reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Kurcze dziewczyny co ja przeżyłam przez te ostatnie dwie godziny, spędziłam je w nad kibelkiem, :-:)-:)-( ja w ciągu całej tej ciąży tyle nie wymiotowałam co dzisiaj.
Masakra jakaś, myslałam,ze już po mdłościach i wymiotach, ale chyba jeszcze nie, a najgorsze jest to że już jestem głodna i aż mi z tego głodu słabo, ale boje się coś zjeść, żeby znowu nie zwymiotować. Chyba się położę i odpocznę, bo muszę po małego jechać za godzinę do przedszkola i muszę jechać autobusem, bo mąż zabrał samochód:-( Później się odezwę

cos o tym wiem:-:)-(

Witam,

a ja się pochwalę - wczoraj byłam na USG i maluszek miał 1,8 cm, biło mu pięknie serduszko:)

Co do mdłości to bardzo ciekawe bo wpierwszej ciąży nie miałam wcale mdłości a teraz mam ale tylko wieczorem i w nocy :( Rano wstaję jak skowronek ale wieczorem jestem nie do życia, żołądek boli i mdli mnie na maksa. Nie spodziewałam się ze można miec takie mdłości wieczorami.

Pozdrawiam

Witam,

a ja się pochwalę - wczoraj byłam na USG i maluszek miał 1,8 cm, biło mu pięknie serduszko:)

Co do mdłości to bardzo ciekawe bo wpierwszej ciąży nie miałam wcale mdłości a teraz mam ale tylko wieczorem i w nocy :( Rano wstaję jak skowronek ale wieczorem jestem nie do życia, żołądek boli i mdli mnie na maksa. Nie spodziewałam się ze można miec takie mdłości wieczorami.

Pozdrawiam
Gratuluję 1,8 cm to już spory maluszek:-D:-)

witam dziewczyny
Paula, Klementinka, Texikowa, Koriander i Siaba serdecznie gratuluje zdrowych fasolinek i ciesze się razem z wami:-)
U nas w górach była dzis przepiękna pogoda byłam sie nałykać słoneczka, kocham jesienne spacery gdy świeci słońce.
A rano tak mnie wymordowało w kibelku, myślałam ze wypluje cały żołądek, do tej pory myslałam ze mnie to ominie, miałam tylko lekkie mdłości ale widze że się zaczyna.

o rany, dzisiaj dla odmiany biegunka:wściekła/y:

napilam sie coli i lepiej
to przez ten magnez co musialam zwiekszyc po plamieniu
myslalam ze ciaza to rosnacy brzuch i radosc oczekiwania a nie tak przyziemne problemy

sluchajcie Kobietki a jak wasza cera i wlosy?
bo u mnie wszystko przetluszcza sie na maxa
wlosy na drugi dzien wygladaja jak po tygodniu a czolo swieci sie!
kiedys mialam problemy z sucha cera a teraz tlusta
i na dodatek wlosy wypadaja garsciami

Ostatnia edycja:
o rany, dzisiaj dla odmiany biegunka:wściekła/y:

napilam sie coli i lepiej
to przez ten magnez co musialam zwiekszyc po plamieniu
myslalam ze ciaza to rosnacy brzuch i radosc oczekiwania a nie tak przyziemne problemy

sluchajcie Kobietki a jak wasza cera i wlosy?
bo u mnie wszystko przetluszcza sie na maxa
wlosy na drugi dzien wygladaja jak po tygodniu a czolo swieci sie!
kiedys mialam problemy z sucha cera a teraz tlusta
i na dodatek wlosy wypadaja garsciami
ja zawsze miałam suchą cerę i zero problemów z tradzikem a teraz wyglądam jak nastolatka takie mam wypryski:sorry::eek: włosy też mi się przetłuszczaja i muszę myć codziennie:sorry:

reklama
Do góry