Kasiula1982
Fanka BB :)
ja mam ten mikser, ale bez dodatków, tylko mikser z miska, sprawdza się super
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mi jakoś się wydał taki najlepszyja mam ten mikser, ale bez dodatków, tylko mikser z miska, sprawdza się super
Ja też mam go ale bez blendera czy co tam stoi nawet zapomniałam o tych pozostałych rzeczach,bo ich nie używam ;-) I dla mnie też super.Ja mam z fioletowym koloremWidocznie to chyba naturalneJa nawet nie żałuję ze już nie karmię
Dziewczyny ma któraś z Was ten mikser??
Mikser ZELMER Robi 381.61 expresive ** 8 CZĘŚCI (1280490655) - Aukcje internetowe Allegro
Cześć dziewczyny,
Nie odpisze wam na razie, bo jestem za bardzo podenerwowana.
W nocy dwa razy obudził nas huk za oknem. Okazało się, że to spadła szyba (hartowana, taka zabezpieczająca balkon przed wiatrem, stara) z 3-ciego piętra i sie roztrzaskała o nasz balkon (mieszkamy na parterze). Zbulwersowałam się strasznie - od razu w głowie obrazek, ze to mogło się stać, jak akurat Krystianek był na balkonie. Zadzwoniłam do spółdzielni mieszkaniowej, a tam baba "przecież nie wystawia Pani dziecka na balkon jak wieje", pomijając fakt, ze dzisiaj nie wieje. Chciałam, zeby zbadali szyby w bloku, bo jest zagrożenie dla życia, albo żeby usuneli takie szyby. Po długiej kłutni kobieta łaskawie powiedziała, że przekaże sprawe kierownikowi. Powiedziała, ze te szyby są stare i że to zalerzy od lokatora, czy je wymieni, czy nie.
Zadzwoniłam też na policje, żeby jakiś protokół spisać (żeby potem nie było, że nie ostrzegałam). Facet się zdziwił, że się dziecko się na balkon wystawia i powiedział, zebym przyszła osobiście, to ewentualnie to podlega pod "wyżucanie śmieci przez balkon".
No zero odpowiedzialności!
Czy macie jakiś pomysł co jeszcze moge zrobić? Bo się boje, że dojdzie do tragedii
Ja też mam go ale bez blendera czy co tam stoi nawet zapomniałam o tych pozostałych rzeczach,bo ich nie używam ;-) I dla mnie też super.Ja mam z fioletowym kolorem
I mam go od ślubu czyli w styczniu minie 4 lata.
Cześć dziewczyny,
Nie odpisze wam na razie, bo jestem za bardzo podenerwowana.
W nocy dwa razy obudził nas huk za oknem. Okazało się, że to spadła szyba (hartowana, taka zabezpieczająca balkon przed wiatrem, stara) z 3-ciego piętra i sie roztrzaskała o nasz balkon (mieszkamy na parterze). Zbulwersowałam się strasznie - od razu w głowie obrazek, ze to mogło się stać, jak akurat Krystianek był na balkonie. Zadzwoniłam do spółdzielni mieszkaniowej, a tam baba "przecież nie wystawia Pani dziecka na balkon jak wieje", pomijając fakt, ze dzisiaj nie wieje. Chciałam, zeby zbadali szyby w bloku, bo jest zagrożenie dla życia, albo żeby usuneli takie szyby. Po długiej kłutni kobieta łaskawie powiedziała, że przekaże sprawe kierownikowi. Powiedziała, ze te szyby są stare i że to zalerzy od lokatora, czy je wymieni, czy nie.
Zadzwoniłam też na policje, żeby jakiś protokół spisać (żeby potem nie było, że nie ostrzegałam). Facet się zdziwił, że się dziecko się na balkon wystawia i powiedział, zebym przyszła osobiście, to ewentualnie to podlega pod "wyżucanie śmieci przez balkon".
No zero odpowiedzialności!
Czy macie jakiś pomysł co jeszcze moge zrobić? Bo się boje, że dojdzie do tragedii