reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witam:)

My już po szczepieniu. Karolina dzielnie je zniosła, tylko chwilkę popłakała. Waży 6,350. Przez 6tyg. 900gram przybyła. Doktorka mówi że jest ok. poprostu trochę lżejsza od innych dzieci.

Przepraszam że teraz nie odpisuję ale muszę brać się szybko za obiad. Tatuś z Karoliną na spacerze i niedługo wpadnie głodny.

reklama
eagle-fajne fotki:tak:
koriander-oj jest już ich pewnie koło30 jak znajde czas zrobie fotke:-)
magda m-gratuluje ząbka:tak:
Umnie nocka tez coś niebardzo jak sie obudziła koło 3 to póżniej tak co godzinke sie cycoliła.Jejku dzis zebranie u najstarszej pewnie znów mąż będzie dzwonił wracaj z cycami bo mała głodna;-)

Hej, ja tylko na chwilę, bo pewnie zaraz moje dziecie wstanie ze snu....
Mała waży 5780, czyli w ciągu 3 tyg. przybrała na wadze 500 gram wiec ok! Martwiłam się że może być kiepsko przez te częstsze kupki....ale jest dobrze!!!
Teraz już spi od ponad 2 godz. i mimo że od godzinki jesteśmy juz w domku to ona wciaz spi....Zdążyłam zjeść obiad, uprzątnąć troszkę chatkę a ona śpi...Jejku jaka głodna wstanie...bo jadła o 11.00 a tu już jest 15.30:szok::szok::szok::szok::szok:....Juz chyba sobie mleko naszykuję.....
Poczytam Was wieczorkiem...bo P. pojechał już do pracy a ja mam sterte prasowania....i musze sie tym zajac niestety....

koriander-ja mam taki leżaczek ale jeszcze nie prałam przymierzam się do tego bo cały upaćkany jest a oto misiaki i to jeszcze nie wszystkie te co sa dwa na zdjęciu to wczorajsze łupy mam niepokolei;)

Załączniki

• misie 006.jpg
    misie 006.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 40
  • misie 008.jpg
    misie 008.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 42
  • misie 007.jpg
    misie 007.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 39
  • misie 009.jpg
    misie 009.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 38
Mała dziś od rana, jak nie śpi, to marudzi i się sama nie chce bawić. Dobrze, że P. jest w domu, to się nią zajmuje :)
Lecę, bo mi się obiadek przypali, a zaraz zmykamy na spacer i do znajomych.
Nie mogę się doczekać już kolejnego ważenia, jak tak widzę, że

Mama Kubulki
jak się ma już karnet na fitness, to szkoda, żeby się zmarnował :) To jest najlepsza metoda na lenistwo
Ewa moja mała tez jest z tych lżejszych ;p

hej kobitki

przepraszam,z nie pisze ostatnio,ale tak zdec zgadłas - mały sie zrobił marudny ,a w dodatku D.statnio konczy wczesniej prace i wiecie same nic za bardzo nie moge napisac :-p

My ostatnio chodzimy nad morze i karmimy mewy chleby, fajny relaks i swietna zabawa .Zaczelam tez zdjecia sptrykac takie moje hobby małe.1 079.jpg1 082.jpg

1 094.jpg

magda m - gratuluję jedyneczki!! mój mały jeszcze bez ząbków

zdec -Natan też miał ulubiony jeden bok ale teraz już się normuje i raz śpi na prawym a raz na lewym, robiłam wszystko by bardziej zwracał uwagę na prawą stronę, zabawki ma po prawej, do łóżeczka podchodzę z prawej strony i to pomogło

ola-fasola- moj tez ma czasami zimne raczki, ale sprawdzam karczek i jeśli jest ciepły to jest ok

koriander; napewno doczekasz się całej przespanej nocy, mi już kilka razy się zdarzyło a teraz mały zaczął budzić sie nawet 4 razy

ewelinka ładna kolekcja misiów :)

Lencja współczuje sytuacji z aparatem, oby się wyjaśniło

katarzynajanicka - zdrówka dla Filipka :)

Kasiek1983 z tą fridą trzeba uważać bo nadmiar może zaszkodzić i warto zaopatrzyć się w nawilżacz, my mamy ogrzewanie kominkowe i przy tym jest strasznie suche powietrze więc nawilżacz był niezbędny i naprawde dużo lepsze jest powietrze

avena niezła scenka z mamą i córeczką, jak ja widzę takie coś to aż mnie skręca

magdziak gratuluje nowych umiejętnośc Zuzi :) te 13 dni szybko zleci

EWA1981 dobrze że Karolinka dobrze zniosła szczepienie

Agi dobrze że po wizycie jesteś spokojniejsza i mała przybrała na wadze

iwka dobrze ze po wizycie jesteś już spokojniejsza

Ostatnia edycja:
reklama
magda M grauluje zabka juz ich coraz wiecej wsrod czerwcowych dzieciaczkow :)
ewelinka307 ale super gromadka! Te dwa ostatnie przesliczne, dajesz sie corkom troche pobawic :cool2:czy to wylacznosc mamusi hihi :)

Kasiulka jak ty to cholerstwo sciagasz nie moge pokrowca odczepic od stelaza!!:wściekła/y:

Do góry