reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

ewelinka- fajne misiaczki, ja kiedyś zbierałam żyrafki i wszystko co żyrafkowe niestety teraz nie mam miejsca i żyrafek z tego powodu.

ewela - świetne zdjęcia

paulka- nie zazdroszczę, jesteś dzielna i dasz sobie radę zobaczysz, szybko minie, napiszesz pracę obronisz się i bedziesz miała spokój:))) trzymam mocno kciuki

reklama
zyraffka gratuluję nocki:)

Olafasola Karolina w nocy śpi w pluszakowym pajacu. Przykrywamy cienkim kocykiem i kołderą.

KatarzynaJanicka przy antybiotyku to raczej nie podawaj nic nowego.

MagdaM gratuluję zębola:)

Elizka wszystkiego najlepszego dla Hani z okazji urodzinek:)

nadika współczuję ciężkiej nocki i wszystkim mamusią, którym Skarby dokuczają również

Anik no to gratuluję:), ja też wystawiałam ostatnio na Alegro i praktycznie zero odzewu:(

iiwka cieszę się że na wizycie lekarz fajnie Ci wytłumaczyła i jesteś już spokojniejsza

Widzę że dzisiejsze wizyty u pediatry udane-super:)

Ewelinka307 super misiaki:) W Radomiu mam mnustwo takich różnych.

ewela fajne hobby:)

Mama Kubulki fajny golasek:)

Mam nadzieję że wszystkim pokrótce odpisałam:)

alusia-ja po tym jak spróbowałam mm też mojej raczej nie dam dla mnie dziwnie smakuje jakoś posmak ma tranu :no:ale kaszki z mm sąnaprawde dobre polecam:-)
zdec-jak zaczynałam kolekcje kupowałam malutkie misie po ok 100zł a teraz znalazłam u siebie taki lumpek że misiaki tych samych firm nawet niektóre z metkami kupuje po ok 10 -15 zł nie powiem że musze w necie czekac kiedy dostawa i wtedy lece do sklepu i szukam:-D
koriander-oj nie da sięuchronić kolekcji Marysia cały czas moje miśki przebiera przestawia nawet na fotce widać że misiowa kupiona na swieta misie tvn przebrana jest w całkiem inną sukienke:-)
Oglądam modelki więc kończe:tak:
ewela-super fotki jaki masz obiektyw ja musze właśnie cos lepszego dokupić do swojego nikona bo ten co mam to tak średnio mi fotki robi a niewiem jaki kupic

Ostatnia edycja:
mama kubulki radze usunac to zdjecie lub chociaz zakryc dziecku pupcie
naprawde nawet nie wiesz ilu zboczencow czeka na takie zdjecia, a forum gdzie jest pelno mamus napewno jest przez nich chetnie odwiedzane
poza tym synus sliczny

paula24211 nie zazdroszczę i podziwiam, jesteś naprawdę dzielna!! ladna waga małej :)

emalia82 dzielny synuś, fajnie że nasze dzieciaczki tak dzielnie znoszą szczepienia, z tą główką asymetryczną to chyba dobrze że pediatra zwrócił na to uwagę, mój mały ma trochę asymetryczną a pediatra ani razu nic na ten temat nie mówiła więc ja sama pilnuje by układał się na prawą stronę by główka się wyrównała

mamakubulki synuś duży i śliczny ale tak jak już dziewczyny pisały lepiej nie umieszczać takich zdjęć w necie

iiwka - czasem lekarze tak mają, że dla nich coś jest błahe, ale nie pomyślą żeby rodzicowi wytłumaczyć w jasny sposób że nie ma powodów do zmartwień. Najważniejsze że wreszcie usłyszałaś dobre wieści:tak:

eagle - słodkie dzieciaczki i chyba podobne do siebie?

ewelinka - kolekcja pokaźna, mnie się podoba ten w ogrodniczkach:rofl2:

ewela - ja tez lubię pstrykać, ale narazie dumam nad lustrzanką:zawstydzona/y:środkowe zdjęcie ciekawe

