reklama
koriander
Fanka BB :)
A u nas i wieczor spokojny wczoraj i noc super Nie ma to jak taka odmiana..
Uciekam bo maz idzie dopiero na 3 do pracy i robi straszny balagan kawy nie moze znalezc
Uciekam bo maz idzie dopiero na 3 do pracy i robi straszny balagan kawy nie moze znalezc
Klementinka
tez sie nad tym zastanawiam bo w takie dni jak dzis w kombinezonie za cieploDziewczyny macie dla maluchów na zimę tylko kombinezony?Bo ja się zastanawiam tez nad kurteczką, na takie dni jak nie będzie trzaskających mrozów, tylko nie wiem czy jest sens
chyba rozejrze sie na ebay
Eliza zdrowka dla Was
Jas przeszedl sam siebie w nocy, zasnal o 1:30, obudzil sie o 22 i nie chcial zasnac
pospal do 8:30
w dzien tez spi tylko po 30 min
teraz tez tylko lezy i sie do mnie smieje a o spaniu nie mysli
sprawdzalam dziasla to wyczuwam ostre na lewej trojce ale nic nie widac
izia_tcz
Witajcie laski u mnie nocka taka sobie zważywszy na to że Michaś przesypiał ostatnio całe dzisiaj pobudka o 3 zasnął koło 4 o 6 znowu pobudka i gadka na całego przed chwilą dopiero zasnął ciekawe na jak długo .Magda super że wodniaczków juz nie ma mój na szczepienie idzie w przyszłym tygodniu ciekawe ile waży chyba nie mało bo moje rece zaczynają to odczuwać .A pozatym zaczyna mnie coś gardło łapać mam nadzieje że szybko przejdzie .To na tyle mały skrzeczek się obudził,długo pospał bbbbrrrrrrrrrrrrrr
Witajcie, u nas paskudna pogoda - pada:-(a miałam w planach spacer. Teraz moje dziecię posżło spać, pewnie na jakieś 20 min - a ja czekam na osobistego fryzjera:-)trzeba pociąć włosy, może to je wzmocni - bo wypadają garściami. A jak jestem już przy temacie wloso - czy wasze dzieci tez tak lubią za nie ciągnąć?Oskara to ulubiona zabawa:-)a potrafi tak mocno złapać ze mam problem z otworzeniem rączki i wyciągnęciem ich.
ja mam 3 kombinezonyi jedną kurteczkę. Z tymi kombinezonami to zaszalałam na allegro:-)jeden za 5 zł (roz. 74 - ale jest wielki), drugi też 74 (za 10 zł) - wrazie draki jak tamten się pobrudzi i trzeci na 68 czyli taki na teraz (nówka za 15 zł). Kurteczka jest oratlionowa i na polarze więc tak naprawdę bardziej nadaje sie na teraz niż na zimę.
super że wodniaczki się wchłonęły:-)my idziemy na kontrolę za miesiąc - ostatnio byłuy już mniejsze więc mam nadzieje ze i Oskar pozbył sie wodniaczków:-)
Wiesz co ja bym smarowała tą maścią - trzeba wkońcu zaufać lekarzowi a paluszkowi mam nadzieję ze bedzie lepiej. Powodzenia u okulisty:-)
nadika - u nas podobnie Oskar nie śpi dobrze w nocy a i w dzień nie żpi za duzo. Te marne noce odbijają się już n moim zdrowiu - ale co tam dam rade.Już penie niedługo się wyśpięI w naszym przypadku wprowadzenie kaszki nic nie dało.Mam nadzieje że u ciebie będzie inaczej:-)
gratuluje dzielnych dzieciaczkow na wczorajszych szczepieniach
miłego dnia
Dziewczyny macie dla maluchów na zimę tylko kombinezony?Bo ja się zastanawiam tez nad kurteczką, na takie dni jak nie będzie trzaskających mrozów, tylko nie wiem czy jest sens
ja mam 3 kombinezonyi jedną kurteczkę. Z tymi kombinezonami to zaszalałam na allegro:-)jeden za 5 zł (roz. 74 - ale jest wielki), drugi też 74 (za 10 zł) - wrazie draki jak tamten się pobrudzi i trzeci na 68 czyli taki na teraz (nówka za 15 zł). Kurteczka jest oratlionowa i na polarze więc tak naprawdę bardziej nadaje sie na teraz niż na zimę.
Byliśmy dziś na szczepieniu Michaś waży 7750, wodniaczki już się wchłonęły:-), dostałam tez recepte na maść sterydową TRIDERM na paluszek Michasia bo od tygodnia mu ropieje i obiera przy paznokciu, tylko jak czytałam opis na maści to pisze że nie stosować u dzieci poniżej 2 r.ż. i nie wiem co zrobić.
Jutro idziemy do okulisty z tym okiem bo jak zaczęłam masować to mu tak teraz ropieje że po spaniu oka nie może otworzyć, podejrzewam że jakąś infekcję mu wprowadziłam
super że wodniaczki się wchłonęły:-)my idziemy na kontrolę za miesiąc - ostatnio byłuy już mniejsze więc mam nadzieje ze i Oskar pozbył sie wodniaczków:-)
Wiesz co ja bym smarowała tą maścią - trzeba wkońcu zaufać lekarzowi a paluszkowi mam nadzieję ze bedzie lepiej. Powodzenia u okulisty:-)
nadika - u nas podobnie Oskar nie śpi dobrze w nocy a i w dzień nie żpi za duzo. Te marne noce odbijają się już n moim zdrowiu - ale co tam dam rade.Już penie niedługo się wyśpięI w naszym przypadku wprowadzenie kaszki nic nie dało.Mam nadzieje że u ciebie będzie inaczej:-)
gratuluje dzielnych dzieciaczkow na wczorajszych szczepieniach
miłego dnia
WIRAN
Hej
Jednak nie dalo sie uniknąć tego ze i my z Mikim zachorujemy:/ dzis czuje sie jak zjedzona i wypluta, do tego boli gardło Miki spi juz 2h, ale tez ma katarek:-( walczymy by to sie nie przerodilo w cos gorszego... ehhh, nienawidze jesieni :-(
Miłego dnia wam życze
Zdrówka dla Was;-)
reklama
Lenuszka
Mamusia Gajusi
lenaDTR - ja od dwóch dni karmie tylko prawą piersią, lewa sie skończyła:-)ale z Wiktorią też tak miałam
Widocznie to chyba naturalneJa nawet nie żałuję ze już nie karmię
Dziewczyny ma któraś z Was ten mikser??
Mikser ZELMER Robi 381.61 expresive ** 8 CZĘŚCI (1280490655) - Aukcje internetowe Allegro