reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Kurcze dziewczyny co ja przeżyłam przez te ostatnie dwie godziny, spędziłam je w nad kibelkiem, :-:)-:)-( ja w ciągu całej tej ciąży tyle nie wymiotowałam co dzisiaj.
Masakra jakaś, myslałam,ze już po mdłościach i wymiotach, ale chyba jeszcze nie, a najgorsze jest to że już jestem głodna i aż mi z tego głodu słabo, ale boje się coś zjeść, żeby znowu nie zwymiotować. Chyba się położę i odpocznę, bo muszę po małego jechać za godzinę do przedszkola i muszę jechać autobusem, bo mąż zabrał samochód:-( Później się odezwę

cos o tym wiem:-:)-(

Witam,

a ja się pochwalę - wczoraj byłam na USG i maluszek miał 1,8 cm, biło mu pięknie serduszko:)

Co do mdłości to bardzo ciekawe bo wpierwszej ciąży nie miałam wcale mdłości a teraz mam ale tylko wieczorem i w nocy :( Rano wstaję jak skowronek ale wieczorem jestem nie do życia, żołądek boli i mdli mnie na maksa. Nie spodziewałam się ze można miec takie mdłości wieczorami.

Pozdrawiam

Witam,

a ja się pochwalę - wczoraj byłam na USG i maluszek miał 1,8 cm, biło mu pięknie serduszko:)

Co do mdłości to bardzo ciekawe bo wpierwszej ciąży nie miałam wcale mdłości a teraz mam ale tylko wieczorem i w nocy :( Rano wstaję jak skowronek ale wieczorem jestem nie do życia, żołądek boli i mdli mnie na maksa. Nie spodziewałam się ze można miec takie mdłości wieczorami.

Pozdrawiam
Gratuluję 1,8 cm to już spory maluszek:-D:-)

witam dziewczyny
Paula, Klementinka, Texikowa, Koriander i Siaba serdecznie gratuluje zdrowych fasolinek i ciesze się razem z wami:-)
U nas w górach była dzis przepiękna pogoda byłam sie nałykać słoneczka, kocham jesienne spacery gdy świeci słońce.
A rano tak mnie wymordowało w kibelku, myślałam ze wypluje cały żołądek, do tej pory myslałam ze mnie to ominie, miałam tylko lekkie mdłości ale widze że się zaczyna.

o rany, dzisiaj dla odmiany biegunka:wściekła/y:

napilam sie coli i lepiej
to przez ten magnez co musialam zwiekszyc po plamieniu
myslalam ze ciaza to rosnacy brzuch i radosc oczekiwania a nie tak przyziemne problemy

sluchajcie Kobietki a jak wasza cera i wlosy?
bo u mnie wszystko przetluszcza sie na maxa
wlosy na drugi dzien wygladaja jak po tygodniu a czolo swieci sie!
kiedys mialam problemy z sucha cera a teraz tlusta
i na dodatek wlosy wypadaja garsciami

Ostatnia edycja:
o rany, dzisiaj dla odmiany biegunka:wściekła/y:

napilam sie coli i lepiej
to przez ten magnez co musialam zwiekszyc po plamieniu
myslalam ze ciaza to rosnacy brzuch i radosc oczekiwania a nie tak przyziemne problemy

sluchajcie Kobietki a jak wasza cera i wlosy?
bo u mnie wszystko przetluszcza sie na maxa
wlosy na drugi dzien wygladaja jak po tygodniu a czolo swieci sie!
kiedys mialam problemy z sucha cera a teraz tlusta
i na dodatek wlosy wypadaja garsciami
ja zawsze miałam suchą cerę i zero problemów z tradzikem a teraz wyglądam jak nastolatka takie mam wypryski:sorry::eek: włosy też mi się przetłuszczaja i muszę myć codziennie:sorry:

reklama
Do góry