reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Nie, nie mam jej. To taka firmy Nuby tak? Jak patrzyłam to ona była jakoś od 6 czy 9 miesiąca:(
Nie znoszę placuszków z cukinii:( bleeeeeeee.......
ja uwielbiam:-)
w smyku jest nuby na allegro widziałam canpol i to jest od 6 m-ca. Ale jeśli mam podawać obierane jabłuszko to zamiast na tarce trzeć to bym jej w tym dawała by sobie memlała

Witam:)

Lencja współczuję chorego męża. Wiem co to znaczy. Szybkiego powrotu do zdrowia dla Niego.

karo owocnych zakupów

a mój fifi chory, byłam z tym kaszlem i dostał antybiotyk bidulek, mam nadzieję, że pomoże, szczepienie przełożone o ok 2 tyg, zalezy jak antybiotyk zadziała, mam jeszcze mu psikać tantum verde i pulmex baby smarować.......... jak by tego było mało przez 2 tyg Fifi nie przybrał ani grama................

Bidulek. Dużo zdrówka Skarbie.
A może wagę mieli zepsutą.

hejus dziewczynki

Ale mialam dzis sen :szok: snilo mi sie,ze bylam w 8tyg ciazy i szukalam gina,ktory mi ciaze przerwie :szok: OMG

Moj mały marudny ,musze z nim siedziec i sie bawic Zobacz załącznik 294930Zobacz załącznik 294932
Sen-koszmar.

Fajniutkie chłopaki:)

mama kubolki gdzie te zdjęcia? A swoją drogą 9,1kg masz co dzwigać:)

Agi moja wczoraj tak miała, prawie cały dzień spała. tzn do 19 tak było bo po kąpieli do północy się z nią męczyliśmy.

A u mnie deszcz pada i siedzimy w domku:(

Anecznik ja sobie obejrzalam cala sage Zmierzch itp...ostatnio pewnie juz je widzialas..

mamakubusia zdjec nie widac :) A synek przytyl w 12 tyg 5.100g? niezle niezle....

Agi7 moja miala 49 lub 50cm przy urodzeniu a teraz ma 62cm.. a wazy 6400g

kasiajanicka zdrowka dla Fifcia!

avena placuszki z cukinii sa pycha!! Podziel sie

Lencja zdrowcia dla meza... och chory chlop :) a ja tam lubie jak moj jest chory moge sie bbawic w pania Doktor :)
Nie chce mi ikonek wkleic :(

Oswieccie mnie dziewczyny...jakie siateczki do jedzenia?? o_O

Ostatnia edycja:
Uff, to się ogarnęłam, dziś przychodzi nasz przyjaciel, który jest zarazem chrzestnym Mai, będzie piwkowanie:-D:-D :tak::tak: placuszki z dyni upieczone, sos czosnkowy i pomidorowy do tego zrobiony, ciasto marchewkowe upieczone, tylko koreczki mi zostały i jakieś przekąski typu paluszki i będzie git:happy2::happy2:

zdec - na wyspę słodową bardzo chętnie:tak:

zyrraffka - ale super zdjęcie!!! Jaki wygimnastykowany Łukaszek, moja Maja jeszcze tak nie potrafi

miłego wieczoru:-D

Ostatnia edycja:
Ale super dzieciaczki!

Witam sie wieczornie juz prawie:)
Miki lezy w wózku i sie bawi, dzieciaczki starsze chore:/ ale jakos daje rade;] z Mikim walczymy by nas nie złapało.
U nas wszystko ok, mały rosnie... ma juz ponad 8kg i az 71cm.
a aktualne zdjecia sa w sygnaturce:-)
Jejku jutro moja córa konczy 4 lata....:szok: ale zleciało.....
Miłego wieczorka! Zmykam bo jasnie pan juz skrzeczy:D

Agi moja siostra w UK lacznie z urlopami rowno rok na macierzynskim byla. W PL tylko pomarzyc o tym mozna:-(
Moja Emilka rosnie pomalenku, czekam na 5ego listopada, zeby sie dowiedziec o aktualne wymiary. Urodzila sie z 2700g i 53cm, a jak miala 3-ce i 4dni, to miala 5250g i 59cm
Ewela woj Tomus wydaje sie ogromny!:szok: Moja chyba w wieku 2 lat bedzie taka duza :tak:
katarzynajanicka zdrowka dla Fifiego! jak sie podleczy, to na pewno apetyt mu wroci i wage nadrobi :tak:
Anecznik Ostatnio mam malo czasu na czytanie, a filmow nigdy duzo nie ogladalam. Ale ostatnio bylismy na "hustawce" w kinie i jak na polska produkcje to calkiem mi sie podobal, choc akcja raczej niemrawa:dry: a jedyna ksiazka, do ktorej ostatnio zagladam to "Pierwszy rok zycia dziecka" :-)
Klementinka dobrze, ze sobie z kurierem pogadalas :-D:tak: Moze kurtka "cudownym" sposobem sie odnajdzie:tak:
zyrraffka ciekawe, czy oksy zadziala? Mi by sieprzydala, zeby mleko lepiej sie sciagalo, bo od wczoraj juz 3razy sciagalam i mam dopiero 150ml:wściekła/y:. Wystarczy tylko na dzisiejsze jedno karmienie, a jutro prawie caly dzien na wykladzie bede:no: Licze, ze dzis wieczorem sporo sciagne, bo mala sie z butli naje, wiec mi piersi nie oprozni do sucha, zarlok maly :-)
Śliczny zarloczek :D
lencja oj z chorym facetem w domu, wspolczuje:blink:
karo85 a nasze chrzcielne pieniazki na lokacie dla Emilki wyladowaly
avena No wlasnie, ja tez nie za bardzo wiem, jak sie zabrac za te glinke. Zwlaszcza, ze instrukcja po angielsku i siezastanawiam, czy wszystko dobrze zrozumialam:confused:

Wyslalam P. na spacer, zeby w spokoju podlogi wysprzatac i oczywiscie do kompa usiadlam, bo zapomnial go wylaczyc. Musze sie zbierac do roboty, zeby nie bylo, ze nic nie zrobilam:-)
a wieczorkiem na pilates. Pierwszy raz od chyba 1,5roku, wiec czuje, ze bedzie ciezko...:blink:

reklama
Do góry