reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Hej.
Jakoś weny nie mam na pisanie.
Byliśmy w sobotę na echu serca no i Alanek ma niedomykalność zastawki trójdzielnej i zastawki płucnej obie w I stopniu:-:)-:)-( Jak to stwierdziła kardiolog-narazie operacji nie trzeba:szok::-:)-( i do 2 lat samo powinno wszystko dojść do normy,ale będziemy mieć częste kontrole:-(.Cały sobotni wieczór przeryczałam:-( a i teraz jak sobie przypomnę to łzy mi napływają do oczu:-(
jakaś totalna lipa...W środę mamy szczepienie to może pediatra mi coś wytłumaczy bo tej kardiolog jakoś się nie chciało za bardzo:szok::wściekła/y: no i wychodzi NFZ!!!!Szlak by to wziął!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

No i nie wiem co pisać i chyba Was nie nadrobię-przepraszam...

reklama
Czesć mamuski. Ja ne mam czasu was czytacv,tylko po kilka postow wieczorewm przed snem a odp juz nie dam rady.
W piatek w CZD za wiele sie nie dowiedzielismy. Boshe ile tam dzieci. Wyjechalam stamtad oczywiscie z deprecha jak sie napatrzylam na tyle ludzkich nieszczesc... :(
Filipowi probowali zrobic pewne badanie,ale nie udalo sie ono poniewaz ma za male zyłki,ktore pekły pod naciskiem wenflonu, w zwiazku z tym 3.grudnia jedziemy ponownie... Ponownie na to samo badanie,wtedy zbadaja mu przpeływ miedzy komorami i przedsnikami serca i powiedza nam czy zabieg jest konieczny, czy teraz i w razie czego to kiedy... Szkoda,ze tak wyszlo ;( chcialabym jzu wiedziec na czym stoimi dokładniej. Moj synek jest taki dzielny. ponad3godzinna podroz zniosl rewelacyjnie, pieknie jadł,spał i usmiechal sie wciaz i do nas i pozniej do wszystkich lekarzy. Nawet tak bardzo nie plakał przy kłuciu,ale ja przy tym nie dalam rady byc i tatus z nim zostal,az mi sie rece ze stresu trzesly. dobra,nie smece juz. Ide ululac Małego,bo marudzi w łóżeczku,leouej niech sie jeszcze przespi do kapania...pa

Wierzę że wszystko będzie dobrze z serduszkiem Filipka. Trzymam za to kciuki!

Kasiulka moze napisz cos na temat zabka Hani na watku o zabkowaniu? zaobserwowalas cos szczegolnego w zachowaniu etc?alej calkiem fajne to :-)

Ostatnio była marudna, ale jakoś nieszczególnie mocno.

Ale dzisiaj jak ją karmiłam to poczułam lekkie ugryzienie w sutek, hehe i tak mnie coś tknęło i sprawdziłam

Hej.
Byliśmy w sobotę na echu serca no i Alanek ma niedomykalność zastawki trójdzielnej i zastawki płucnej obie w I stopniu:-:)-:)-( Jak to stwierdziła kardiolog-narazie operacji nie trzeba:szok::-:)-( i do 2 lat samo powinno wszystko dojść do normy,ale będziemy mieć częste kontrole:-(.Cały sobotni wieczór przeryczałam:-( a i teraz jak sobie przypomnę to łzy mi napływają do oczu:-(
jakaś totalna lipa...W środę mamy szczepienie to może pediatra mi coś wytłumaczy bo tej kardiolog jakoś się nie chciało za bardzo:szok::wściekła/y: no i wychodzi NFZ!!!!Szlak by to wziął!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witam, niedomykalność zastawki trójdzielnej ma stwierdzoną mój mąż i pod tym kątem było badane nasze dziecko - na szczęście wszystko ok. Nie znam się na stopniach tej wady (piszesz że Twój synek ma I stopień), w każdym razie mojemu mężowi nie przeszkadza ona w życiu, więc nie martw się na zapas i dopytaj ewentualnie lekarzy.

