Moj mały marudny ,musze z nim siedziec i sie bawic Zobacz załącznik 294930Zobacz załącznik 294932
super te twoje chłopaki
a mój fifi chory, byłam z tym kaszlem i dostał antybiotyk bidulek, mam nadzieję, że pomoże, szczepienie przełożone o ok 2 tyg, zalezy jak antybiotyk zadziała, mam jeszcze mu psikać tantum verde i pulmex baby smarować.......... jak by tego było mało przez 2 tyg Fifi nie przybrał ani grama................
przykro mi, dużo zdrówka dla Filipka pewnie dlatego, że chory to nie przybrał:-(
"W sytuacji, kiedy pracownik przebywa na urlopie wypoczynkowym a termin zdarzenia, które usprawiedliwiałoby nieobecność pracownika pokrywa się z urlopem - pracownikowi dni wolne nie należą się."
skoro się nie należy na urlopie wypoczynkowym to na macierzyńskim nam przysługuje? podobno urlop okolicznościowy z tytułu urodzenia dziecka nalezy sietylko mężczyznom, bo kobiety sa zawsze na macierzyskim, prznajmniej przez pirwsze 6 tyg, czy ktoś wie jak to est? Wy dostałyście urlop okolicznościowy?
pozdrawiam milego dzionka
zdjęć dalej nie widać
2 dni urlopu przysługuje i kobiecie i mężczyźnie, a bierzesz je nie na macierzyńskim tylko po macierzyńskim, ja u siebie urlop okolicznościowy dostałam