reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Ewela - super chłopaki, ach ta miłość braterska

Kasiajanicka - zdrówka dla Fifiego, a waga - tak jak dziewczyny mówią może przez to przeziębienie nie przybrał

Klementinka - to chyba faktycznie przekręt zrobili z tą kurtką

Koriander - coś takiego: Siateczka do karmienia CANPOL, TANIA WYSYŁKA (1281966192) - Aukcje internetowe Allegro

Zyrafka -
rewelacja zdjęcie:-) ja też czekam na wyczyny Igi, ale narazie nie interesują ją nóżki

Gosiagro - udanego imprezkowania

Eliza - zdrówka dla maluchów

koniczynka
- ja mam po polsku instrukcję i nie wiem:-D

Dziękuję Wam wszystkim za życzenia zdrowia dla męża, przydadzą się bo okazało się, że ma zapalenie bakteryjne krtani i tchawicy:szok::szok:
Co gorsze zaraża, ma uważać bardzo na Kornelkę bo u dzieci zapalenie krtani jest bardzo groźne :no:
Tak więc przez kilka dni jestem zdana tylko na siebie jeśli chodzi o zajmowanie się Nelcią, tak przynajmniej w czasie kąpieli miałam chwilkę dla siebie...
Poza tym to jednak nastrój ma ok a powera jak od kilku dni, Klementinka jak chcesz to mogę Ci jeszcze go trochę podesłać, któraś jeszcze chętna?
A jak chcecie to zapraszam na kawkę i świeżutkie babeczki:
Zobacz załącznik 295056

Zyraffka widzę że Łukaszek też uprawia akrobatykę:)
Ja niestety nie mogę uchwycić tego aparatem:(
Coś nie mogę ocenić Twoich zdjęć, wcześniej to robiłam.

gosiagro udanej imprezki :tak: do nas dzis tez kolezanka na piwko przychodzi, lubie takie wieczorki :)
Lencja oj kurcze...zdrowka dla meza...na pewno te pysznie wygladajace babeczki mu poprawia humor. Ja bym chetnie wpadla :cool2::cool2:
elizka zdrowka dla maluchow!
Klementinka no cos ten kurier kreci... nie odpuszczaj cwaniaczkowi:wściekła/y:

czas na kaszke i na kapiel milego wieczoru!

Ostatnia edycja:
No no Laski produkcja wre. Nie nadrobie wszystkiego bo mały śpi i muszę coś podgonic przed jego kompaniem ( o 20 jeżeli wstanie). Dom zapuszczony, prania znowu stosy. Eh....
Zyrafka- Łukasz jest cudownym dzieckiem i w dodatku uzdolnionym akrobatą. Lubie patrzeć na jego fotki.
Oczywiście wszystkie dzieciaczki są NAJ NAJ.

GOSIAGRO- chętnie bym sie wprosiła na imprezkę :)

Elizka- zdróweczka dla szkrabków

Mamy pytanko. Mam umowę do 31.03.2011. i będę na wychowawczym do tego czasu ( chyba ,że ta robota wypali co wspominałam ) i teraz tak, jak mi szef nie przedłuży umowy to czy w pośredniaku mnie zarejestrują z prawem do zasiłku czy nie. Bo nie wiem czy kombinowac ,żeby mnie pracodawca zwolnił bo np; likwidacja stanowiska.

Zyraffka widzę że Łukaszek też uprawia akrobatykę:)
Ja niestety nie mogę uchwycić tego aparatem:(
Coś nie mogę ocenić Twoich zdjęć, wcześniej to robiłam.

dziękuję, tylko raz można chyba że ktoś ma zmienne IP.

byłam w szpitalu nie dostałam zastrzyku bo gózek zszedł, dostałam tylko ampułki z oksy na wszelki wypadek. Nadal pierś boli ale mój lekarz powiedział że będzie bolało i nic się z tym nie da zrobić:-:)-:)-:)-:)-(

Mamy pytanko. Mam umowę do 31.03.2011. i będę na wychowawczym do tego czasu ( chyba ,że ta robota wypali co wspominałam ) i teraz tak, jak mi szef nie przedłuży umowy to czy w pośredniaku mnie zarejestrują z prawem do zasiłku czy nie. Bo nie wiem czy kombinowac ,żeby mnie pracodawca zwolnił bo np; likwidacja stanowiska.

Jeżeli pracowałaś przez rok to wydaje mi się że jak najbardziej możesz się zarejestrować.:)

reklama
przeczytałam w mojej książce o dizecku, że słaby lub zerowy przyrost masy ciała może sugerowac skazę białkową, już raz filuś miał podejrzenie skazy, byłam na diecie potem dla tesu zaczęłam pić mleko i krost nie było to sobie piłam dalej kawe z mlekiem, odstawię to mleko znów, zobaczę jak z przybieraniem będzie... już mi głowa pęka od tego przybierania Filusia, dziś to na spokojnie wzięłam- choroba mogła zahamowac, ale zobacze po chorobie...........

Do góry