Ale każdy by mógł sobie wybrać jakie;-)jasne, i jeszcze wózek i łóżeczko przy wypisie
reklama
Kurcze dziewczyny co ja przeżyłam przez te ostatnie dwie godziny, spędziłam je w nad kibelkiem, :---( ja w ciągu całej tej ciąży tyle nie wymiotowałam co dzisiaj.
Masakra jakaś, myslałam,ze już po mdłościach i wymiotach, ale chyba jeszcze nie, a najgorsze jest to że już jestem głodna i aż mi z tego głodu słabo, ale boje się coś zjeść, żeby znowu nie zwymiotować. Chyba się położę i odpocznę, bo muszę po małego jechać za godzinę do przedszkola i muszę jechać autobusem, bo mąż zabrał samochód:-( Później się odezwę
cos o tym wiem:--(
Magdalena26
Nadzieja umiera ostatnia.
jasne, i jeszcze wózek i łóżeczko przy wypisie
marzenia ściętej głowy chociaż wózki by mogli refundować, ostatnio z ciekawości sprawdziłam ceny i mnie zmroziłoAle każdy by mógł sobie wybrać jakie;-)
SIABA
Fanka BB :)
Witam,
a ja się pochwalę - wczoraj byłam na USG i maluszek miał 1,8 cm, biło mu pięknie serduszko
Co do mdłości to bardzo ciekawe bo wpierwszej ciąży nie miałam wcale mdłości a teraz mam ale tylko wieczorem i w nocy Rano wstaję jak skowronek ale wieczorem jestem nie do życia, żołądek boli i mdli mnie na maksa. Nie spodziewałam się ze można miec takie mdłości wieczorami.
Pozdrawiam
a ja się pochwalę - wczoraj byłam na USG i maluszek miał 1,8 cm, biło mu pięknie serduszko
Co do mdłości to bardzo ciekawe bo wpierwszej ciąży nie miałam wcale mdłości a teraz mam ale tylko wieczorem i w nocy Rano wstaję jak skowronek ale wieczorem jestem nie do życia, żołądek boli i mdli mnie na maksa. Nie spodziewałam się ze można miec takie mdłości wieczorami.
Pozdrawiam
Magdalena26
Gratuluję 1,8 cm to już spory maluszek:-)Witam,
Pozdrawiam
magdalena79
witam dziewczyny
Paula, Klementinka, Texikowa, Koriander i Siaba serdecznie gratuluje zdrowych fasolinek i ciesze się razem z wami:-)
U nas w górach była dzis przepiękna pogoda byłam sie nałykać słoneczka, kocham jesienne spacery gdy świeci słońce.
A rano tak mnie wymordowało w kibelku, myślałam ze wypluje cały żołądek, do tej pory myslałam ze mnie to ominie, miałam tylko lekkie mdłości ale widze że się zaczyna.
Paula, Klementinka, Texikowa, Koriander i Siaba serdecznie gratuluje zdrowych fasolinek i ciesze się razem z wami:-)
U nas w górach była dzis przepiękna pogoda byłam sie nałykać słoneczka, kocham jesienne spacery gdy świeci słońce.
A rano tak mnie wymordowało w kibelku, myślałam ze wypluje cały żołądek, do tej pory myslałam ze mnie to ominie, miałam tylko lekkie mdłości ale widze że się zaczyna.
Klementinka
o rany, dzisiaj dla odmiany biegunka
napilam sie coli i lepiej
to przez ten magnez co musialam zwiekszyc po plamieniu
myslalam ze ciaza to rosnacy brzuch i radosc oczekiwania a nie tak przyziemne problemy
sluchajcie Kobietki a jak wasza cera i wlosy?
bo u mnie wszystko przetluszcza sie na maxa
wlosy na drugi dzien wygladaja jak po tygodniu a czolo swieci sie!
kiedys mialam problemy z sucha cera a teraz tlusta
i na dodatek wlosy wypadaja garsciami
myslalam ze ciaza to rosnacy brzuch i radosc oczekiwania a nie tak przyziemne problemy
Ostatnia edycja:
moniabir
A ja teraz wkraczam w erę wyprysków, czoło zsypane jak przed okresem i włosy też się przetłuszczają ale to norma zawsze tak miałam.
Magdalena26
ja zawsze miałam suchą cerę i zero problemów z tradzikem a teraz wyglądam jak nastolatka takie mam wypryski włosy też mi się przetłuszczaja i muszę myć codziennieo rany, dzisiaj dla odmiany biegunka
reklama
Gosia***
I wszystko jasne z becikowym:-)
Tak jest u nas w szpitalunie wiem jak w innych bo wiecie jak to jest...