reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Nareszcie udało mi się coś napisać. Mały już od 19 śpi. Poprzestawiało mu się cos bo jak zawsze ostatnią drzemkę miał po 17 tak dzisiaj po 15 i był zmeczony. Wykąpałam go pól godziny wcześniej i przy karmieniu zasnął. W dzień was podczytuje ale nie mam czasu napisać, mały jak zasnie to maksymalnie śpi 40min a ja w tym czasie mam szereg innych rzeczy do robienia.

gosiagro; udanego piwkowania :)

zyrraffka ale super zdjęcie, nieźle wygimnastykowany :) oceniłam to z lustrem ale nie umiem zobaczyć kolejnych zdjęć
dobrze że chociaż guzek zszedł, ale biedna się nacierpisz

Eliza_eM dużo zdrówka dla dzieciaczków, z Mikiego duży chłopak :)
najlepsze życzenia urodzinowe dla córeczki :)

katarzynajanicka ciekawe z tą skazą, trzymam kciuki by to nie była skaza, wydaje mi się że to raczej nie skaza

a ja już się cieszyłam że mały śpi a właśnie słyszę jak się obudził i biegnę do niego

Myślisz że to skaza byłaby powodem?? sama nie wiem.... moja też ma skazę, ale pediatra nigdy nie powiedział że przybiera za mało. Raczej bym postawiła na chorobę. Jak wyzdrowieje to na pewno będzie ok:)

Gosiagro jak masz ochotę to jutro też idę na wyspę, bo chcę pójść do hali targowej, poszukuję liczi i mam nadzieję że tam w końcu je dostanę:)

Zyraffko zdjecie Lukaszka boskie, niezle juz potrafi sie wygiac

Gosiagro na te placuszki z sosami to ja tez chetnie bym sie wkrecila, mniam

Lencja jak najbardziej wysylaj, mam jeszcze lazienke do sprzatniecia i fure ciuchow do wyprasowania

Koriander jaka kaszke podajesz? ja wlasnie wyslalam meza do rossmanna po jakas kaszke bezmleczna

cos moja maruda zasnac nie moze, co pol godz sie budzi, mam nadzieje ze w nocy bedzie inaczej

Klementinka jak bez mleczna to tylko ryżowa;) Moja taką pije, teraz o 19 zjadła 170ml i normalnie wciągnęła flachę w 3minuty to maks. Pewnie wszystko przez to że zrobiłam jej większy otwór, ale wcale się nie ubrudziła;) Głodomorek mały;) Chyba że tak kaszka z jabłuszkiem jej posmakowała:)

Nie dam rady nadrobic :(
Nie wiem czemu, ale ostatnio mam coraz mniej czasu. Rano wstajemy o 9.30, potem zabawa, drzemka malego, a mama je sniadanko i bierze prysznic. Potem trzeba się zająć małym i ok. 12.30 karmienie. 13 - 16 spacer. Potem jakiś obiad zrobić, coś porobić w domu i mąż wraca. Czas mam tylko jak zamiast na spacer, to wystawie małego na balkon...
Czy wy tez macie taki problem, czy macie lepszą organizacje czasu?
Do tego wieczorkiem jestem już taka padnieta, że tylko spac mi się chce...a mieliśmy się starać o drugie dziecko ;)

Do tej pory mała dostawała kaszkę tylko na noc, ale od dzisiaj będę dawać też rano. Często robię
ją na moim mleku:)
Asnecja moja jeszcze w dzień trochę podsypia w łóżeczku, tak dwa razy, dzisiaj to nawet po godzinie:) Więc mam trochę czasu:)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam :-)

Dawno sie nie odzywałam, ale starałam się czytać na bieżąco :-)
U nas nocki są koszmarne, Kacper się budzi co 2 godzinki, ja padam na pyszczek :-( , i jeszcze prześwituje nam dolna jedyneczka :-)
Gosiagro - dziękuje za pamięć :-) i życze udanej imprezki :-)

Do góry