witajcie wieczorowo:-), ja nie daje rady tak jak wy
nie jestem chyba tak dobrze zorganizowana. Wczoraj jak posiedziałam z wami to za to w domu nic nie zrobiłam dzis musiałam nadganiać robote. Ale postaram się co jakiś czas odwiedzać Was i w miare możliwości udzielać się w tematach
.
Byliśmy dziś na szczepieniu Michaś waży 7750, wodniaczki już się wchłonęły:-), dostałam tez recepte na maść sterydową TRIDERM na paluszek Michasia bo od tygodnia mu ropieje i obiera przy paznokciu, tylko jak czytałam opis na maści to pisze że nie stosować u dzieci poniżej 2 r.ż.
i nie wiem co zrobić.
Powiedziała też żebym jeszcze nic nie wprowadzała nowego do menu Michasia skoro karmię piersią, że dopiero za miesiąc
Jutro idziemy do okulisty z tym okiem bo jak zaczęłam masować to mu tak teraz ropieje że po spaniu oka nie może otworzyć, podejrzewam że jakąś infekcję mu wprowadziłam
Byłam też dziś u gina po tabsy AZALIA, mam brać je bez przerwy żeby nie dochodziło do owulacji, pobrała mi też cytologie i podsumowała 2 stówy!!
dodatkowo mi policzyła za USG, czego nie robiła jak bylam w ciąży
.
Kombinezon kupiłam na allegro, zamówiłam większy rozmiar (80) ale chyba troche przesadziłam bo Misiek się w nim topi, śmiesznie wygląda
więc kupiłam mu kurteczkę w biedronce półki co
acha jutro mają być w biedronce akcesoria dla niemowląt, ja idę po miseczkę
późno już więc zmykam życząc Wam miłej nocki