reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
zdec u nas dynia to warzywko nr 1 zdecydowanie :tak::tak: Chyba tylko gruszka jak do tej pory wywolala wiekszy entuzjamz ale to nie warzywko wiec sie nie liczy

iiwka super e macie dzialke, nie ma to jak swoje warzywka :tak:

gosiagro u nas tez z piciem bylo ciezko ale sprobowalam lyzeczka i z kubeczka i powooooli ale wypije jakies 30-40ml na dzien

A dzis na obiadek zupka biala robiona przez mamusie wlasnorecznie (kalafior ziemniak, pasternak), co zajelo cale 20 min:-D:-D razem z myciem blendera. Jednak zupki robione znikaja duzo szybciej niz sloiczki i mala robi takie slodkie uhhhhyyyymm aaaam przy jedzeniu :-) Ja tam lubie gotowac i jak mam warzywka z pewnego zrodla to tylko czysta przyjemnosc, serio! Owoce i miesne dania sa/beda ze sloiczkow dopoki mala nie nauczy sie polykac grudek (w moim blenderze mieso niestety nie zmieli sie na gladka mase)
Ktos tam napisal ze gotowanie zupek to godziny stracone przy garach i kosztem zabawy z dzieckiem, ciekawe.. :rofl2::rofl2::rofl2:

A co do szkla w sloiczkach, to zdarza sie nawet najlepszym, pamietam afere w wiadomosciach ale nie dajmy sie zwariowac
Deser dla niemowląt z kawałkami szkła - Wiadomości - WP.PL

Ostatnia edycja:
agast mój Michaś też przybył 800 gram od ostatniego szczepienia i nam powiedziała że bardzo ładnie, że na tym etapie już będą powolniejsze wzrosty. Nie rozumiem tego że nie chcieli zaszczepić z tego powodu. Największe przyrosty są do 3 miesiąca życia.

gosiagro a co to A6W, coś znowu przegapiłam...

Bylismy u okulisty i dostałam skierowanie na przetykanie kanalików w Krakowie, ale dała mi jeszcze kolejny (trzeci juz) antybiotyk CHIBROXIN (na moja prośbe po waszych sugestiach;-)i powiedziała że raczej go nie przepisuje bo jest on jeden z droższych) i jakąś maść no i mam masować, powiedziała że jak po tym nioe przejdzie to już koniec, trzeba przetykać. Ale uspokoiła mnie że to zabieg bardzo szybciutki i nieinwazyjny ale wiadomo, dziecko chwile się pomęczy.

Oj Michałek wzywa, papa

Bylismy u okulisty i dostałam skierowanie na przetykanie kanalików w Krakowie, ale dała mi jeszcze kolejny (trzeci juz) antybiotyk CHIBROXIN (na moja prośbe po waszych sugestiach;-)i powiedziała że raczej go nie przepisuje bo jest on jeden z droższych) i jakąś maść no i mam masować, powiedziała że jak po tym nioe przejdzie to już koniec, trzeba przetykać. Ale uspokoiła mnie że to zabieg bardzo szybciutki i nieinwazyjny ale wiadomo, dziecko chwile się pomęczy.
magda a nie zlecila ci zrobienia wymazu? szkoda..moze latwiej by bylo trafic na wlasciwy lek,
oby jednak przeszlo bez zabiegu!

czesc:) tu jak zwykle produkcja na maksa wiec nadrobienie zaleglosci graniczy z cudem ja tylko na moment poki Ksawerek spi...skonczyl dzis 4 miesiace no i probuje sie podniesc:) smiesznie to wyglada a ile sie nasteka...
niestety jestem zalamana - nim dowiedzialam sie ze jestem w ciazy podpisalam umowe na prace w niemczech naszczescie bedac w ciazy nie musialam wyjezdzac (odroczyli na jakis czas wyjazd)az tu nagle dzis tel ze musze wywiazac sie z umowy bo inaczej kare zaplace i niestety nie stac nas na ta kare a tym samym czeka mnie wyjazd do niemiec 1 lub 8 listopada co prawda jest 2 tyg tam 2 w domu ale ja nie wiem jak ja to wytrzymam bez mojego ksiecia chodze i placze z nerwow mnie zoladek boli:(((
mam nadzieje ze u was wszystko ok ! pozdrawiam

czesc:) tu jak zwykle produkcja na maksa wiec nadrobienie zaleglosci graniczy z cudem ja tylko na moment poki Ksawerek spi...skonczyl dzis 4 miesiace no i probuje sie podniesc:) smiesznie to wyglada a ile sie nasteka...
niestety jestem zalamana - nim dowiedzialam sie ze jestem w ciazy podpisalam umowe na prace w niemczech naszczescie bedac w ciazy nie musialam wyjezdzac (odroczyli na jakis czas wyjazd)az tu nagle dzis tel ze musze wywiazac sie z umowy bo inaczej kare zaplace i niestety nie stac nas na ta kare a tym samym czeka mnie wyjazd do niemiec 1 lub 8 listopada co prawda jest 2 tyg tam 2 w domu ale ja nie wiem jak ja to wytrzymam bez mojego ksiecia chodze i placze z nerwow mnie zoladek boli:(((
mam nadzieje ze u was wszystko ok ! pozdrawiam
Współczuje;(Ale zobaczysz wszystko będzie ok;)

Maja dzisiaj spała na dworze 2 godziny 45 minut aż poszłam ja obudzić bo wcześniej w domu miała 2 drzemki, które trwały łącznie niecałe 2 godziny, co znaczy ze dziś w dzień spala prawie 5 godzin:szok::szok: ciekawe co to w nocy się będzie działo:baffled::baffled:, pewnie będzie chciała wojażyc a nie spać :confused2::confused2: akurat jak dzisiaj mój dyżur przy niej wypada:eek::eek:

korinader - ja chętnie też bym gotowała, jak bym miała jakieś sprawdzone warzywka:-(

Magdalena - A6W to zestaw ćwiczeń aerobowych na brzuszek, kilka z nas tutaj ćwiczy, tutaj możesz coś więcej przeczytać
Aerobiczna 6 Weidera

agusia - współczuje:-(

Asnecja - co załatwiłaś na policji?

reklama
Do góry