reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

U nas masakra :/ Krzyś przez cały dzień nie dał ani chwili odpocząć. Zły jak diabli :/
Mam nadzieję, że to ząbki...
Życzę wszystkim Waszym pociechom dużo zdrówka!

reklama
witam zn iow nie dam rady doczytac praca czeka a w domu masakra Olaf ma ciagle goraczke dzis dostal 3 dawke antybiortku moze bedzie juz lepiej

Kasia chyba masz racje z ta waga ja tez obserwuje ze Ercio zaczal slabo przybierac na wadze jak wyszla skaza i ja odstawialm nabial...a wczesniej przybieral po 1,5 kg na miesiac

kasiajanicka - jeżeli chodzi o skazę białkową i nieprzybieranie to ja nie mogę potwierdzić, my mieliśmy pod koniec lipca galopująco postępującą skazę białkową a Nelka przybierała pięknie, że hohoho

Moje "duże dziecię" wstało aby wziąć leki a małe dzieciątko już się po raz pierwszy obudziło :/ jak się budzi to marudzi jakby ciut popłakiwała...

Klementinka - kolejna power porcja dla Ciebie:))

Cudne zdjęcie!!!!:-):-):-):-):-)
hejus dziewczynki

Ale mialam dzis sen :szok: snilo mi sie,ze bylam w 8tyg ciazy i szukalam gina,ktory mi ciaze przerwie :szok: OMG

Moj mały marudny ,musze z nim siedziec i sie bawic Zobacz załącznik 294930Zobacz załącznik 294932
Śliczne dzieciaczki!!!

Ale mamy przystojniaków na forum!!!:tak:

Dzięki dziewczyny za podtrzymanie na duchu:tak: Spanikowałam,wiem:-:)-(
Ale jest OK,jutro mam szczepienie na 10:15 to mi pediatra wszystko wytłumaczy.
Naprawdę Wszystkim dziękuję:tak::tak:

katarzynajanicka-ojej życze żeby fifulkowi szybciutko przeszło bo jak dziecko chore to odrazu tylko o tym się mysli i wszystko by sie oddało żeb było zdrowiutkie
zyraffka-no niezły ten twój synus a zdjęcie super moja jeszcze takich akrobacji nie robi narazie tylko widzi swoje nónie ale pewnie niedługo skosztuje jak smakuja
zdec-pewnie nie doczytałas pękła mi główna część łacząca te aluminiowe rurki w wózku dziwna sprawa niby dobry wózek ale to chyba ja mam takie szczescie do wózków zawsze mi sie psuja

A ja dzis wybrałam się na lumpki i kupiłam za 45 zł 2 spódnczki Marysi z hm bluzeczke i bluzke ze snoopim dla Zosi no i oczywiście 2 misie do mojej kolekcji misi uwielbiam miśki juz mam chyba jakiegoś hopla na ich punkcie mam ich sporo i cały czas kupuje niemoge się powstrzymać:baffled:

Mamy pytanko. Mam umowę do 31.03.2011. i będę na wychowawczym do tego czasu ( chyba ,że ta robota wypali co wspominałam ) i teraz tak, jak mi szef nie przedłuży umowy to czy w pośredniaku mnie zarejestrują z prawem do zasiłku czy nie. Bo nie wiem czy kombinowac ,żeby mnie pracodawca zwolnił bo np; likwidacja stanowiska.

a czy wcześniej pracowałaś na cały etat? Jeśli tak to zasiłek Ci się należy i to bez względu na to czy będziesz miała rozwiązanie z upływem czasu czy wypowiedzenie ze strony pracodawcy z powodu likwidacji stanowiska. Gorzej gdybyś dostała porozumienie stron to wtedy tracisz 3 miesiące zasiłku licząc od początku rejestracji;-)

Koriander jaka kaszke podajesz? ja wlasnie wyslalam meza do rossmanna po jakas kaszke bezmleczna

cos moja maruda zasnac nie moze, co pol godz sie budzi, mam nadzieje ze w nocy bedzie inaczej
My nadal miseczke Sinlacu :tak:.. widzialam w niemczech ze sa bardzo fajne kaszki bio, wlasnie z prosa, jeczmienia itp, ogromny wybor. tutaj jest beznadziejnie: albo wszystko slodkie jak ulepek albo tylko ryzowa. Chcialabym zeby sie mala nauczyla pic taki kleik ryzowy przez sen a za kazdym razem jak jej podam butle z kleikiem to sie budzi i pluje na odleglosc spryciara...

A dzis jakas masakra, zasnela o 1930, obudzila sie troche po 20 i wyla przez prawie godzine, chyba ze ja przystawialam do piersi to sobie na cycu zasypiala... normalnie jakbym miala w domu noworodka juz nie wiem co sie dzieje:no::baffled:

Koriander mamy taka sama noc, nie wiem co jest grane
zasypia tylko bujany na rekach a jak odkladam do lozeczka to znowu ryczy
teraz spi w naszym lozku i pewnie tak zostanie
nie mam pojecia o co chodzi, moze to te skoki?
ide spac poki Ksieciunio mi na to pozwala choc juz slysze jakies jeki

dobranoc

reklama
dziewczynki
bardzo chcialabym Wam pokazac zdjecia,ale jakos nie umiem tego zrobic, nie wiem co robie żle, ze zdjec nie widac, no coz... widocznie jestem blondynka eh a mozecie wejsc na moj profil i tam w albumie sa? a jak nie to na nk

zupełnie nie radze sobie z mysla o powroce do pracy, juz za 3 dni, ciagle płaczę po kątach, moj mąż wcale nie zwraca na mnie uwagi, uparł się, ze musimy kupic nowa kanape i ciagle szuka tej kanapy, zeby sobie siedziec na niej przed tv i ogladac kabarety ;)
a ja nawet nie mam z kim pogadac, a powrot do pracy to dla mnie jakis koszmar grrr

zyrafka cudna fotka, mój Bąbel,jeszcze nie potrafi sie tak gimnastykowac, ale czekam z niecierpliwoscia na ten moment, kiedy włozy stopke do buzi
katarzynajanicka antybiotyk podziala szybko, nie martw sie, jak wyzdrowieje to przerośnie rówieśników ;) badz dobrej myśli
Asnecja drugie dziecko? też bym nie miala czasu na starania ;)ciężko sie zorganizować, tak zeby mieć dużo wolnego czasu, bo ciągle jest coś do zrobienia przy dziecku,moja znajoma, która ma 6 dzieci ostatnio przezywala, ze mi sie pewnie strasznie nudzi jak tak siedze w domu i jakos nie umialam jej wytlumaczyc, ze ciagle cos robię i ze nie zbijam bąków, mimo, ze mam "tylko" jedno dziecko, nawet seriali nie mam czasu ogladać, hm... a jak wrócę do pracy to już będzie zupełny kosmos
ewelina tez byłam dzisiaj w ciuchlandzie, kupiłam synkowi 4 bluzy z kapturem, takie na zamek w różnych rozmiarach i sobie przepiekna czerwoną sukienke, będzie super wyglądać do leginsów, właśnie sie suszy i nie moge sie doczekac, kiedy ją załoze, wyjście do ciucha było b. udane, chyba pójde niedługo jeszcze raz
koriander klementinka moze ząbki? czas na zęby zbliża sie nieuchronnie wielkimi krokami!!!! az strach pomysleć...
ściskam Was mocno dziewczynki ;)

Do góry