reklama
Cześć dziewczynki ! Ja dziś po wizycie z której nic nie wiem położna która wypisywała mi karte chorobowa to wpisała 10 tydz i termin na 17.06 a jak weszłam do gina ten zaczął kreślić to co ona napisała i popisał jakiś 6,7 tydz terminu woóle nie liczył nie wypisywał skierowania na badania tylko położna a z USG które miałam robione to już wogóle nie wiem nic pomijając że nawet nie miałam okazji widzieć nic gdyby nie zdjęcie to chyba bym zwątpiła przez nieg ze wogóle jestem w ciąży chyba go zmienie
co za traktowanie byłas na NFZ czy prywatnie?
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Kasiu,gratki za zostanie moderatorem:-);-)
Dziękuję
Z tymi naleśnikami coś jest ;-) ja 2 dni chodziłam zanim sobie ich nie zrobiłam i musiały być prawie na już i tym sposobem po 20tej smażyłam naleśniki zajadając je prawie że zaraz z patelni...
Ja cały zeszły tydzień codziennie jadłam naleśniki :-)
Kasiulka_1980
Mi się w końcu udało zjeść prażynki:-):-), bo chodziły za mna chyba od dwóch tygodni;-)
A ja zjadłam wielki kawałek tortu bezowego
I
iiwka
Gość
Ja bym go zmieniła(tak jak zresztą zrobiłam)Cześć dziewczynki ! Ja dziś po wizycie z której nic nie wiem położna która wypisywała mi karte chorobowa to wpisała 10 tydz i termin na 17.06 a jak weszłam do gina ten zaczął kreślić to co ona napisała i popisał jakiś 6,7 tydz terminu woóle nie liczył nie wypisywał skierowania na badania tylko położna a z USG które miałam robione to już wogóle nie wiem nic pomijając że nawet nie miałam okazji widzieć nic gdyby nie zdjęcie to chyba bym zwątpiła przez nieg ze wogóle jestem w ciąży chyba go zmienie
A nie ma za coDziękuję
Ja cały zeszły tydzień codziennie jadłam naleśniki :-)
To zamiast czerwcowe mamy powinnyśmy się nazywać naleśnikowe przyszłe mamy
Ja za chwilę będę się zmywać;-)
A ja zjadłam wielki kawałek tortu bezowego
a bezę taką zwykłą jadłam wczoraj
Kasiulka_1980
Ja za chwilę będę się zmywać;-)
Tak wcześnie?
Dzień dobry! Bardzo dawno nie odzywałam się, ale przechodzę włąsśnie krytyczny dla mnie moment i stąd milczenie - na szczęście byłam wczoraj u lekarza i maleństwo macha rączkami, nózkami, serduszko bije i wszytsko w porządku:-)
Gosiagro - a jak te zastrzyki??? bierzesz je nadal???
PS. zmykam oglądać komedię na tvn-ie;-) dobrej nocy
bardzo mi przykro - trzymaj się mocno - wierzę, że się udahej dziewczyny!
dzis jest mi troche lepiej, chciaz jeszcze długo nie bede soba, trafilam do szpitala bo bolał mnie brzuch miałam skurcze takie jak na okres no i pojawiło sie troche krwi , po zrobieniu usg okazało sie ze jest poronienie w toku..
Całuje ..
ja na razie mam 0,5 kg na plusie;-)a weź przestan:-), przedwczoraj koszmar, wczoraj nic:-), a dzisaj jak zwykle. Ja naprawde nie wiem co jesć rano (znaczy 11-12;-)), żeby to nie poszło. Zaczyna mnie to martwić bo już dobijam do 5 kg na minusie. We wtorek idę na te genetyczne to najwyżej podpytam lekarza, a moze samo juz przejdzie w końcu 12 tydzień się konczy:-), a czekam juz tego końca jak nie wiem co bo to by oznaczało, ze najgorszy okres zagrożenia za mną. Chociaż teraz przed tą wizytą mam jakąą schizę że coś jest nie tak, ale mam nadzieje, że te wymioty to pozytywny znak. ale się rozpisałam
Gosiagro - a jak te zastrzyki??? bierzesz je nadal???
skąd ja to znam - chyba już taka nasza rolaJa też przed każda wizytą boję się, że coś jest nie tak
Uważam (z resztą nic nowego nie napiszę), że powinnaś zmienić lekarza - przeciez powinien Ci wszystko wyjaśnić, odpowiedzieć na wszystkie pytaniaCześć dziewczynki ! Ja dziś po wizycie z której nic nie wiem położna która wypisywała mi karte chorobowa to wpisała 10 tydz i termin na 17.06 a jak weszłam do gina ten zaczął kreślić to co ona napisała i popisał jakiś 6,7 tydz terminu woóle nie liczył nie wypisywał skierowania na badania tylko położna a z USG które miałam robione to już wogóle nie wiem nic pomijając że nawet nie miałam okazji widzieć nic gdyby nie zdjęcie to chyba bym zwątpiła przez nieg ze wogóle jestem w ciąży chyba go zmienie
PS. zmykam oglądać komedię na tvn-ie;-) dobrej nocy
reklama
Kama83
Fanka BB :)
Tym pisaniem o nalesnikach narobilyscie mi tylko smaka
Gratulacje dla naszych moderatorek Kasiulki_1980 i iiwki
Gratulacje dla naszych moderatorek Kasiulki_1980 i iiwki