I
iiwka
Gość
To samo mam A niby włosy i paznokcie powinny się poprawić;-) może to jednak na dziewczynkę bo z Kacprem miałam piękne paznokcie i włosy;-)kiedys mialam problemy z sucha cera a teraz tlusta
i na dodatek wlosy wypadaja garsciami
No to mnie załamałaś Teraz to chyba jestem poniżej jakiejkolwiek normyA co do naszego niżu intelektualnego (który zresztą u mnie też występuje), to czytałam, że kobietom w ciąży obniża się IQ o ok 20pt i ten poziom utrzymuje się do ok. drugiego roku dziecka... Czyli ledwo co mi zaczęło się wyrównywać to znów spadek- massakra
Ja nie mam karty,bo mi lekarz powiedział że nie widzi jeszcze potrzeby i badań też mi nie zlecił z tego samego powodu no to zmieniłam lekarza I jak dzwoniłam umówić się na wizytę do innego to od razu przez tel mi powiedział jakie mam badania sobie zrobić żeby było wszystko wiadomo co i jak.I że od razu kartę założy i zastanawiał się co to za lekarz był że badań mi nie zleciłDziewczyny macie już swoje karty ciąży bo ja jeszcze nie dostałam, wszystkie badania mam w mojej karcie w przychodni a w domku jedynie zdęcia z usg, a przecież wszystko powinnam mieć przy sobie
hehehe fajne by to byłoMogliby dawać becikowe przy wypisie ze szpitala - w kopercie
Widzisz moje IQ się podnosi czasamiDokładnie dziewczyny chodziło o to że on nie wie że moja mama już wie;-)
Wkońcu jakieś konkretyJeśli chodzi o becikowe, to ja pytałam w świadczeniach rodzinnych i mówili że lekarze mają specjalne zaświadczenia, a jeśli któryś nie ma, to można u nich pobrać to zaświadczenie się przynosi razem z wnioskiem o becikowe. Moja ginka mówiła że dostanę taki zaświadczenie razem ze wszystkimi papierami przy wypisie ze szpitalaale jeszcze zapytam ja teraz na wizycie;-)
Króciutko mnie nie było a tu już 4 strony do czytania