reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

cześć
wpadłam się pochwalić ze nam sie dolna jedyneczka przebiła :-)
Gratulacje!!! :-) :-)

Witam z rana.
Dziekuje za zyczonka zdrówka, i za zyczonka dla mojej córy:-) czas leci, dzieci rosną... Hani juz 4 lata stukneły:szok:
U nas noc srednia, maly kolo 2 sie obdzil i musialam go ubrac bo zimne raczki mial;] katarek go troszke meczy:( a potem od 6 do 6:30 plakal przez sen az wkoncu sie obudzil... niewiem o co mu chodzilo... :-( dalam mu nurofen i niby troszke lepiej bylo ale cóż...
Na dworze zimno, napaliłam w piecu az;] maly spi teraz , zjadl cyca i daje mamusi odpoczac troszke...

reklama
Cud jakiś tej nocy:))) Łukasz Obudził się o 23:30 na chwilkę przytulić się do cycka, potem karmienie i przewijanie o 5 i pobudka dopiero o 9, aż zaglądałam do Łukasza czy wszystko w porządku. A teraz gada do karuzeli a ja szybko śniadanko.

super:-D:-D

cześć
wpadłam się pochwalić ze nam sie dolna jedyneczka przebiła :-)

gratulacje:tak::-)

gosiagro zamierzam pożreć to liczi:)

:-D:-D:-D myślałam, że jakąś potrawę lub deser szykujesz:-D:-D

dlatego pytam tutaj czy nie przykrywam jej za ciepło...tylko tak jak pisałam czasem ma zimne rączki..

moja też ma czasami zimne rączki, ale często od wkładania ich do buzi, zanim do niej przyjdę w nocy to już rozbudzona i pcha raczki do buzi, chyba ze twoja ma zimne jak śpi?

Ola_fasola moja mała też gdzieś w takiej temp jak u Ciebie śpi tylko w zwykłym cienkiem bawełnianym pajacu i przykryta dwa razy złożonym kocykiem:) Wydaje mi się że jest jej ciepło, bo kark ma ciepły:)

super:-D:-D

gratulacje:tak::-)

:-D:-D:-D myślałam, że jakąś potrawę lub deser szykujesz:-D:-D

moja też ma czasami zimne rączki, ale często od wkładania ich do buzi, zanim do niej przyjdę w nocy to już rozbudzona i pcha raczki do buzi, chyba ze twoja ma zimne jak śpi?

jak spi...

zyrraffka -rączki zawsze ma odkryte ale czasem wlasnie ma gorące a czasem zimne. Dzis przykryje ja tylko jednym kocykiem i kołderką i zobaczymy jaki będzie miała brzuszek.

Ostatnia edycja:
witam!!!

Gratuluję pierwszych ząbków!

Zyraffka - superowe zdjęcie! łukaszek jest prześliczny!

Zdec - ja się już też poddaje z główką... Już nie mam słów...

Czy któraś mogła by mi coś doradzić na katarek dla małego? Tzn. Niby nie ma katarku, ale jak się budzi rano to ma bardzo zatkany nosek, wtedy sterimar i frida ale tak do końca to nigdy nie mogę oczyścić tego nochalka

dziś się ładna pogoda zapowiada! Na spacerek i szukamy neurologa! :) miłego dnia :)
mi pediatra poradziła psiknąć woda morska i położyc na brzuszku, co ma spłynąć spłynie, ewentualnie na brzegu noska patyczkiem od uszu zebrać, odkąd robie inhalacje to mniej w nosie furczy

ola-fasola- ja sprawdzam na karku czy zimno czy ciepł, a fifi śpi w śpiworku ( http://sklep.51015kids.eu/?asort=3411&kolor=4450 ) i kocykiem przykryty

mama kubulki- napewno to ogromny stres już sobie wyobrażam jak ja będę się denerwować ale zobaczysz napewno szybko wciągniesz się w obowiązki zawodowe i bedziesz zadowolona, dasz sobie radę :)

zdec- oby Natalce spodobał się lew:)) i żeby ćwiczyła głowkę, niezła godzina na bb 5:))

lencja- co za chamstwo, w takiej sytuacji pieniądze powinny być zwrócone ekspresowo

konniczynka podziwiam mnie nawet trzęsienie ziemi na ćwiczenia nie pogoni:))

olafasola- ja ubieram w body długi rekaw i w pajaca i przykrywam Łukasza grubym kocykiem złozonym na pół

gosiagro- pozostałe zdjęcia mozna obejrzeć np. klikając w strzałkę obok gwiazdek z oceną. nie wiem czy dobrze wyjaśniłam:) dziękuję za ocenę. Ciesze się ze miałaś udany wieczór

kasiu- ja bym poczekała z w prowadzaniem jedzonka aż Filipkowi się polepszy konkretnie

klementinka- współczuję nocki, może jak tak się męczy to podać paracetamol w czopku>????

kasiek- któraś z dziewczyn i chyba nie jedna pisała że nie powinno się tak maltretować śluzówki jeśli nic nie widać, bo to ponoć normalne że coś w nosku rzęcholi, ja już nie męczę łukaszka, jemu też czasem coś tam zalega ale jak nie widać gilków żadnych oczkiem to odpuszczam.

Hej,
u nas nocka ciężka, mały budził się co 2 godz, nie wiem co się z moim dzieckiem dzieje, już od dłuższego czasu budził się tylko raz,a od 3 dni budzi się 4-5 razy. Masakra jakaś.
Potem was poczytam a teraz zmykam bo Natanek sie obudził :)

gosiagro- pozostałe zdjęcia mozna obejrzeć np. klikając w strzałkę obok gwiazdek z oceną. nie wiem czy dobrze wyjaśniłam:) dziękuję za ocenę. Ciesze się ze miałaś udany wieczór

u mnie te strzałki pod zdjęciem są nieaktywne:-(

Edit już sobie poradziłam:-D:-D weszłam w album Łukasz, śliczne zdjęcia, zaraz ocenie:tak:

reklama
Witam sie z rana :)

zyraffka - dopiero teraz zobaczyłam - super zdjęcie :) Nasz jeszcze tak nie potrafi :)
mama kubulki - współczuje bardzo powrotu do pracy. Wyobrażam sobie co przechodzisz, bo jak tylko zaczynam myśleć o powrocie do pracy to mam ciarki.
zdec - a probowalaś karuzele powiesić z tej wlasciwej strony? Nasz ma taką karuzele - dzungle Fisher Prica i zasypia zawsze patrząc na światełko.
Magda M - gratuluje ząbka

Biegne na sniadanko, bo moj smyk wlasnie przysną :)

Do góry