dziewczynki
bardzo chcialabym Wam pokazac zdjecia,ale jakos nie umiem tego zrobic, nie wiem co robie żle, ze zdjec nie widac, no coz... widocznie jestem blondynka eh a mozecie wejsc na moj profil i tam w albumie sa? a jak nie to na nk
zupełnie nie radze sobie z mysla o powroce do pracy, juz za 3 dni, ciagle płaczę po kątach, moj mąż wcale nie zwraca na mnie uwagi, uparł się, ze musimy kupic nowa kanape i ciagle szuka tej kanapy, zeby sobie siedziec na niej przed tv i ogladac kabarety
a ja nawet nie mam z kim pogadac, a powrot do pracy to dla mnie jakis koszmar grrr
zyrafka cudna fotka, mój Bąbel,jeszcze nie potrafi sie tak gimnastykowac, ale czekam z niecierpliwoscia na ten moment, kiedy włozy stopke do buzi
katarzynajanicka antybiotyk podziala szybko, nie martw sie, jak wyzdrowieje to przerośnie rówieśników
badz dobrej myśli
Asnecja drugie dziecko? też bym nie miala czasu na starania
ciężko sie zorganizować, tak zeby mieć dużo wolnego czasu, bo ciągle jest coś do zrobienia przy dziecku,moja znajoma, która ma 6 dzieci ostatnio przezywala, ze mi sie pewnie strasznie nudzi jak tak siedze w domu i jakos nie umialam jej wytlumaczyc, ze ciagle cos robię i ze nie zbijam bąków, mimo, ze mam "tylko" jedno dziecko, nawet seriali nie mam czasu ogladać, hm... a jak wrócę do pracy to już będzie zupełny kosmos
ewelina tez byłam dzisiaj w ciuchlandzie, kupiłam synkowi 4 bluzy z kapturem, takie na zamek w różnych rozmiarach i sobie przepiekna czerwoną sukienke, będzie super wyglądać do leginsów, właśnie sie suszy i nie moge sie doczekac, kiedy ją załoze, wyjście do ciucha było b. udane, chyba pójde niedługo jeszcze raz
koriander klementinka moze ząbki? czas na zęby zbliża sie nieuchronnie wielkimi krokami!!!! az strach pomysleć...
ściskam Was mocno dziewczynki