dzieckiem, ciekawe..
A co do szkla w sloiczkach, to zdarza sie nawet najlepszym, pamietam afere w wiadomosciach ale nie dajmy sie zwariowac
Deser dla niemowląt z kawałkami szkła - Wiadomości - WP.PL
Ostatnia edycja:
magdalena79
agast mój Michaś też przybył 800 gram od ostatniego szczepienia i nam powiedziała że bardzo ładnie, że na tym etapie już będą powolniejsze wzrosty. Nie rozumiem tego że nie chcieli zaszczepić z tego powodu. Największe przyrosty są do 3 miesiąca życia.
gosiagro a co to A6W, coś znowu przegapiłam...
Bylismy u okulisty i dostałam skierowanie na przetykanie kanalików w Krakowie, ale dała mi jeszcze kolejny (trzeci juz) antybiotyk CHIBROXIN (na moja prośbe po waszych sugestiach;-)i powiedziała że raczej go nie przepisuje bo jest on jeden z droższych) i jakąś maść no i mam masować, powiedziała że jak po tym nioe przejdzie to już koniec, trzeba przetykać. Ale uspokoiła mnie że to zabieg bardzo szybciutki i nieinwazyjny ale wiadomo, dziecko chwile się pomęczy.
Oj Michałek wzywa, papa
gosiagro a co to A6W, coś znowu przegapiłam...
Bylismy u okulisty i dostałam skierowanie na przetykanie kanalików w Krakowie, ale dała mi jeszcze kolejny (trzeci juz) antybiotyk CHIBROXIN (na moja prośbe po waszych sugestiach;-)i powiedziała że raczej go nie przepisuje bo jest on jeden z droższych) i jakąś maść no i mam masować, powiedziała że jak po tym nioe przejdzie to już koniec, trzeba przetykać. Ale uspokoiła mnie że to zabieg bardzo szybciutki i nieinwazyjny ale wiadomo, dziecko chwile się pomęczy.
Oj Michałek wzywa, papa
koriander
magda a nie zlecila ci zrobienia wymazu? szkoda..moze latwiej by bylo trafic na wlasciwy lek,Bylismy u okulisty i dostałam skierowanie na przetykanie kanalików w Krakowie, ale dała mi jeszcze kolejny (trzeci juz) antybiotyk CHIBROXIN (na moja prośbe po waszych sugestiach;-)i powiedziała że raczej go nie przepisuje bo jest on jeden z droższych) i jakąś maść no i mam masować, powiedziała że jak po tym nioe przejdzie to już koniec, trzeba przetykać. Ale uspokoiła mnie że to zabieg bardzo szybciutki i nieinwazyjny ale wiadomo, dziecko chwile się pomęczy.
oby jednak przeszlo bez zabiegu!
czesc tu jak zwykle produkcja na maksa wiec nadrobienie zaleglosci graniczy z cudem ja tylko na moment poki Ksawerek spi...skonczyl dzis 4 miesiace no i probuje sie podniesc smiesznie to wyglada a ile sie nasteka...
niestety jestem zalamana - nim dowiedzialam sie ze jestem w ciazy podpisalam umowe na prace w niemczech naszczescie bedac w ciazy nie musialam wyjezdzac (odroczyli na jakis czas wyjazd)az tu nagle dzis tel ze musze wywiazac sie z umowy bo inaczej kare zaplace i niestety nie stac nas na ta kare a tym samym czeka mnie wyjazd do niemiec 1 lub 8 listopada co prawda jest 2 tyg tam 2 w domu ale ja nie wiem jak ja to wytrzymam bez mojego ksiecia chodze i placze z nerwow mnie zoladek boli((
mam nadzieje ze u was wszystko ok ! pozdrawiam
niestety jestem zalamana - nim dowiedzialam sie ze jestem w ciazy podpisalam umowe na prace w niemczech naszczescie bedac w ciazy nie musialam wyjezdzac (odroczyli na jakis czas wyjazd)az tu nagle dzis tel ze musze wywiazac sie z umowy bo inaczej kare zaplace i niestety nie stac nas na ta kare a tym samym czeka mnie wyjazd do niemiec 1 lub 8 listopada co prawda jest 2 tyg tam 2 w domu ale ja nie wiem jak ja to wytrzymam bez mojego ksiecia chodze i placze z nerwow mnie zoladek boli((
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Współczuje;(Ale zobaczysz wszystko będzie okczesc tu jak zwykle produkcja na maksa wiec nadrobienie zaleglosci graniczy z cudem ja tylko na moment poki Ksawerek spi...skonczyl dzis 4 miesiace no i probuje sie podniesc smiesznie to wyglada a ile sie nasteka...
magdalena79
Coś emalia, ewuś, cobra, liliti i wiele innych dziewczyn się nie odzywa
właśnie ostatnio myślałam też o czarnej wiedzmie, chyba że coś przeoczyłam...
agusia no nieciekawie, a nie ma jakiegoś innego wyjścia, masz kopię tej umowy, może coś da się załatwic...
Maja dzisiaj spała na dworze 2 godziny 45 minut aż poszłam ja obudzić bo wcześniej w domu miała 2 drzemki, które trwały łącznie niecałe 2 godziny, co znaczy ze dziś w dzień spala prawie 5 godzin ciekawe co to w nocy się będzie działo, pewnie będzie chciała wojażyc a nie spać akurat jak dzisiaj mój dyżur przy niej wypada
korinader - ja chętnie też bym gotowała, jak bym miała jakieś sprawdzone warzywka:-(
Magdalena - A6W to zestaw ćwiczeń aerobowych na brzuszek, kilka z nas tutaj ćwiczy, tutaj możesz coś więcej przeczytać
Aerobiczna 6 Weidera
agusia - współczuje:-(
Asnecja - co załatwiłaś na policji?
korinader - ja chętnie też bym gotowała, jak bym miała jakieś sprawdzone warzywka:-(
Magdalena - A6W to zestaw ćwiczeń aerobowych na brzuszek, kilka z nas tutaj ćwiczy, tutaj możesz coś więcej przeczytać
Aerobiczna 6 Weidera
agusia - współczuje:-(
Asnecja - co załatwiłaś na policji?
reklama
zyrraffka
Szczęśliwa mama
agusia współczuję nie da się jakoś wykrecić z tej umowy??? za porozumieniem stron??