reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
jestem jak zombie
w ogole sie nie wysypiam
Jas piszczy i marudzi pol nocy, widac ze chce spac ale cos go meczy, moze te dziasla swedza

ja tez mam w domu okolo 22 st. ale w nocy przykrecam kaloryfer i Jas spi w spiworku i troche nakryty kolderka
jak spi sam to jest mu ok ale jak biore go do nas to robi mu sie za goraco, za bardzo go grzejemy
ciesze sie ze juz kupki zupelnie normalne
ile mam teraz odczekac ze szczepieniem?

KasiaJanicka ja bym chyba nic nowego nie podawala w chorobie z antybiotykiem, daj mu sie wykurowac

Cud jakiś tej nocy:))) Łukasz Obudził się o 23:30 na chwilkę przytulić się do cycka, potem karmienie i przewijanie o 5 i pobudka dopiero o 9, aż zaglądałam do Łukasza czy wszystko w porządku. A teraz gada do karuzeli a ja szybko śniadanko.

Witam!!!

Gratuluję pierwszych ząbków!

Zyraffka - superowe zdjęcie! Łukaszek jest prześliczny!

Zdec - ja się już też poddaje z główką... już nie mam słów...

Czy któraś mogła by mi coś doradzić na katarek dla małego? tzn. niby nie ma katarku, ale jak się budzi rano to ma bardzo zatkany nosek, wtedy sterimar i frida ale tak do końca to nigdy nie mogę oczyścić tego nochalka

Dziś się ładna pogoda zapowiada! Na spacerek i szukamy neurologa! :) Miłego dnia :)

Witajcie ponownie porannie,

Masakra od 4 to było gadanie, jeszcze gdzieś tam po drodze na kilka minut się zdrzemnęłam. A teraz mała spryciula padła i śpi (oczywiście fuck na swoim boczku:(((((, już się poddaję)... już chyba z godzinę....

lena nie mam okna jako takiego w pokoju, bo z okna mam widok na zabudowany balkon:) także nic ciekawego;P
Ale planuję zakup czegoś takiego: FISHER PRICE USMIECHNIETY LEW - LUSTERKO SALE -10% (1252992553) - Aukcje internetowe Allegro myślicie że się sprawdzi i odwróci główkę?

gosiagro zamierzam pożreć to liczi:)

Magda_M gratuluję zębuszka:) Może już teraz Twoje nocne problemy ze spaniem małego się skończą:)

Kasiek z tym zatkanym noskiem rano to może to byćwina za suchego powietrza w pokoju, bo też tak mamy:) Ale ja nic nie robię, małej przechodzi jak sobie kichnie z dwa razy:)

reklama
Do góry