Może przedstawię się skoro zdecydowałam się wtrącić swoje trzy grosze. Jestem mamą Martynki - to moje pierwsze wyczekane dziecko, forum czerwcówek poczytuję w zasadzie od początku ale z róznych powodów nie odzywałam się. A teraz tak jakoś nabrałam odwagi... Witam Was wszytskie i mam nadzieję nie będziecie miały nic przeciwko gdy czasami cos skrobnę. Teraz dopiero widze jak wazna jest wymiana doświadczeń i ile daje w codziennej opiece nad maluchem.

iwwka przykre:( Ale mam nadzieję że jeszcze się unormuje i operacja rzeczywiście nie będzie potrzebna... a jak znalazłaś się u kardiologa?

koriander nie jeszcze w 4 nie chodzimy, ale ostatnio jak była podobna promocja w Tesco to nakupiłam 2 sporo i została mi jedna duża paczka(ponad 100szt) więc teraz stwierdziłam że lepiej kupić tak żeby nic nie zostało, a 4 są już od 7kg, więc wcale nie jakoś daleko w razie czego:)

Lencja - kupiłam naklejki tutaj: AFRYKA -NAKLEJKI ŚCIENNE+MIERNIK WZROSTU GRATIS!! (1259252566) - Aukcje internetowe Allegro
Perfecta - powodzenia w rozmowie
Agusia - fajne zdjęcia :) To drugie to jacussi?
Perfecta - ja mieszkałam w Jozefowie, ale teraz mnie do Pruszkowa wywiało, więc trochę za daleko.
magdalena79 - nasz Krystianek ostatnio zasypia w łóżeczku. Wcześniej wolał zasypiać w naszym łóżku, ale teraz bierzemy go na przetszymanie i jak go kładziemy, to jest tak śpiący (po 2 i pol godz), że nawet nie zapłacze :) Jeszcze czasem tak robie, że siedze koło niego, zeby mnie widział, ale np. dzisiaj posiedziałam tylko 3 min. i padł.
Agusia - super ściana :) Ktoś Ci malował, czy to tapeta?
zyrraffka - ja od 1,5 miesiąca nie podaje wit. K
Kasiulka - gratuluje ząbka :)
AniaCh - trzymam kciuki za Filipka, żeby wszystko było ok
Agentka - gratuluje przewracania :)

Doczytałam was, ale nie mam siły napisać co u nas. Pije cytrynówke ze Sprite, bo boli mnie kazdy miesien ciała (za dużo ostatnio wysiłku fizycznego). Najgorsze, ze jeszcze obowiazki czekają :( No dobra...uciekam i do jutra

IIwka, AniaCh trzymam kciuki za wasze Bable

Lencja chyba wczoraj przeslalas mi troche tego twojego powera bo dzisiaj wysprzatalam cale mieszkanie
sprzatanie z umyciem podlog zajelo mi 1,5 godz, jak nigdy:)

Kasiulka gratulacje zabka, a czas to ja mam, moge czekac, ciekawe co mi napisza
ide z mezem popic pivka, ja bezalkoholowe ale zawzse milo

Ewelina witamy, pisz czesciej

Ostatnia edycja:
Tak. Złożyłam reklamację i czekam... czekam...

Dziewczyny, mamy pierwszy ząbek :-D

SUPEROWO. GRATULUJĘ!!!! Uważaj teraz na cycusie :):-)

Czesć mamuski. Ja ne mam czasu was czytacv,tylko po kilka postow wieczorewm przed snem a odp juz nie dam rady.
W piatek w CZD za wiele sie nie dowiedzielismy. Boshe ile tam dzieci. Wyjechalam stamtad oczywiscie z deprecha jak sie napatrzylam na tyle ludzkich nieszczesc... :(
Filipowi probowali zrobic pewne badanie,ale nie udalo sie ono poniewaz ma za male zyłki,ktore pekły pod naciskiem wenflonu, w zwiazku z tym 3.grudnia jedziemy ponownie... Ponownie na to samo badanie,wtedy zbadaja mu przpeływ miedzy komorami i przedsnikami serca i powiedza nam czy zabieg jest konieczny, czy teraz i w razie czego to kiedy... Szkoda,ze tak wyszlo ;( chcialabym jzu wiedziec na czym stoimi dokładniej. Moj synek jest taki dzielny. ponad3godzinna podroz zniosl rewelacyjnie, pieknie jadł,spał i usmiechal sie wciaz i do nas i pozniej do wszystkich lekarzy. Nawet tak bardzo nie plakał przy kłuciu,ale ja przy tym nie dalam rady byc i tatus z nim zostal,az mi sie rece ze stresu trzesly. dobra,nie smece juz. Ide ululac Małego,bo marudzi w łóżeczku,leouej niech sie jeszcze przespi do kapania...pa

Nie ma nawet innej opcji. BĘDZIE DOBRZE!!!:tak:

Hej.

WIERZE ,ŻE NASZE KCIUKI JAK ( ZWYKLE TO BYWA) PRZYNIOSĄ SAME DOBRE WIEŚCI!!!:tak:

reklama
Jeeeeeeeeeeeeeest staaaaaaaaaaaaary usnął!!!!!!!!!!!!
Mogę M jak miłość obejrzeć, już nie pamiętam kiedy robiłam to ostatni raazzzzzzzz!!!!!!!!!!!!:):)

Do góry