Alusia - ja mam avent ręczny i użyłam go jak szłam do fryzjera i kilka razy żeby sobie ulżyć jak mała przespała karmienie, ale sprawuje się dobrze. Gdybyś chciała kupowac to na allegro z przesyłką ok 100, w sklepie widziałam za 189

emalia, ewa, agi - gratki dla dzielnych dzieciaczków:tak:

Wysłałam dzisiaj maila ws. paczki z allegro na którą czekam pół miesiąca i sprzedawca oczywiście mnie olał, grrrrrrrrrrrr
Poza tym ostatnio dostałam negatywa, dziewczyna 2 m-ce temu kupowała ode mnie spodnie ciążowe i paczka do niej nie dotarła, znalazła ją dopiero teraz na jakiejś głównej poczcie i to niby moja wina, podwójne grrrrrrrrrrrrrrrr

usunęłam, chciałam zobaczyc, czy zdjęcie sie wklei i jakos bez zastanowienia pierwsze lepsze zdjęcie dodałam z folderu,
ewelinka fajne miski

ewela zazdroszcze takich widoków,
jutro naisze reszte papap

Dziewczyny macie dla maluchów na zimę tylko kombinezony?Bo ja się zastanawiam tez nad kurteczką, na takie dni jak nie będzie trzaskających mrozów, tylko nie wiem czy jest sens:confused:

witajcie wieczorowo:-), ja nie daje rady tak jak wy:no: nie jestem chyba tak dobrze zorganizowana. Wczoraj jak posiedziałam z wami to za to w domu nic nie zrobiłam dzis musiałam nadganiać robote. Ale postaram się co jakiś czas odwiedzać Was i w miare możliwości udzielać się w tematach:tak:.

Byliśmy dziś na szczepieniu Michaś waży 7750, wodniaczki już się wchłonęły:-), dostałam tez recepte na maść sterydową TRIDERM na paluszek Michasia bo od tygodnia mu ropieje i obiera przy paznokciu, tylko jak czytałam opis na maści to pisze że nie stosować u dzieci poniżej 2 r.ż.:szok: i nie wiem co zrobić.
Powiedziała też żebym jeszcze nic nie wprowadzała nowego do menu Michasia skoro karmię piersią, że dopiero za miesiąc
Jutro idziemy do okulisty z tym okiem bo jak zaczęłam masować to mu tak teraz ropieje że po spaniu oka nie może otworzyć, podejrzewam że jakąś infekcję mu wprowadziłam:sorry:

Byłam też dziś u gina po tabsy AZALIA, mam brać je bez przerwy żeby nie dochodziło do owulacji, pobrała mi też cytologie i podsumowała 2 stówy!!:cool: dodatkowo mi policzyła za USG, czego nie robiła jak bylam w ciąży:wściekła/y:.

Kombinezon kupiłam na allegro, zamówiłam większy rozmiar (80) ale chyba troche przesadziłam bo Misiek się w nim topi, śmiesznie wygląda:-D więc kupiłam mu kurteczkę w biedronce półki co
acha jutro mają być w biedronce akcesoria dla niemowląt, ja idę po miseczkę

późno już więc zmykam życząc Wam miłej nocki

reklama
Witam
u nas nocka masakryczna :-( Kacperek wyladowł u mnie w łóżku bo mój organizm odmówił mi wstawania co pół godzinki :-(
latałam w nocy między lodówką gdzie jest żel na dziąsełka a pokojem :-(, ale dzisiaj mam zamiar kupić paracetamol 50 g i koleżanka mi poleciła lek homeopatyczny CAMILIA ROZTWÓR DOUSTNY 10 POJEMNIKÓW PO 1ML - Apteka internetowa - Domzdrowia.pl i zobaczymy może u nas też zadziała

Magdalena 79 - super że wodniaczki się wchłoneły :-)

Do góry